Åter i skolan

Jag har varit sjuk i kanske 3 veckor allt som allt. I helgen pikade jag, så hela söndagen låg jag och snörvlade ihjäl mej i sängen. Nu är det sååå mycket bättre. Känner mej redo för skolan. Äntligen! Är dock lite morgontrött... =P


Baka kaka

Hej alla!! Nu är jag tillbaka från ett enormt uppehåll på bloggen. Förlåt att det har tagit tid (nu tar jag det nicle skrev på sin blogg, för det är precis så det är) det har hänt så mycket i livet just nu, alldeles för mycket. Och man har inte vetat vad man borde/får/vill skriva. Nu är jag iaf tillbaka.

I torsdags va Hanna hemma hos mej. Vi bakade kakor heeeela dagen och tittade på "Vicky, Cristina, Barcelona" min favoritfilm. Såååå himla mysigt!!
Vi bakade pussmunnar (så himla mycket bättre namn än hallongrottor), sirapskakor, chokladkakor (bajskorven som Hanna håller i) och maräng. Pussmunnarna var jättefina till en början, men när vi tog ut dem ur ugnen så visade det sej att vi hade gjort för små hål och stoppat för mycket sylt i de små hålen... woops. Marängerna blev jättegoda tillslut, vi doppade de i choklad och tog utom innan de blev klara så de va alldeles sega. NAJS. Men första satsen maränger blev kaos. Vi räknade fel på socker. Vi hade 0,23 dl socker istället för 2,7 dl socker. Hahahaha!! Det luktade ägg.. inte maräng.. Vi fick en idé om att man kunde doppa de i kaviar och servera som plockmat på ett bröllop.. Haha, det hade säkert varit najs. Men då får man ha i salt istället för socker.


RSS 2.0