Valborgseldande

Man har ju hört mycket att det kan vara farligt nu att elda och att valborgs eldarna kanske inte får tändas i år, men nu har jag gått in på SMHI:s hemsida och sett att stockholm inte ligger inom riskzonen för gräsbrand. Vilket betyder att det kommer att eldas ikväll. Här kan ni läsa om dagens gräsbrandsrisk:

http://www.smhi.se/vadret/vadret-i-sverige/brandriskkartor-5-dygn-1.16062

Värdelös

Åh, fy fan va värdelös man känner sej när man inte kan få något förutom dans att funka. Alla jävla människor hittar jobb, sommarjobb och klarar sej på något sätt, men själv så kan man ingenting. Jag har inte ett sommarjobb i sommar och varenda jobb man söker får man nej tillbaka. Jag känner mej så himla liten och obetydlig när jag inte kan göra någonting annat än dans.

Påsk med familjen

Första gången någonsin min familj samlades hemma hos mej. Hela familjen. Det var så himla mysigt. Hampus, jag, mamma och pappa på påskafton. Vi krossade ägg, åt god grillad mat och pratade om mycket. Den stunden kommer jag aldrig glömma. Här kommer lite bilder från philippas påskafton 2011.
Hampus med sitt vinnarägg...
Pappa funderar på hur han ska sätta igång grillen
Mamma stör när Hampus pratar med flickvännen Laura =P
Mamma suprize fotas efter att ha ätit en god bit bröd
Hampus sprider ut sig
Mamma sjunger med till sitt favorit band Bo Kaspers orkester och favoritlåten Undantag
Pappa har roligt med sitt hår, visst e han lik Einstein... =D
Mamma och hampus i soffan
Sockersöta lillebrorsan Hampus

nelly.com

Jag har precis handlat en jättesöt klänning och en ny fin
bikini från nelly. JAG ÄLSKAR nelly.com. Helt underbara
kläder. Äntligen är det sommar.

www.nelly.com

Floral Tired Bandeu Dress SEK 299, Paprika - NELLY.COMTam Bikini Set SEK 258, Pieces - NELLY.COM


GrillPREMIÄR!!

Igår hade vi en grillpremiär på uteplatsen. De blev riktigt mysigt. Vi hade till och med förvandlat våran en på uteplatsen till en påsk en.













Project runway

AAAAaaah! Jag älskar programmet. Och vilken säsong det är! Det är heeeelt sjukt bra designers. De e galet grymma.

Några klänningar från säsong 7:




Här är det sjukt grymma designer teamet:


Christiane King, Jonathan Peters, Janeanni Marie Ceccanti, Ben Chmura, Maya Luz, Pamela Ptak, Jay Nicolas Sario, Jesse LeNoire, Mila Hermanovski, Jesus Estrada, Ping Wu, Emilio Sosa, Anna Lynett, Seth Aaron, Anthony Williams och Amy Sarabi

Project runway går måndagar klockan 20.00 på TV3.


Produktiv dag

Nu laddar vi inför sommaren med nyinförskaffade prylar.

  • Grill
  • Högtalare
  • Inne&Ute termometer
  • Vattenkokare
  • Kung Fu Panda




        


Hur najs som helst. Jag och Alex hade mest tänkt sitta hemma idag. Jag hade tänkt koreografera inför ett jobb med base23 och Alex hade tänkt sitta framför TVn med TV-spel, men så blev det inte. Jag gick in på Rusta och tänkte, det vore ju najs med en grill. Så vi åkte in till Kungens kurva och köpte en grill, ja och så blev det lite till.


Pysselphilippa

De senaste veckorna har jag försökt roa mej och vila i en annan sysselsättning en dans och det är att pyssla. Att pyssla är att vila för mej, jag har sytt kläder, sofföverdrag, gjort lite olika smycken och annat. Jag älskar att pyssla.







Tips till er som oxo känner att man lätt bara ser det negativa i livet:

Jag har en måbra-bok som ligger hemma hos mamma som jag måste få hem nu så att jag kan skriva lite oxo. Eller skriva, det är mer som en scrapbook, en självförtroende-boost-scrapbook. Det är ett tips till alla som har mycket press i sin vardag, det var en kompis till mej som sa "Philippa, du måste göra en måbra bok, en bok där du skriver ner alla de bra sakerna du får höra i livet, för du glömmer bort dem så snabbt"... Niki <3. I den boken skriver jag ner komplimanger jag får av folk, bra saker som händer i mitt liv. Senare när jag mår dåligt så kan jag kan ta upp den boken, läsa om alla dessa bra saker (som jag oftast glömmer bort väldigt fort) och då mår jag lite bättre efter ett tag.

Skolan de senaste dagarna

Jag antar att folk vill veta lite om skolan nu. Jag har inte pratat om det på länge och det finns väl ganska många anledningar till det. Just nu så känns skolan som en extrem balder bergochdalbana. Ena dagen känns allt jättebra och andra dagen går allt käpprätt ner i källaren.

Åh, tänk vilket jobbigt yrke jag har riktat in mej på. Men jag tror att det är bra att kämpa sej igenom detta och jag måste sluta jämföra mej med andra och bara se utifrån vem jag är och min stege. De senaste dagarna har jag verkligen känt att jag har utvecklats men jag är ändå inte ordentligt nöjd med mej själv. Nu är det dags att ta sej i kragen och bara lita på sin egen vilja och styrka.


Helle och hennes fantastiska "Hakan försvinner trick" Hon blir liksom alldeles platt =P

Sugar - I hetaste laget

I fredags såg jag, mamma och hennes tidigare arbetskompis Karin (som oxo är henrik dorsins mamma) Sugar, I hetaste laget. Jag kom dit med hyfsat låga förväntningar, jag hade hört både ris o ros, men enligt mej var den verkligen värd rosor. Jag gillade den jättemycket. Det var verkligen en tvättäkta musikal med mycket humor. Henrik var svinbra. Verkligen värd att se om man gillar musikal.


Sugar:

 4/5 smileys





ÄÄääntligen

Det gick jättebra att undervisa idag och mina fina elever kan äntligen snart två hela koreografier. Herregud vad de jobbade bra idag. Så mycket mer fokuserat än vanligt.

Nu ska jag titta på alla Bigbrother avsnitt jag har missat, städa och sen bara ta det såå lugnt.

Prosit!

Jag har undrat över en grej länge, ska man säga prosit till främlingar? Jag har nu varit med om flera gånger den senaste veckan att folk nyser på tunnelbanan, (jag antar att det kanske har med pollen att göra), men ska man säga prosit? Jag vet att jag absolut skulle tycka om ifall jag nös och någon sa prosit till mej, men vad tycker ni? Är det jättekonstigt?



Den här frågan skulle jag ju absolut inte kunna lägga upp utan denna fantastiska panda...

Omrecension: Black swan

Har glömt bort att omrecensera the black swan. Tyvärr så har exremt j*vla förnedrande uppgifter kommit till min vetskap. Dansarna som gjorde huvudrollernas dansscener står inte med i eftertexterna bara för att man ville att nathalie portman skulle verka vara en underkvinna... IDIOTER! Det är många scener som är gjorda av ballerinor och inte av skådespelerskorna. Men ingen av dansarna står med i eftertexterna. Nu är de stämda, så RÄTT!



Nytt betyg för black swan:



Hejsan mamma och pappa

Jag vet, inte världens nyaste klipp, men så himla roligt. Mamma hade inte sett detta underbara youtubeklipp, så varsågod mamma.

Lobby


Igår var jag på kalas hos nicole, min baby fyllde nämligen 21 år i onsdags. Festen slutade efter många om och men på lobby. Vilken kväll det blev. WOHOOO! Galet roligt. När DJn sätter på Snoop Doggs Drop it like its hot, då är det party. Min favvolåt sen 1800 talet. I love it!



Det blev lagom mycket dricka och ja, en fantastisk kväll, tyvärr så är ju min dag efter aldrig lika rolig, de e skitsamma hur mycket jag dricker, jag blir alltid bakfull. ALLTID! Idag är det iaf hyfsat okej. Jag mår inte lika illa som jag brukar göra, har en bad-ass huvudvärk och känner mej liksom lite sjuk. Men värre än så är det inte...


RSS 2.0