Valborg firande

Roligt klipp för att fira valborg

Inte min dag idag

Hejhejhej!! Idag har inte varit en särskilt bra dag... Det e mycket som har gått fel. T.ex. har jag fått några slag i huvudet och min förkylning har blivit värre, men jag tror att det är för att det börjar komma pollen i luften också. Jag e stressad inför showerna. Det börjar verkligen bli mycket nu. Dessutom får jag inte träffa Alex förrän nästa vecka. Han jobbar hela valborg, hela helgen och till på tisdag. Jättetråkigt. Imorn är det valborg =D. En galet överskattad dag.
Sov gott.

sitter å stretchar me tungan i vädret <3


Mer showstress, treårings pubertet och trist fotboll!!

Dagen har varit bra faktiskt bortsett från en del händelser. Till exempel att Hans Marklund fick förhinder idag, så han kunde inte repa med oss. Jag gick till dansen endadt för att repa med honom men istället blev det balett och Lyriskt som jag valde att inte delta i pga min pågående förkylning som iförsej avtar mer och mer, men jag vill ju inte bli sjuk igen. Imorgon ska jag vara helt frisk, peppar peppar.

Om jag kände mej stressad inför showen igår så e de inget emot nu. Jag har räknat på repetitionerna och de räcker inte till. Vi kommer få plocka koreografier som galningar de närmaste veckorna...

Jag barnvaktade idag också. Det gick bra. Jag hade bara två skitungar att ta hand om, inte tre som jag brukar. De e helt underbara, men Simon som är tre har verkligen gått in i någon sorts pubertet, humörsvängningarna flödar. Ena sekunden gråter han och slåss men i nästa sekund skrattar han och leker. Och visst barn brukar vara så, men det här var ingen överdrift. Han gick ifrån skratta och gråta på några sekunder. Och även ifall jag egentligen borde vara bestämd så satt jag o skratta lite högt för mej själv. Han va ju så söt.

Tog klass me Val idag oxo. Den vanliga klassen jag ska ta varje vecka, det gick mycket bättre än förra gången. Sen blev det en helt oväntad krogrunda för mej och Alex där vi tittade på matchen barcelona-inter. Väldigt tråkig match tills de sista 10 minutrarna. Men det slutade tyvärr dåligt iaf då Inter vann finalplatsen i bäst av två matcher. Spelade inte så stor roll för mej men det hade varit roligt ifall det var barcelona som kom till final.

Nu ska jag sova bort min förkylning helt och hålla tummarna för att min fina Nicole oxo blir frisk till imorn <3
Sov gott!!



Morgonpigg

Jag vaknade jättebra. Jag hann tillochmed göra en liten lunchlåda.. Nu är det sång och Hans Marklund. Jag tror faktiskt att jag kan sjunga idag. Halsen mår så pass mycket bättre. Dagen börjar bra. Dessutom första gången på länge man inte har tagit på sej mjukisbyxor, utan jeans. =D

Showstress

Repade Manson koreografin med carlsson idag. Vi blev klara med den. Känns riktigt bra. De e den första dansen som e klar och showen är om 3 veckor. Det känns lite lagom stressigt. De flesta koreografier har vi inte ens börjat på.

Sen stack jag o Nicole till Burger King. Så härligt. Det var verkligen länge sen. BKs pommes är så mycket godare än mc donalds!!

Sen väntade jobbet på lidingö. En vanlig jobbdag känns verkligen 3 ggr längre när man är sjuk. Kände mej jätteyr i slutet. Dessutom är det så jobbigt med den första gruppen. De e 7-9 år och kan verkligen säga så onödiga saker och när man blir sjuk så blir ju allt självklart 10 ggr värre. Jag fick verkligen spunk på de idag.

Men nu sitter jag äntligen i sängen och ska få sova. Hoppas att jag orkar ta mej upp till sången imorn. Jag ska nog inte sjunga eftersom jag har så ont i halsen men jag tror att det är vår sista sånglektion och den vill man ju inte missa. Sen har vi rep med Hans Marklund och honom vill man absolut inte missa!!

Sov gott!

Godmorgon

Jag sov bättre inatt. Nu börjar förkylningen avta. Det känns bra. Skippar första klassen idag för att kunna må ännu bättre på repetitionerna. Snart har vi repetition med carlsson. Förmodligen Manson koreografin, den e riktigt bra. Ska bli kul att göra. Sen är det iväg att jobba som gäller.
Vi hörs senare =D. Ha en bra dag.


Galen dag

Herregud vilken dag. Trots min förkylning bar det av till Kühlers där jag skulle undervisa streetlinjen. Det gick okej under omständigheterna. Men tiden går så fort när man undervisar. Man hinner aldrig göra allt man har planerat. Efter det köpte jag lite sushi (laxsushi, den enda sushirätten jag gillar) och åkte till base för att repetera vårat nummer med Val Suarez till showen. Jag sa till honom att jag var sjuk och skulle markera, men han bara skrattade åt mej. Jag visste väl att han inte skulle bry sej... Men under klassens gång märkte jag faktiskt att han tog hänsyn till att jag var sjuk, han var väldigt snäll mot mej. Repetitionen gick så bra den kunnat gå under omständigheterna och efteråt så stod min underbara mamma och väntade på att köra mej hem. Helt oväntat. Så himla snällt. Nu väntar en macka med bacon och ägg i köket och lite juice, sen är det direkt i säng som gäller.

Sov gott


Förkyld!!

Har inte kunnat sova alls inatt. Jag vaknade varje kvart även fast jag hade ätit två alvedon för halsen. Som tur var så visade det sej att vi inte hade sandra och rep idag utan balett istället för repet så jag kunde stanna hemma. I för sej väldigt trist för jag hade velat vara med på baletten, men jag måste bli frisk nu. Dessutom så jobbar jag ikväll, jag vet jag borde skaffa vikarie, men det är två ggr kvar innan show på kühler och så är det nog försent att ringa in sjuk nu. Det finns inte så många som kan vikariera i streetdance. Sen har jag Val Suarez rep på kvällen, tror jag iaf. Det är så många som inte kan, så jag vet inte om det blir av. Vi flyttade repet ifrån fredagen till idag och nu kanske vi flyttar det igen... dumt. Det vore ifs ganska bra ifall det inte blev något idag, för då kan ju jag få vila bort förkylningen lite till, men man vill ju komma igång.

Nu ska jag sätta mej framför tvn och dricka en stor kopp te med massa honung i och bli frisk. Ha en bra dag =D.


Mitt första inlägg

Äntligen så börjar jag förstå hur man bloggar, så här kommer mitt första inlägg. Jag är så seg, har suttit i ca 2 timmar och ändrat och hållt på i bloggen. Haha.

Jag jobbar på Lasse kühlers dansskola o mina fina elever i juniorförintensiven var superduktiga idag. Jag börjar verkligen känna att numret till showen kommer att bli riktigt bra. Jag e orolig för att jag kanske inte kan gå till skolan (Base23s halvtidslinje för blivande dansare) imorgon eftersom jag känner att min förkylning bara blir värre o värre. Men jag kanske måste eftersom vi har rep till showen imorn. Jag får hålla tummarna på att jag vaknar upp helfrisk imorgonbitti. Annars får jag gå med en stor plastkub runt mej så att jag inte smittar någon =p

Äntligen efter 2 timmar vid datorn kan jag och Alex (min fina pojkvän) gå och hyra film.

Ha en mysig kväll.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0