Hejdå Tampa

Nu är tiden i Tampa snart slut. Sista natten firades ute på en klubb med grymma dragqueens. Eftersom det var en söndag var det kanske inte hur mycket drag som helst, men man hade plats att dansa, så det var ju kul.


Igår kom Richard till Tampa. Äntligen var vi tre Svenskar på plats. Enda gången. Så idag börjar han repa med sin cast.


Nu är det dags att städa och stoppa in de sista sakerna i packningen. Sen flyger vi till Barcelona!!! 💥✨🎉

Sista färgningen

Sååååå, sista färgningen av håret. Jag har färgat det kanske nio ggr för att få det som de vill ha det... SuCk!! Men nu är det sista gången. Håll tummarna för att detta blir bra. 🙆


67 timmar

Fan det låter mycket, men det är 67 timmar kvar tills vi åker till Barcelona! SÅ himla najs. Längtar så mycket. Men framförallt så har vi bara en dag av repetitioner kvar och den består av bara 6 timmars rep varav 45 minuters lunch... =D.
 
Idag fyllde självaste Stefano år. Han fick en tårta med en godis-snopp på, choklad-donuts och alkohol. Ni får en bild så att ni kan förstå bättre... (och nej han fyller inte 15... =P)
Såhär snygga var jag och Sophie efter Soul rockin nights run. Var tvungna att se ut som drags igen på morgonen för att köra SRN med allt förutom kostymer. Imorgon blir det elements med hår och make. Blir till att gå upp tidigt igen...
 
Mina vänner är dock helt tokiga. Vi ska upp kl 7 för att göra oss iordning till elements. Nu är klockan 23:30 här i Tampa och för ca en timma sen bestämde de sig för att gå ut på club. Haha. Jag ska avnjuta en film dricka en kopp oboy (nesqvick här) och somna gott.

3 Svenskar i NCL

Äntligen är finaste Jackie här. Så härligt att få se henne här i Tampa ❤. Och Richard är i Toronto och snurrar lite web. Han kommer hit på lördag.
Allt är klart nu. Alla föreställningar och alla bumpers, alltså drygt 3 timmars show. De resterande dagarna kommer vi att köra igenom alla föreställningar och alla bumpers tills de sitter sen åååkeeeeer vi till BARCELONA!!! Pååå måååndaaag! Ska bli så skönt att komma bort ifrån rep perioden och börja showa. Och jag har inte ett separat flyg denna gång utan får flyga med de andra, så skönt för en flygrädd jänta som jag.




Slappardag nr 1

Så igår var roligt. Lite för roligt. Råkade somna på toalettgolvet. Haha, mer berättar jag inte. Nä. Nu är det slut på dessa hemska nätter med för mycket alkohol.
 
Idag har varit en återhämtningsdag. Jag har suttit inne med datorn, tittat på solsidan, skypat, ätit. Slappardag nummer 1. Imorgon fortsätter vi med Soul Rockin Nights. Älskar den showen. Varje nummer är fantastiskt. Onsdag är sista dagen med Soul rockin nights för oss och sen ska vi börja rulla alla shower för på måndagen veckan efter åker vi till Barcelona!!!!!!! WIHOOOOOO
 
 

Rep och spa

Idag har vi gått igenom de viktigaste bumpersarna. De som Mooney var tvungen att lära sig ordentligt. Imorgon är det dags för Soul rockin nights. Ska bli såå roligt! Men efter varje show vi gör varnar de oss och säger "om ni tyckte att den här showen var svår, så kommer nästa show vara MYCKET värre" John sa samma sak efter elements som Bree sa igår efter on broadway. Haha. Vi får väl se 😜.




Förresten fyller världens finaste Maja år idag. Grattis min lilla korv! Saknar dig gumsan!



Efter repet idag har jag färgat håret igen. Ingen vidare förändring... de vill ha mig ljusare. Hoppas att jag kan ordna det i tid... Men jag passade då på med en liten spadag för mig själv. SNYGG VA?!?! 👹





On broadway och paranormal activity

Vilket liv. Det går upp och ner och ner och upp, men jag kan absolut säga att jag mår sjukt bra. Vi är nu klara med våran andra hela föreställning "on broadway" samt alla bumpers. Idag hade vi 2 runs av on broadway med full makeup, jag kände mig som en drag när jag tvingade på mig mina lösfransar klockan 7 på morgonen imorse. Imorgon så har vi en dag att gå tillbaka till alla bumpers och elements för att påminna oss om dem. Sen ska vi börja med soul rockin nights. Den showen verkar vara den grymmaste, skönaste, bästa och svåraste av de alla. Ska bli sjukt kul.

Jag kom förresten precis tillbaka till vår lägenhet från Calebs och Mahi, våra manliga sångare. Vi var hela spirit casten i deras lägenhet och tittade på paranormal activity 3. Det var en upplevelse! En underbar upplevelse. Alla skrek hela tiden!! Fantastiskt. Markus var den där killen, ja, den killen. Som kommenterar allt på skärmen, "A told yall not to go in there" Caleb satt och skakade på huvudet och Ariel gömde sig hela tiden. En klassisk skräckis upplevelse. Jag kunde inte sluta garva. Det kommer inte va svårt att ha kul med dessa underbara människor i några månader.... Love you guys!! (inte för att ni förstår, eller ens läser, för ni förstår ju inte men... jaja😋)

Och ni som har följt min blogg ett tag vet att jag alltid ger ett betyg och en recension. Blir man lätt rädd av spöken och snabba bilder så kommer man definitivt bli rädd av denna. Bättre än ettan, kanske inte den läskigaste film jag har sett, men definitivt sevärd. Om jag hade gått på hela upplevelsen inklusive min störtsköna Spiritcast hade filmen fått en 5a, men ska jag se bort från dem så blir det tre spöken.
👻👻👻

Kväll

Är hemma från e utekväll i Tampa. Nästa vecka ska vi definitivt till en straight klubb, lite för lite action för mina girrrlzz på honeypot. Men pojkarna verkade nöjda. 😋





180 minuter koreografi

Jag har mycket just nu. Vi har ca 24 dagar att repa och en föreställningar på tillsammans ca 180 minuter. Vilket betyder att vi måste repa in ca 10 minuter varje dag för att kunna ha några genomdrag de sista dagarna. DET ÄR MYCKET JUST NU!!
 
Idag har vi börjat med våran swing-del i On broadwy. ENDAST LINDYHOP. Jag har aldrig dansat lindyhop förut, jag har bara sett videor på när grymma Maja Hellsten dansar lindyhop, så jag försökte kanalisera henne.... hmm.. jag kanske inte ser lika bra ut, men jag tog mig igenom det iallafall. Ser faktiskt hyfsat bra ut oxo.
 
Jag har fattat vilken bra upplevelse detta är. Vi får jobba med nästan ALLA dansstilar... Salsa, Lindyhop, Contemporary, Jazz, Jazzfunk... Jag märker redan hur mycket jag växer som en dansare av detta. För att inte tala om som människa.
 
Och det är vackert här i Tampa. Påfåglar runt studion och solen skiner överallt. Tänk om jag kunde vara här och ta med mig alla vänner, hela familjen och Alex. Då hade livet varit PERFEKT just nu.
 
 

Slutkörd och sömnlös

Idag var det sjukt svårt att plocka koreografi. Eftersom Sophie låg och hostade hela natten fick jag ingen sömn alls. Högst 3 timmar allt som allt. Tyckte väldigt synd om henne dock. Hon hade väldigt mycket hosta. Hon kunde ju inte sova alls själv.. det blev iaf väldigt jobbigt att jobba så hårt i 8 timmar som vi gör. Det är sjukt hur mycket sömn och mat påverkar. Jag vet vilken mat jag måste äta för att prestera och jag vet hur mycket sömn jag måste ha. Så fort man går utanför de ramarna så blir det problem. Jag klarade mig igenom dagen iaf. Inatt ska jag sova gott har jag bestämt så att morgon dagen blir lättare.
 
Nu har vi börjat med bumpers, vilket är sjukt roligt. Elements var okej (våran första långa föreställning vi lärde oss), men vissa utav bumperserna är helt fantastiska. Cinema italiano är till exempel helt underbar. Jag har fått några dagar vila från aerial, alltså the spanish web (visade några bilder förut på andra människor i spanish web, får inte lägga upp mina, men så fort jag börjar köra igen så ska jag fota och lägga upp). Jag ska börja igen när mina sår på armen börjar läka. de dras upp hela tiden när jag snurrar, så de blir aldrig hela.
 
Imorgon ska äntligen våran sista dansare komma in och förgylla våran cast. Han kommer att vara otroligt lost ibörjan stackarn. Ca 1,5 timmas material att lära sig på fritiden efter våra schemalagda reptider. Hoppas att han är snabb på att ta upp koreografi =P
 
Snart är det 3 veckor utan min finaste andra hälft. Det börjar göra lite ont, men jag vet att jag kommer att klara det. Jag älskar dig över allt annat i världen min finaste bästaste poff! 
 
 

Cinema Italiano

Sjukt rolig kväll igår.. Lite för rolig skulle jag vilja påstå. Jag hade kul. Idag var vi i gallerian. Shoppade lite, jag färgade håret, eftersom jag var tvungen att ha en naturlig hårfärg till showerna. Imorgon ska vi göra bumper (små dansgigg på kryssningen). Cinema Italiano. Ska bli kul att sätta igång med det. Vi ska ha en ny lärare som tydligen går riktigt fort framåt och är väldigt hård. Jag tycker att det är sjukt bra. Jag har hög arbetsmoral och när någon pushar mig hårt vet jag att jag utvecklas snabbt.


Elements

Nu är elements klar. Imorgon ska det visas upp för lite viktiga personer. Känner mig aningen stressad eftersom de inte har sett mig tidigare, samtidigt som det ska bli kul.

Idag efter repet så badade vi i poolen, så himla skönt. Vi har en hur fin pool som helst utanför gymmet. Sjukt mysigt! Vi tänkte egentligen göra det igår, men det började åska när vi skulle iväg... så det kändes inte som den bästa idén just då... (fångade en på bild förresten).

Meddan vi låg i poolen idag, så kom en dam fram till oss och berättade att det hade synts till en alligator i närheten... i vattnet bredvid poolen 😦 Tydligen så hade det varit en på parkeringen förra veckan oxo... Vi kunde tyvärr inte se den så vi vandrade hemåt istället där jag gjorde bolognese till flickorna.... vilket självklart blev en hit!

Nu är det dags att sova ut inför den stora dagen 😋


Uppåt och neråt

Nu har det gått några dagar sedan mitt senaste inlägg vilket betyder att det har hänt en del grejer. Det går upp och ner, vissa dagar saknar jag er där hemma så mycket att jag är nära till tårar, andra dagar är det bättre. Men jag har börjat inse hur viktig denna upplevelse verkligen är för mig och hur rätt det var att faktiskt åka iväg och göra detta.
 
Våran första föreställning börjar nu ta form, elements. Det är en contemporary föreställning med allt mellan lyrisk och funkig jazz. Vi ska göra klart den imorgon och sedan repa-cleana-repa-repa-cleana den på torsdag. Våran fjärde kille kommer på torsdag också. Ska bli skönt att ha en full cast. Han kommer dock behöva lära sig en timmas show på väldigt kort tid... stackarn.
 
Igår hade vi födelsedagsfest för James, vilket var sjukt roligt. Jag längtar efter att få gå ut och festa med dessa galningar på fredag. Våran första lediga dag är lördag, så på fredag kan vi gå ut och göra Tampa.
 
Jag gjorde en visit till doktorn idag dock. Ni kanske har sett mina fantastiska sår... De var infekterade och jag har nu fått antibiotika. Jag har dessutom fått liknande problem i min högra fot som jag har haft i en vänstra tidigare... För er som inte vet så är min vänstra stortåsena så pass svullen att den behöver klyvas (opereras) för att jag ska få plats med allt i foten... Samma sak har nu hänt på höger sida. Allt för att jag är född plattfot. Tack mamma och pappa! =P
 
Men läget är under kontroll. Jag har bestämt att foten ska bli bättre, så det kommer den att bli. =D
 

Dag 1

Nu är dag 1 över. Repetitionen idag var läskig, svår, jobbig men sjukt kul!! Nu har vi nästan en full cast. Vi har 4 sångare, Dee, Mahi, Caleb och Caroline. Och dansarna är jag själv, Sophie, Montana och Ariel, Stefano, Markus och James. Den enda som fattas nu är Ben Mooney. Han har problem med sitt visa, så han kommer under veckan, vilket gör det sjukt svårt att repa med tanke på spacing och sånt.

Imorgon ska vi upp och repa själva kl 8, sen är det en grocery run för att sen åka till repet kl10:30. Det här kommer att bli en hektisk vecka. Vår första lediga dag är inte förrän lördag....


RSS 2.0