Frukost på sängen

Lite berättande om dagen. En väldigt händelsespäckad dag. Först serverade mamma (min underbara mamma), mej frukost på sängen. <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3.

Sen bar det av till lärarmöte och audition på stage, dansskolan jag jobbar på på lidingö. Eftersom jag går på akies nu kan jag inte ha lika många elever som vanligt och är då tvungen att släppa en massa härliga elever. Så det blev lite tårar från min och deras sida, usch! Sen åkte jag iväg till rigoletto och såg toystory med Jackie! återigen, SE DEN!

Jackie och hennes ständiga cykel... =D

It´s BUZZ =D

Och nu är jag hemma och ska försöka fixa till en outfit till våran nollning denna veckan. Jag ska klä mej som en rockare hela veckan. Nitbälten och kedjor e inte riktigt min grej. Läder kan jag fixa men kedjor och nitar... Ajaj.

Toy story 3D - se den!!

Jag hade ganska höga förväntningar, men den var såååå mkt mer än jag förväntade mej. Ni måste se den. Helt suveränt rolig. I lööööööv it.

Till alla fin fina Stage elever som gjorde audition idag <3

Grattis till er som kom in i en högre nivå och till er som inte gjorde det: Ta det som en taggning istället för att sjunka ner och tycka att man är så dålig. Tänk att nästa termin ska jag kämpa och komma upp i Mini avancerad och dansa för Philippa. Kämpa, ge inte upp! Om man redan går i F++ har man redan kommit en lång bit påväg. Ni har all tid i världen på er att bli bra dansare. Just nu ska man bara ha roligt. Har man roligt när man dansar så ska man aldrig sluta. Jag älskar er och kommer att sakna ihjäl mej tills allihopa är uppe i Mini avancerad. <333


Toy story 3D me Jackie


Katter som vänner

Hur mysigt e de inte att ha ett kattkompis. Igårkväll innan jag skulle gå och lägga mej var jag tvungen att gbesöka damrummet och sedan borsta tänderna. Och saaba följde med mej ch gick på toa, satt och väntade meddans jag borstade tänderna och följde sedan med mej till mitt rum och la sej bredvid mej innan jag skulle sova. Det är mysigt.

Någon som kan fixa en lägenhet till mej??

Alltså hur svårt kan det vara. Jag har ganska lång kötid på alla bostadsköer... Jag fattar inte. Varför finns det inga lägenheter i Stockholm, det är helt sjukt. Helt plötsligt så ser man ett litet ljus att kanske kan få något, men NEJDÅ!! Inte gick det inte. Jag orkar inte leva som jag gör nu. Alex kan nämligen inte vara hemma hos mej för jag har katter och han e kattallergiker. I veckan kommer jag tex bo tre dagar hos Alex, då måste jag ta med mej rockkläder, vanliga kläder, balettkläder, hiphopkläder, jazzkläder, modernkläder, trosor, strumpor GAAAAH! ALLT!! Det får inte plats i min nya fina ryggsäck... Nej, då måste jag ta med mej en axelremsväska, och då får jag ischias. Jag vet att det är många som kommer från andra städer och inte har någonstans att ta vägen alls. Men jag mår så dåligt av att behöva vara halft inneboende hos min pojkväns föräldrar, så jag måste ju också få klaga lite.

Gullungar och rock

Igår fick vi våran insparksuppgift "nollning", kan man också säga. Vi blev indelade i sex stycken lag, schlager, pop, raggae, hiphop, rock och country. Dessa olika musikgenrer ska vi se ut som hela nästa vecka, detta startar när vi går ut från våran egen dörr. Jag fick rock. Ändå hyfsat okej. De som fick schlager kommer se helt tokiga ut. Dessutom var vi tvungna att lära oss alla tvåors namn OCH efternamn till på måndag vad jag förstod, så jag måste sitta och plugga namn. Jag tog kort på alla tvåor så att jag hade lite info till helgen.

Idag hade jag min första klass på base23. De var jättehärliga o goa. Sen åkte jag till stage och var med på auditionkursen sista dagen. Åh, mina gullungar. Två av tjejerna, Stefanie och Frida gav mej en superfin halsduk från monki och ett brev där det stod

"Congratulations för att
du kom in i nån dansgrej!
Vi kommer sakna dig så mkt!
Thank you so much för du har
lärt oss allt vi kan i dans.
Kram Frida och Steffi"

Tack sötnosar! <3


Virpi Pahkinen

Igår var jag och mamma i Vitabergsparken och tittade på Virpi Pahkinen. Men en som verkligen bör nämnas är Pontus Sundset. Han var helt fantastisk. Virpi var också suverän, men hon hade inte riktigt en bra dag vad jag tyckte. Hon brukar vara bättre. Men hennes koreografier och rörelser är ju helt sjuka... Hon rör sej som en insekt. Det ser helt sjukt ut. Sååååå coolt. Coola Virpi. Men Pontus kontroll var heeelt galen. Jag fick inga bra bilder, man fick inte ta bilder heller, så ni får nöja er med bilder på mej o mamma och en bild av pontus från internet.

Jag o mamma

Ser jag inte intellektuell ut... ;)

Pontus till vänster

Nya balettkläder och en ryggsäck

Herregud. Min mamma har gått och tjatat på mej i år om att skaffa en ryggsäck, men självklart har jag aldrig lyssnat. Vaddå...? Man måste ju vara snygg. Haha. Inte nu längre. Kroppen är mitt instrument och eftersom en väska med axelband ger mej typ ischias så bör jag börja använda en ryggsäck. Min lilla falska ischias (det heter falsk ischias när det inte är den farliga ischiasen. I den farliga ischiasen får man ont hela vägen ner till knävecket och längre om man har otur, den är ärftlig. Men min ishcias är ofarlig och går bara över rumpan, den orsakas utav felbelastning) kommer fram lite då och då och idag hoppade den fram på jazzklassen, som btw var SÅÅÅÅÅ rolig. Men jag fick iaf en uppenbarelse på stan och gick och köpte mej en väska. Jag köpte också en ny vinröd balettdräkt och ett par vita stickade leggings.



Balett och modernt

Igår hade vi en lite längre dag på skolan. Vi hade möte med våran klassföreståndare, modernt, Danshälsa och Schoolsoft. Så igår gick vi till typ 16. Moderna var jättebra. Jag älskar Kerstin Abrahamson som vi har som modernlärare. Hon är jätteduktig och en underbar person. Det var lite trångt, men det fungerade iaf.

Idag hade vi musikkunskap och balett. Musikkunskapen var super rolig. Jättekul faktiskt. Vi fick slå på, jag tror det var congas. Ibörjan trodde jag att det skulle bli supertrist då han började förklara vad en helnot, halvnot och alla notvärden betydde. Och eftersom jag hade gått AF så var det info som satt inpräntat i min hjärna sen jag gick i 4an, men han gick igenom det snabbt och sen började vi med rytmer. Superrolig klass faktiskt.
Sen hade vi balett. Eftersom jag har haft Hanna O'dwyer i balett (vilket är den absolut bästa dansläraren i världshistorien) så har jag väldigt höga förväntningar på balettlärare. Jag trodde ju självklart inte att jag skulle vara nöjd med Katarina, men hon var faktiskt helt okej. Jag blev glatt överraskad. Jag kommer nog att kunna lära mej mycket utav henne också.

Nu e jag hemma hos Alex. Jag hoppas att det slutar regna snart, för jag hade nämligen tänkt att gå och titta på Virpi Pahkinen ikväll i vitabergsparken. Jag hoppas att det blir fint tills dess iaf. Annars vore det ju för hemskt. Jag vill verkligen se henne.

Första skoldagen

Wooohoo! Jag har officiellt börjat på akies, det hände inte så mycket, mest upprop och fotografering bara (min bild blev faktiskt bra, tror jag... första gången det händer på dessa typer av fotografering). Sen satt vi och mysde lite i humlan. Nu är jag hemma och ska snabbt få i mej lite falukorv och makaroner sen bär det in tillbaka till balettakademien. Det är nämligen öppna gratisklasser ikväll och jag ska ta hiphop för daniel rörström. Wiiiii!


Klassmys i humlan

Idag ska Nicole träffa Simon, Manne och Axel. De e sååå fina. Jag saknar dem.

Första-skoldags-outfiten


Dagens mys-outfit


Sommarlovets sista dag

Imorgon börjar jag på balettakademiens treåriga dansarutbildning... Helt sjukt galet. Vad händer? Jo, jag ska bli en proffsdansare. Jag ska verkligen bli det, en riktigt bra sådan också. Nu väntar tre år av konstant dansträning. Wooohooo!

Hur ska jag spendera min sista sommarlovs dag då? Jag ska titta på film, spela kille (uttalas chille) med mamma, titta på hampus fotbollsmatch och sen åka hem till Alex och sova hos honom.

Den här gången jag tittar på Hampus fotboll ska jag ta med mej min systemkamera och fota fett snygga high tech bilder på Hampus och hans kompisar på fotbollsplanen.


Gamla Greklandsminnen

Idag tittade jag i min gamla greklandsbok. Sommaren 06 och 07 var jag i Grekland tillsammans med Alex familj. Jag skrev dagbok och sparade en massa minnen. Jag och Alex ritade till exempel en massa roliga teckningar tillsammans. Man ritar ett huvud sen viker man ner kanten så att den andra inte ser vad man har ritat sen ritar den andra axlarna och ner till magen och viker ner kanten, sen ritar (egentligen en tredje person men vi var ju bara två) den första benen, viker ner kanten och sen ritar den andra (egentligen den fjärde) fötterna. Det blir en jätterolig teckning tillslut. Alla de har jag sparat. Jättekul att se. Dessutom var det verkligen mysigt att läsa hur vårat förhållande var för tre, fyra år sedan. Det har hänt mycket sen dess. Då hade vi bara varit tillsammans i ca 2-3 år. Den 4e september i år blir det 6 år. Helt sjukt vad tiden går fort. Det känns som om det var igår vi träffades men det känns ändå som att vi har känt varandra hela livet. Låter klyschigt jag vet. Men det är sant, jag lovar.

Våra Greklandsminnen


Vi har verkligen ett galet bra förhållande. Det är klart att vi bråkar nån gång ibland men det är, enligt mej, extremt viktigt för att ett förhållande ska fungera. Ifall man inte skulle våga bråka med varandra vore något riktigt knasigt. Men det härliga är att under dessa 6 underbara år har kärleken aldrig blivit tristess. Jag tror att det vanligaste när folk bryter upp är att kärleken har blivit vardag. Den har förlorat det där som var så spännande när man först blev tillsammans och när kärleken blir till rutin finns inget kvar. Allas kärlek blir vardag och rutiner, man kan inte behålla den där spänningen och mystiken i ett förhållande i flera år. Men det handlar om att älska vardagen man har tillsammans, att inte bli trött på de gemensamma rutinerna. Jag kan helt ärligt säga att det pirrar fortfarande i min mage när jag ser på Alex (ibland) =D





Nu är sommaren snart slut

Nu börjar det bli lite kyligt. Den här mellantiden e aldrig sådär väldigt rolig. Man vet inte riktigt vad man ska ta på sej för kläder... Det regnar, det är sol, det är molnigt, det åskar, man vet aldrig vad vädret hittar på. Men det har verkligen varit en härlig sommar. Framförallt i musikens anda. Här kommer tre favoriter från sommarens hitdjungel.


We no speak americano - Yolanda be cool


Alorse on danse - Stromae


Natteravn - Rasmus Seebach

Monkey vs dog


Base23 och Hanna

Nu är bilden för Base23 tagen, jag är inte helnöjd som vanligt, men halvnöjd iaf. Jag litar på fotografens omdöme. Sen träffade jag Hanna. Vi fikade på thelins, gick i affärer och fikade igen, fast på Mc Donalds. Jättemysigt. På måndag börjar vi skolan, det var nästan det enda vi pratade om. Jippiiiii! Det är helt galet. Nu har vi äntligen kommit in på skolan som vi kämpat så hårt för att komma in på. Så skönt. Bara att slippa stressen över "att komma in" är så skönt. Men nu börjar tre år av väääldigt hårt arbete. Men FAN vad jag ska bli bra.

Innan jag träffade Hanna så hade jag lite dötid som jag spenderade på H&M. Jag provade saker som jag aldrig någonsin skulle köpa. Såååå roligt. Jag älskade faktiskt varenda plagg, men på samma sätt som Jackie inte kan lägga 300 kronor på en hoodie så kan jag inte lägga 300 kronor på blusar och klänningar...

Värsta cool liten blus, men den skulle aldrig användas av mej... =(

Så söt klänning, men jag skulle aldrig använda den... =(

En ännu sötare klänning, kjolen var så fin

Ååååh, jag tror faktiskt att jag skulle använda den.
Kommer nog köpa den när jag har lite mer pengar. I <3 it

Påfåglar på H&M

Hanna <3


Bild på base23

Herregud. Idag ska jag till base23 och ta foto till hemsidan. Jag blir aldrig bra på bild när det är seriöst, jag ser alltid ut som en liten mupp med en dubbelhaka. Dessutom vet jag inte ifall det är porträttfoto eller helfigursfoto. Jag tror porträtt för att jag såg andra ta förra terminen och då var det typ som ett skolfoto, men jag tar med mej extra kläder ifall jag har fel. Sen ska jag och Hanna mysa i stan. Mysigt va... =D

Längesen man klädde upp sej. Kramkram

Womanity

Idag stod vi på Stureplan och dansade. Det var en parfymlansering som partajade på utecompagniet som vi skulle dansa för. Efter detta så gick vi till vapiano och åt. Jag kommer aldrig nånsin kunna välja något annat än carbonara där. Det är såååå sjukt gott. Sen åkte jag och Nicole till Liljeholmen och jag fick skjuts hem av mamma. Nu sitter jag hemma inne på en massa bostads sidor. Jag har fått en visning som jag ska gå på. En lägenhet ute i Farsta. Najs. Nu ska jag titta på sytycd med min moder. Puss å kram

Ytterligare en ny hårfärg

Haha. Jag är ju knäpp. När jag kom ut och fick leva livet lite i min nya hårfärg så upptäckte jag en grön-grå nyans i håret..!!! USCH FY BLÄ!!! Så vill vi inte ha det. Så jag gick och skaffade en till hårfärg. Nu är jag kopparblond. Jag har alltid svårt att sätta namn på hårnyanser, men jag kallar det kopparblond iaf.

Idag ska jag efter att ha repat till parfym giget imorgon gå och ta Val Suarez klass. Jag vet inte hur bra det kommer gå, det får visa sej, men jag har ju dansat en hel del på sommarlägrena. Jaja. Nu ska jag snart åka men först ska jag trycka i mig lite mat. So long lovers =*

Ny hårfärg

Jag älskar nya hårfärger.  Nu har jag en typ sandréfärg. Nu ska jag snart sova. Jag börjar jobba på kühlers kl 9 imorn. =S sov gott!! <3

Pigg klockan 9

Jag har varit ledare och danslärare på base23s Gotland läger. Det var så mysigt. Alla elever, lärare och ledare var helt underbara och dagarna gick så fort att man knappt hann med. Jag var streetlärare. Jag hade nivå 1 och 2. Nivå 1 var de bästa på lägret och nivå 2 var lite yngre och med lite mindre kunskap. Sen hade vi en nivå 3 också, den var för ännu lite yngre elever. Men allihopa var så fina och kämpade som galningar. Jag gjorde danser till "In my head", "Mad" och nivå 1 dansade till min egna sololåt "Bamboo banga". Jag har aldrig sett någon annan dansa så bra till "Bamboo banga" som de gjorde på det här lägret. De var sååå grymma. De klarade tillochmed min extremt komplicerade arm/hand del efter en del träning.

All mat på lägret gjordes utav Eva (Base23 själv) och Marita (Evas tredje, fjärde och femte hand på lägret). Jag fattar inte hur de orkade... Frukost, lunch, mellis och middag till 65 elever. Helt otroligt. Självklart hjälpte vi lärare till en hel del också.

Såhär bodde jag tillsammans med balettläraren Mia och händerna Marita


Stugan närmast och dörren närmast bodde vi i. Det finns en till stuga till vänster.

Såhär fint såg det ut när man kom innanför dörren

Och det här var min säng. Marita sov över mej.

Balettlärare Mia

Evas händer, Marita

Eva själv den store

Och lilla galna Therese Fernström

På dagarna hade de flera klasser, floorbar med Mia, Jazz med Fernström, Hiphop med mej, Balett med Mia, Gruppis (eget arbete, koreografi) och Styrka Stretch


Mias floorbar

Min streetklass

Och... min streetklass. (visst ser salen fett underground ut. =D
man fick känsla bara av salen)


Sen så badade vi ju självklart också.




Men nu är jag hemma. Skönt men trist också. Jag längtar såå otroligt mycket efter min Alex. Ska sova hos honom inatt. Han slutar jobba klockan 9.

Urinvägsinfektionen är bättre nu. Jag går på antibiotika, så det ska nog bli bra igen. Jag kan iaf jobba på kuhlers imorgon. Och nu har jag bestämt mej för att fortsätta att gå upp klockan nio som jag gjorde idag. Skolan börjar om en vecka och då måste jag gå upp ännu tidigare. Jag vill inte se ut som en trött gubbe första skoldagen. Åh, jag känner mej som ett litet barn igen. Första skoldagen. Hihi.

Förresten såhär vaknade jag imorse...

Tillbaka hem igen

Min mobil krånglade lite med internet under resan, men jag fick upp ett inlägg iaf. =D. Nu är jag hemma och trött som **. Dessutom har jag en dum och irriterande urinvägsinfektion som vanligt (brukar ha det ca 10 ggr/år - de suger). Jag hade tänkt sussa nu. Jag fick ledigt från kuhlers lägret imorn pga urinvägarna. Känns skönt, då kan jag vila ut ordentligt och ta nya tag på onsdag och då ska jag vara pigg frisk och kry. Imorgon lägger jag in bilder och annat skoj från lägret. Ha det bra. <3

På en buss i gotland. Vi är påväg till stugorna som vi ska bo i. <3


Gotland, here I come

Nu börjar jag få lite panik inför gotlandlägrets alla koreografier som ska sättas. Det är många koreografier att göra till eleverna, men jag ska fixa det. Håller på att packa. Jag kommer nog ha med mej den största bagen av alla, då min bag kommer innehålla ca 6 olika hiphop outfits, eftersom jag är hiphoplärare. Efter bara två dagar kommer min bag LUKTA! Haha. Men iaf. Ikväll ska jag packa och sedan ska jag och mamma äta en god middag. Sen sover jag hos Alex eftersom det är närmare till nynäshamn och sedan åker jag till Gotland på TOK för tidigt imorgonbitti. Sen är jag inte säker på om jag kommer kunna blogga på Gotland. Jag kan ju försöka blogga lite via mobilen, men slå mig inte ifall jag missar det. Jag kommer nog att ha en del att göra.

Angel - Brooken door


Här är sommarkrysset där jag dansade i lördags. Det var Alex, Carro, jag, Elli, Linn, en till Ellinor, Rebecca, Natalie, Josefin och Miranda

Get outta your mind

Det här va bland de bästa hiphopnumrena jag sett. Såå grymt och tänk att en av killarna är en renodlad balettdansör. Helt galet. (Jag kunde inte lägga upp en bättre video, om ni vill ha den i bättre kvalité, så gå in på youtube och sök på "So you think you can dance Alex & Twitch hiphop". Men jag tycker att den här funkar)
NappyTabs är ju bara bääääääst!!!

So you think you can dance

Eftersom jag och mamma var borta på öland (där vi inte har kanal 5) så sitter vi och kollar ikapp på alla so you think you can dance avsnitten hemma nu. Såå mysigt. Det är nåt jag och mamma alltid tittar på tillsammans, So you think you can dance. Det är alltid roligast att titta med mamma har jag märkt. =D


Rep, lite till rep och ännu mer rep.

Herregud. Idag skulle jag helst av allt ligga i sängen och sova sova sova, men det är inte möjligt. Idag ska jag och Anton repetera till WCD (world contraception day), ett gig som vi har haft varje år sedan 2007 tror jag. Det är ett så grymt kul gig. Riktigt bra betalt, underbara människor och i år är vi på Oscars teatern igen, som förra året. De satsar på att ha eventet i globen om typ två år. Gaaalet.

Vi har två dagar på oss att fixa ett nummer på 5 minuter. Det blir knappt, men det fixar vi. Samtidigt ska jag och Matilda repa till parfym giget och på onsdag åker jag till Gotland. Herregud! Jag har mycket att göra tills akies börjar.


Jag och Anton för ganska länge sen efter en repetition...

Från ängel till militär

Hej kära bloggen. Vilken dag!!! Klockan 12 var vi på grönan och lockade håret till sommarkrysset. Vi repade några timmar/minuter på scenen, men egentligen så var det enda vi gjorde att locka håret... haha. Carro hjälpte mej flera gånger, men varje gång så, två sekunder senare var vi tvungna att gå ut i regnet och hela håret föll pladask mot axlarna... Aja, det var tur att vi hann bli fina till TV sändningen och att regnet försvann. (Så fort det läggs upp på youtube ska jag lägga upp det på bloggen =D ifall det läggs upp på youtube =p...). Men det var superkul. Hoppas ni såg det. =D

Ängel på sommarkrysset

Carro, en fin liten ängel från sommarkrysset, med lite plast i håret.. =p

Våran badge. Artist 7 augusti, sommarkrysset... wohoo!

Efter att ha stått inför TV och varit ängel gick jag utanför Grönan och träffade Matilda. Vi träffade därefter Filip som körde oss till bröllopet i Trosa. Vi sminkade oss och bytte om i bilen, för vi visste inte ifall vi skulle ha någon tid när vi kom fram. Men självklart hade vi massor med tid. Det gick jättebra med giget, vi tappade bort oss lite i mitten, men jag tror inte att det var någon som märkte. Efter giget så sa servitrisen "Ta det ni vill ha, kyckling, potatis, efterätt". Vi fick allt. Av Gunilla (hon som gett oss giget) fick vi sen champagne och sedan sa hon "Gå till baren och drick hur mycket ni vill". Eftersom Matilda inte är 18 år ännu var hon duktig när Gunilla sträckte fram ett champagne glas och sa (hon tänkte länge men bestämde sej för att säga), "Jag är inte 18 ännu". Men då kontrade Gunilla med "Gå till baren och välj en alkoholfri drink". Självklart var det fri bar. Jag beställde en appletini. Jag vet feeeett JD (scrubs). Och Matilda en drink med ananaz och cocos. Sen åkte vi hem. Vi fick skjuts av Filip till Ropsten och sedan skjutsade Matildas mamma mej hem från Ropsten (TACK Åsa!! <3).

Jag och Matilda i logen innan giget

En grymt duktig bartender. Ena sekunden slänge han upp flaskan i luften och andra hällde han upp i ett
glas från samma flaska... =p såå galet coolt!

Nu har jag myst lite med mamma och nu ska jag sova.
Godnatt på er alla <3

Skiit oxo

Repetitionen på base23 igår gick inte så bra som jag hade hoppats på. Jag hade jätteont i huvudet, så jag var tvungen att ta en värktablett, men det blev inte mycket bättre. Jag kände mej hängig under hela klassen. Så jobbigt. Så när han skulle filma blev det jättedåligt för då var jag helt utpumpad. Jag satte inte koreografin ordentligt. Väl hemma hade jag glömt bort en massa steg vilket gjorde mej fruktansvärt arg... Under hela kvällen försökte jag komma på stegen så att jag kunde sova. Jag somnade klockan halv 4 och idag var tvungen att gå upp runt klockan 11 för att jag ska repa med matilda idag klockan 13. SUCK!!!

MEN IDAG ÄR EN NY DAG. Jag har väl inte sovit så där super mycket, men det får fungera ändå. Jag har iaf inte ont i huvudet. Jag har gjort matlåda, (för jag tror att det var problemet igår... dumma Philippa som inte äter tillräckligt, men det är jobbigt när man inte har några pengar). Idag måste jag göra mitt absoluta bästa, och det ska jag göra också.


Börja dansa innan man kan gå


Godmorgon

Nu sitter jag och tittar på barntv. Hihi, svampbobfyrkant. Wohooo! Men när det är slut måste jag hem och hänga upp min tvätt, hämta lite saker och sen gå ner till affären och köpa lite frukost för mina små kronor jag har på kortet... I eftermiddag ska jag iväg till base 23 och börja repetera inför sommarkrysset. Det ska bli riktigt roligt.
Och här månadens roligaste reklam. <3


Mamma och Hampus

Åh, nu har familjen äntligen kommit hem. Har saknat dem så mycket. Känns bra att ha dem runt mej igen. Men eftersom hampus gärna vill sova i mitt rum (hans rum är ganska så väldigt litet) så sover jag hos tomas och eva till på måndag då de kommer hem från gotland.

Idag repade jag med Matilda igen. Nu är vi klara med allt. Vi ska bara cleana det ordentligt på fredag. Imorgon tog jag och Matilda ledigt. Egentligen för att jag och pappa skulle ut i sandhamn, men nu blev det rep till sommarkrysset istället. Jag och pappa satsar på att åka nästa vecka någon gång istället.


här kom ett till fint philippa-matilda-montage


Jag har inte bestämt mej än ifall jag ska gå och lägga mej nu eller zappa lite innan. Men snart är det iaf läggdags. Jag börjar repa på base23 imorgon klockan 16.30, så jag har lång tid på mig att vakna inorgon. =D

Godnatt, iaf om ett tag. =D

Ännu mera rep

Herregud. Nu har jag tre gig inom loppet av 16 dagar. Helt galet. Och hela två stycken ska göras på lördag, både bröllop och sommarkrysset. Varför krockar allt roligt? Men jag löste krocken iaf, det kommer att bli en stressig dag men fruktansvärt rolig. Nu måste jag börja planera alla repetitioner. Det kommer att bli galna veckor innan akies börjar. See ya! <3

Scooter, In my head och Swag in a bag

Igår repade jag och Matilda. Vi fick mycket gjort trots Matildas feber, våran trötthet och våra extremt otränade muskler. Haha. Men det gick ju bra iaf. Nu är nästan "in my head" klar. Känns bra. Scooter ska vi börja på idag och "swag in a bag" gick vi bara igenom igår. Idag var vi och träffade "parfymtjejen" hon som håller i lanseringen av den nya parfymen "womanity". Det kommer bli jätteroligt. Det är mycket större än vad vi trodde. Nu har allting också löst sej med csn. Det känns bra. Det har varit mycket trubbel med hur mycket man får tjäna, men det är lugnt. Allt är under kontroll. Ikväll blir det mer repetition med matilda.


Myser hemma

Ännu en mysdag. Har precis kollat på valentines day. Klockan 19 ska jag in till stan och träffa Alex. Han slutar då så jag ska sova hos honom åtminstone en natt. Det är så ensamt ute på Lidingö. Imorgon börjar jag och Matilda Modie repetera till våra gig. Först till bröllopet på söndag. De vill ha typ disco/hiphop/militär... hahaha. Vi fixar det nog på något sätt. Sen ska vi också koreografera till en parfymlansering som vi och några till ska dansa på. Det blir roligt. MÅNGA KRAMAR! <3

RSS 2.0