Ren underhållning

The umbilical brothers ger ut en dvd, "don't explain" som har release datum den 10 juni i år. Den finns att köpa på cdon.com för 129 kronor. Fan vad jag längtar =P

LONDON ÄR BOKAT!!!

fan vad kul. jag och carola från klassen ska åka till london och dansa, shoppa och dansa, dansa och dansa. Hiphop, street, house, commercial... åååhhh! fan vad jag längtar tisdagen den 7e juni åker vi. WOOHOO!! Carola snart åker vi!!!

modekung

Jag har hittat en ascool sida på internet med hur snygga kläder som helst, lite annorlunda, retro aktigt. Det är väl kanske inte helt och fullkomligt Philippa till tusen, men om ni känner mej så vet ni att jag ÄLSKAR att blanda stilar hej vilt. Nu är jag inne i en lite retro blandnings period.


10 saker som blir lättare på sommaren

1. Vänta på bussen
2. Klä på sej ytterkläder
3. Umgås
4. Le
5. Åka båt
6. Bada
7. Ragga
8. Cykla
9. Dricka bärs
10. Bli brun

MDT vart är vi snart

Lite bilder från MDT, jag ska lägga upp fler på facebook när jag orkar =P.

Så sköön musik

Val Suarez gjorde en koreografi till tvåorna på föreställningen vart är vi snart som vi gjorde i helgen. Detta var musiken, och jag älskar den! Bobby McFerrin med Messages
jag känner mej ganska vuxen som gillar denna sorts musik... =P

Sommardansa i London

Ååååh, vad jag har lust att bara åka till London i sommar och ta en massa roliga hiphop klasser. Det finns typ endast 2 st i sthlm, så vad ska man göra???... Jo, man åker till london. Åh, vad jag vill!! Jag behöver inspiration till tusen. Fy sjutton vad jag SKA dit.

Kortisonsprutor

Sååååå himla najs, jag fick en kortisonspruta av en läkare på cityakuten igår. Så himla bra, han sa: "jag ska predika lite sen, men jag vet ju att du kommer att dansa i helgen oavsett vad jag säger, så jag kan ju bara försöka göra det lite lättare för dej" VÄRLDENS BÄSTA DOKTOR. Han tittade o kände på min arm och hittade en punkt i axeln där jag hade som ondast, där fick jag en spruta med kortison i (som btw gjorde riktigt ont, och jag e galet spruträdd, så de va inte så kul). Det var även bedövning i sprutan så direkt efter kände jag ingenting alls i armen, jag trodde att det skulle bli sämre till idag, men det e fortfarande helt lugnt. Självklart gör det lite ont, men inte som igår. Jag e så glad, för nu är dte inget problem att dansa på föreställningarna i helgen. Och om något skulle hända med armen så äter jag iaf tokstarka voltaren oxo.
UUUSSSCHCHCH!!!! Jag hatar sprutor. UACH!

VILKA J*VLA DAGAR!!!!

Herregud, igårkväll filmade jag våran peace and love ansökan med treats company, vi hade rep imorse på moderna dans teatern med klassen, sen bar det av till cityakuten för en kortisonspruta i armen och nu har jag suttit från eftermiddag till sen midnatt för att redigare treats company filmen..... AAAh, äntligen hemma, nu ska det sovas ordentligt.
Men jag måste ändå upp till skolan imorn, fast jag inte ska dansa med min arm. Jag får inte börja dansa förrän på fredag egentligen, men jag tänker köra genrep imorn kväll iaf.

Bilder från rep med treats company


ESC 2011

Igår va det ju eurovision, och vi är ju så stolta över Eric att han kom på tredje plats. Helt fantastiskt. Bästa placeringen sen vi vann 1999 med charlotte perrelli. Och jag e glad över att jag har en annan musiksmak än resten av landet och uppenbarligen världen.

Men ett land jag älskade var Ukraina, visst det var en ballad, men den fick mej på något sätt. Men en av de anledningar till att jag gillade den så mycket var konsten i bakgrunden som var utav sand, och som hon gjorde på scenen...
.
.
Men jag älskade ju Irland till 1000 oxo.
.
.
Denna vann, IDIOTISKT!!!
.

Musik, Sim-kort och flätor

Ja, vad ska jag göra idag? Jo, jag skä städa lite till, sen ska jag in till stan och ersätta mitt simkort. Sen ska jag hem till mamma på Lidingö och titta på Eurovision song contest. Det ska bli mysigt, vi ska äta fondue och mysa till det riktigt. Sen när jag kommer hem därifrån så har jag troligtvis en mobiltelefon med ett simkort så att jag kan ringa som vanligt folk.

Vi får se hur det går ikväll på eurovision. Mamma sa ju faktiskt att Eric sjöng helt okej i torsdags, och jag får väl lita på det och hoppas på det bästa för sveriges skull, men egentligen så tror jag och hoppas inte på någonting, för jag tycker att låten e ganska pinsam...

JUSTE , Laerke, coolaste tjejen i klassen, hon har talanger inom allt möjligt och det visade sej att hon även var grym på att göra små inbakade flätor. TACK TACK TACK TACK Laerke! Du kommer att få göra detta ofta på mej (för en liten slant, de lovar jag)

Vart är vi snart

Nu kommer våran föreställning till moderna dansteatern. Kom och kolla på balettakademiens år 1 och 2 på moderna dansteatern nästa helg. För biljetter gå in på www.mdtsthlm.se

Hahah, rodney

Asså, jag dör på detta klipp. Sååå sjukt roligt. Älska Rodney!! =D
En blandning av smått utvecklings störd och snobb

SUCK

Nu känns det verkligen som om allt går åt skogen, (för att uttrycka det lite snällt). E så himla trött på ALLT, allt bara försvinner från mej, min arm min mobil, mitt självförtroende, ja ALLT. Fan , jag orkar inte må såhär. Har liksom ingen energi till något jag tycker är kul. AHHHHHH! Nya tag, NU!!!!!

Grattis pappa!

Ja, må han leva!
Ja, må han leva!
Ja, må han leva uti hundrade år!
Javisst ska han leva!
Javisst ska han leva!
Javisst ska han leva uti hundrade år!

...

Och när han har levat
Och när han har levat
Och när han har levat uti hundrade år!
Ja, då ska han skjutas.
Ja, då ska han skjutas
Ja, då ska han skjutas på en skottkärra fram!

...

Och när han har skjutits
Och när han har skjutits
Och när han har skjutits på en skottkärra fram!
Ja, då ska han hängas
Ja, då ska han hängas
Ja, då ska han hängas på en häst bak-och-fram!

...

Och när han har hängts
Och när han har hängts
Och när han har hängts på en häst bak-och-fram!
Ja, då ska han dränkas
Ja, då ska han dränkas
Ja, då ska han dränkas i en flaska champagne!

...

Och när han har dränkts
Och när han har dränkts
Och när han har dränkts i en flaska champagne!
Ja, då ska han leva
Ja, då ska han leva
Ja, då ska han leva uti hundrade år!
GRATTIS PAPPA <3
Lillgriseeeenn! <3

Aouiie!!!!

I fredags efter baletten så började jag få ont i armen, sedan har det bara blivit värre och värre. Jag vaknade typ 15 ggr imorse utav att jag rörde på armen och fick ont, det liksom ilade och strålade. Jag trodde ju att det bara var en nerv som låg i kläm och började varm och kall behandla, tigerbalsam, och röra på armen mycket.
Nu ikväll efter repet med treats så har det blivit MYCKET VÄRRE. Jag kan knappt lyfta armen och det dunkar hela tiden.
Alltså HELVETE, det är väl ifs ingenting som kommer stoppa mej från alla föreställningar och allt som kommer upp, men det är ett störande jävla moment som irriterar mycket.

Linnea doing some sköna moves


Treats company

Treats company är ett dans company skapat av yours truly, mej.. Vi hade våran frösta reptid igårkväll, första någonsin. Här kommer lite sköna, men suddiga dansbilder...

Treats company består utav:
Philippa Gjöres Clark
Hanna Casseborn
Ellinor Göransson
Carola Ax
Filip Ristic
Jacob Oxenborg

RSS 2.0