Underbara apa.


Halva andra delen är klar

Det gick bra idag. Baletten satt inte lika bra som i måndags, men det gick bra iaf. Moderna kändes bra idag. Så det känns väl okej. Jag hoppas att jazzen och streeten imorn går ännu bättre. Det är trots allt mina två starkaste stilar. Nu ska jag och Alex packa och städa och sen åka in till stan. Håll tummarna för mej imorn också. Lucky 41.

Första gallringen

Yeay... jag gick vidare. Skönt. Nu gäller det att ladda inför balett och modernt imorgonbitti. Jag trodde det skulle bli sång, men den var tydligen inställd p.g.a. sjukdom. Klockan 9 imorgon börjar jag, så håll tummarna då. Idag satt jag och Alex på käppala hamnen och mysde i solen. Hade det jättemysigt. Nu äter vi carbonara och ska snart sätta på filmen "Shutter Island". Håll tummarna för mej imorgon.






Good morning

Hej svejs. Är såååå nervös. Ikväll kl 19 kommer svaret ifall jag går vidare eller inte. Sen är det förhoppningsvis två prov och två gallringar till att utsätta sig för. Jag vill så gärna komma in i år. Jag SKA komma in i år! Nu gör min fina Nicole och min fina Jackie audition. Lycka till tjejer!!!

Idag tänkte jag och alex lägga oss på käppala hamnen o mysa lite. Sen måste vi plocka ihop o städa lite här i lägenheten. Hon som egentligen bor här måste tillbaka ett litet tag. Det har brunnit i hennes pappas lägenhet så hon måste hem ifrån Gotland och hjälpa honom att flytta. Stackare.

Första provet avklarat

Skööönt! Nu är första provet avklarat, jag är nummer 41 precis som förra året om jag minns rätt. Nu är det bara att vänta på resultatet som kommer imorgon kväll. Baletten kändes nästan bäst, inte så vanligt för min del. Stången gick bra och pirruetterna satt. Moderna gick väl okej. Jag tror inte jag syntes så mycket, men det gick bra iaf. Jazzen gick också jättebra. Det känns väl alltid som om man skulle kunna göra mer men man blir ju aldrig perfekt heller och det känns bra att man har ännu mer att ge. Nu får ni hålla tummarna till imorgon och hoppas att jag står med på listan. =D


Imorgon börjar audition

Imorgon börjar det. Klockan 12.50 är det samling sen sätter det igång med balett, modernt och sist jazz. Jag är så fruktansvärt nervös. Men det ska bli kul ändå. När jag är på auditions brukar jag älska varje sekund, men innan alla auditions vill jag hellst bara sätta mej ner o gråta. Nu gäller det. I år ska jag komma in. Jag har bestämt mej.




Midsommar 2010

Hur fint va inte vädret i fredags...? Helt underbart. Bästa midsommarvädret på länge. Klockan 12 gick båten från ropsten till tranholmen där det blev lunch med sill och potatis hemma hos Per och Katta. Tyvärr tycker jag absolut inte om sill. Så jag klämde i mej en massa knäckebrödsmackor med ost. Sedan var det dags att gå ner till ängen och titta på midsommarstången. Det är så roligt vad den symboliserar egentligen. Att befrukta jorden, själva formen på stången blir lite rolig. Jag vet inte om jag tror på det men Alex det pervot sa att förr i tiden så la man sperma under själva stången.

Efter midsommarstången och en god kladdkaka blev det kub. Tjejerna mot killarna. Tjejerna vann stort första gången. Andra gången gick det inte lika bra, dessutom var vi kissnödiga, så vi bestämde oss för att slå ner kungen. Jag vet inte sjysst, men de vann ju iaf. 1-1 i matcher. Sen gick vi upp till stugan och grillade vad vi hade med oss. Middagen blev jättegod. Sedan drog vi en snabbis till logen (ett dansställe på ön). En riktigt traditionell midsommar. Jag tycker att det är så härligt att kunna ha en mysig dag med familj och vänner. Det blev verkligen en supertrevlig midsommar.

Jag på midsommar hos per o katta

En liten puss och en öl.

Midsommarstången reser sig

Dansen runt stången

Moder min

Alex <3

Lite drack jag nog

Öl i munnen =D

Söt liten midsommarflicka

Kub!!! =D

Och självklart lite dans

Glass med jordgubbar.. mm<3

Sol, sol, sol <3<3<3

Såå härlig dag. Solen fortsätter skina. Jag och farsgubben var på fågelöudde och solade. Han hade gjort en jättegod sallad som vi åt och sedan satt vi och pratade i solen (pappa gick in och ut ur skuggan men jag stannade i solen). Jättemysigt. Jag blir mer och mer bränd för varje dag, trots solskyddsfaktor 50.

Jag e inte längre än pappa på riktigt, vet inte varför men jag stod på tå =p.

Farsgubben. <3.

Efter fågelöudde så åkte jag till Stage och fixade till slutet på mitt solo. Mathilda, en elev, hjälpte mej =D. Det är färdigt nu! Så skööönt! Och det kändes riktigt bra. Nu behöver jag inte oroa mej för det längre. Imorgon är det midsommar och tranholmen-tajm igen. Jag antar att det inte bara e jag som håller tummarna för en midsommar utan regn, extremt hårt.

Ha en underbar midsommar. <3

Flätat

Igår åkte jag och alex och hämtade hans nya skor som han hade beställt från footlocker. Riktigt snygga, de matchar hans jacka. Alex e väldigt mån om sina kläder. Nästan mer än jag e, nej inte riktigt men nästan. Jag har funderat en hel del på att fläta mitt hår, rastaflätor eller cornrows... ta det lugnt inte hela håret. Det är snyggt med hela håret men på rätt person. Jag har tänkt göra det på ena sidan. Så igår gick jag och Alex ner till en Afrofrisör och jag frågade hur mycket det skulle kosta "200". Okej. Så jag gjorde det spontant igår. Haha. Det blev precis som jag tänkt mej. Men jag har kommit på att jag måste använda massor utav solkräm på huden under annars bränner jag mej där 100 ggr på en dag.

Sen åkte jag och barnvaktade. Äntligen har de fyllt plaskis, en liten utomhusdamm där barnen badar varje år. Det är så otroligt mysigt att barnvakta när de kan bada i plaskis. Härligt härligt. Så jag satt och solade när simon och magnus plaskade i poolen.




Idag ska jag till Fågelöudde med pappa. Så mysigt. Vi ska äta räksallad och spela minigolf. Yey. Det var hundra år sen tror jag. Sen ska jag till Stage och slipa på mitt danssolo till akies.



En bild på himlen igår. Himlen e oskyldigt blå.
Ha en underbar dag i solen ni med.


Mys dagar

Igår satt jag, Louise, Cicci och Jackie, några kompisar från daglinjen på Humlan och piknickade. Jättemysigt. Vi åt pastasallad, bröd, sås, jordgubbar, kakor, vindruvor och mer. Härlig dag men vädret hade kunnat vara bättre. Louise gav oss en liten gåta, en man går in i en restaurang och beställer sparv. Han tar en tugga av sparven sedan går han in i toaletten och skjuter sig själv, vad har hänt? Då sätter vi igång och ställer ja/nej frågor. Jag och Cicci blev som besatta utav detta och vägrar släppa taget om Louise innan vi kunde lista ut svaret. Och tre timmar senare kom vi på det. Haha. Det va fett kul. Den där j*vla sparven.

Louise spanar in brödet

Cicci showar sin brödbit

Louise ska med sin egna lilla stil försöka äta en bit bröd

Jackie äter bröd

Jag och min ungherre, som btw e den godaste kakan ever!

De finns på Louises jobb.

Men idag, vilket gudomligt väder!!! Kunde man få det bättre. Jag, brorsan och pappa träffas på djurgården och äter en underbar lunch på rosendal som va bland det bästa jag nånsin ätit (oxfilé med potatis och någon pepparotssås) och efterrätt vaniljyoghurt pannacotta med säsongens bär (jordgubb, blåbär och ett hallon). Snacka om lyx. Efter det så sätter vi oss och solar på sköna soffor. Riktigt härrligt. Efter det så träffade jag hanna. Vi satte oss på gärdet och mysde i kvällssolen. Jag har bränt mej lagom mycket... =p. Jag har ärvt min pappas pigment. Jag blir röd. Sen blir jag vit. Tack pappa! (han e engelsman).

Min vaniljyoghurtpannacotta, på burk =p

Farsan och brorsan


Nu blir det en lugn kväll med fotboll och förhppningsvis en kvällspromenad (i love).

Ha de gött!

Tell me whos in the house


Fresh

Min kära morbror satt i publiken och fotade lite under föreställningen med daglinjen i maj. Här kommer lite härliga bilder. =D











Nu börjar det närma sej akies

Nu blev jag så nervös. Jag har precis fått kallelsen till audition på balettakademien. Det börjar nästa måndag, den 28. Då har jag det första provet. Sen är det bara att vänta och hålla tummarna.

Jag är så himla orolig. Det spelar ingen roll vad jag tror kommer hända, det spelar ingen roll heller vad andra tror. Det enda som spelar någon som helst roll är där och då. Jag kan göra en jättedålig audition, men det får inte hända!!! Snart är mitt solo klart också. Jag älskar låten, bamboo banga med M.I.A. Världens bästa!!

Nu ska vi hem till tomas och eva, några kompisar till familjen och kolla på brölloppet. see ya.
Kolla mina nya coola leggings förresten.

Så galet cool. Han e värsta dansaren ju. Grym kille!


Nachoball katt

Igår köpte Alex världens snyggaste tjocktröja till mej på internet. En humör tröja. Jag har velat ha en sån i evigheter, men har inte haft pengar. Världens finaste pojkvän jag har. Så nu väntar jag på sms avin. Den verkar ha kommit in till sabis men jag har inte fått någon avi än.


Jag har legat i min säng hela dagen och tittat på scrubs och spelat sims. Så härligt. Snart ska jag iväg till dansen. Det är sista dansklasserna innan akies audition. Det känns lite läskigt. Jag kommer säkert att ta lite dansklasser nästa vecka iaf ifall jag känner mej själv rätt. Lite streetklasser tror jag faktiskt.

Haha, Saaba, våran katt gillar nachoballs, hur coolt är inte det. =D

 

 

 


Fire truck... eller


Skeppsbron

Det var riktigt mysigt på konserten i skeppsbron, det var love 2010. Vi fick dock "JÄTTEFINA" blå t-shirts som det stod cloetta på som vi va tvungna att ha på oss. Men så fick vi betalt för att pricka av elever och dansa i publiken på en konsert. Underbart. Det var alcazar, elin lanto, eric gadd som spelade och några till. Det var en kille Fernandez eller något, som hade varit med i fame factory. Han gjorde en tribute till michael jackson, och det var sååå bra!

Jacob och jag. BLOGGEN!!!

Alcazar på LOVE2010!

Igår var jag och Hanna från daglinjen nere i studion på foresta och tränade danssolon till akies. Nu har jag bara 30 sekunder kvar, men jag vet typ vad jag ska göra... Det känns ok, men jag är fortfarande lite orolig. Idag har jag tagit min första dansklass med therese Carlsson på ca en månad, min dansmamma. =D

Kühlerläger och konsert på skeppsbron

Hej alla fina! Idag börjar Kühlers sommarläger. Jag håller i streeten så nu är det dags att börja jobba igen. Sen ikväll ska jag till någon konsert på skeppsbron och jobba. Det blir kul. Det hoppas jag iaf. Nu innan jobbet ska jag åka hem till alex. Jag har inte träffat honom på väldigt länge, så det ska bli mysigt. Ha en bra dag <3

Don´t kick his ass, kick his butt!!


Min fina tekannekopp

Här är förresten min fina tekanna som också är en kopp. Den fick jag av Matilda och hennes familj tillsammans med 8 sorters små teer. Tack familjen glase. I love it!! <3


Den är liksom både en tekanna och en kopp. Så fin.

Frukostbuffé och fika

Frukostbuffén på foresta övernattningens morgon var helt underbar. Vi satt på 8e planet i hotellet i en liten fönsterkupol och åt suveränt god frukost. Jag är galet besviken på att de inte hade pannkakor dock... =(.

Efter att vi hade städat resterna från stageövernattningen så drog jag in till stan och träffade fina Matilda. Det känns alltid lika härligt att träffa henne. Även fast vi inte träffas särskilt ofta alls så känns det ändå alltid som om vi sågs igår. Det är en vän som består. Haha, jag rimmade. =D

Nu e jag hemma. Inatt runt klockan 12 kommer mamma hem från Tyskland. Hon har varit på körresa. Så jag ska sitta uppe och vänta på att få krama henne. Men först ska jag spela lite sims (som den nörd jag är), städa lite och kanske titta på någon film. Vi får se.
Ha det bäst <3

Tranholmen och stage övernattning

I fredags åkte jag till tranholmen. Jag skulle hjälpa till på Per, min gudfars, 50 års fest. Per kom o hämtade mej med båt. Hur najs e inte det... =D

Jag fick göra struntjobbet. Haha. Skrubba potatis och dega ihop smör med fetta. Jag blev lagom kladdig om fingrarna.

Nu sitter jag på stageövernattningen. Vi har haft supermysigt. Dansat, tittat på film, dansat, gått spökrunda, dansat, spelat charader, dansat...



Nu ska vi titta på en till dansfilm och somna lite lugnt. Imorgon bitti är det frukostbuffé på hotellet, städa hela stökiga stage och sen träffa Matilda, min barndomskompis från dagis. Ska bli mysigt.

Imorgon natt ska jag få sova i en ordentlig säng. Efter har jag legat och sovit på soffa och madrass ett tag...

Här sov jag på tranis

Här sov jag på stage... Inte tokigt sköna sängar, men snart så... =D
Snart blir det frukostbuffé. =D
Sov gott!!

STAGE shower

Vilken härlig helg. Vi hade shower på stage. Det är så roligt att när det är show så blir alla elever 10 ggr så tajta och bra. Ni är så duktiga. Tack alla underbara elever för alla underbara shower på stadshuset i år. Ni är så fina och ni är SÅÅÅ bäst. Jag tycker ni alla är värda godisbomben, så här får ni en bomb av mej.

Jag hoppas att alla bilder snart kommer upp på hemsidan så att jag kan lägga upp dem.

Hampus student

I fredags gick jag upp tidigt på morgonen för att vara på S:ta Anna gården klockan 8.30. Det borde vara olagligt att behöva gå upp så tidigt. Det gjorde jag iaf för min brorsas skull. Där la vi upp dukar på borden, pyntade den stora salen och Pontus, Jespers pappa, som turligt nog är kock stod i köket och förberedde maten. De hade mottagning tillsammans, Hampus och hans två kompisar som han hängt ihop med i evigheter, Jesper och Stefan.

Sedan åkte vi till skolan för att gå på utspringet. Och vi började fixa med flaket. Det tog inte lång tid förrän polisen var där och petade och sa att "ni får inte ha starköl på flaken" så det var vi tvungna att ta bort.


Studentskylten. Hampus har kontrollerat att det är en perfekt fotbollsbild.

Per våran gudfar, med den fina hammaren som hampus fick av mej. =D

Här sprang de ut. Verkligen SPRANG ut. Lyckliga.

Glad och sunkig var han, lilla Hampus.

Sedan blev det flak, Nicole hängde med på det också så jag slapp bli ensam. Jag skulle ju vara nykter för att jag skulle hålla kontakt med chauffören, kul med ett flak med galna fulla kåta fjortisar och jag och Nicole. Och jag har ALDRIG varit med om ett flak med mera spruta än detta. Linus tog två ölflaskor efter varandra och sprutade i ungefär två timmar. Jag kan inte tänka mej att han gjorde så mycket mer på det flaket än spruta. Det fanns inte en enda liten prick på min tröja som inte var hård efter torkad öl.

Efter flaket gick vi till mottagningen. Alex var redan där med många andra så vi hoppade in i duschen och gick sedan ut till en supertrevlig fest. Maten var supergod, människorna supertrevliga och lokalen superfin. Hampus fick många presenter däribland en frack och en mobiltelefon. Jag fick också en försenad student och 18 års present. Det var en liten tekanna som också var en kopp. Jättesöt, jag visar bilder imorgon. Tack familjen Glase <3. Jag tror att Hampus hade en superlyckad dag. Han var iaf inte för berusad. Duktig pojke. På natten dock så kan jag tänka mej att det gick vilt till. =p

Hej igen

Förlåt för extremt dålig uppdatering. Jag har varit lite borta de här dagarna. Det har varit så sjukt mkt den sista tiden och nu är allt helt plötsligt slut. Hampus student i fredags var supermysig. Det kommer mer info och bilder senare. Sen va det helt plötsligt shower med STAGE. Och nu är allt slut. Nu väntar bara sommarkurser och akies ansökan. Det kommer mer utförliga inlägg imorn om allt som hänt. Sov gott.

Hampus tar studenten

Hej svejs! Hur sjukt är inte det...? Min lillebror, jag tror fortfarande att han är 12 år och jag 14, han tar studenten imorgon!!! Jag gick omkring på stan idag och skulle köpa kavaj till hans mottagning och efter ett tag så hörde man dunka dunka och runt hörnet kom en fest på en lastbil. Är det inte världens bästa svenska tradition...? Flak är ju såå kul. Imorgon ska jag vara kontaktperson på Hampus flak. Det betyder att jag ska vara nykter, men inget annat. Jag ska inte leka vakt utan jag ska bara vara nykter... haha. Nicole ska också med på flaket. Ska bli kul.



Jag köpte som sagt oxo en kavaj idag. Jag är ingen kavaj människa, så jag vet inte hur mkt mer jag kommer använda den, men den e väldigt fin.


RSS 2.0