Lidingö

Fotboll och tacokväll hemma hos lillbrorsan på Lidingö. Mamma e ju i Mexico så nu sitter vi här bara han och jag och har ätit tacos. Nu dukas det fram chips o dip. Älskar att äta hos nån som vet exakt vad man vill ha. Mysigt att träffa katterna också. De verkar vara glada att se mej.


sportlovs fest tisdag

Tantrum to blind på kafé44!!!!! Sååååå BÄST!! Hoppade och sjöng med till punk. Nu e vi på scandic malmen och lyssnar på jazz =P. Vi ska fira Malin som fyller år idag. Men totalvändningen från pop/punk till jazz är fantastisk.


stallmästaregården

rummet e fint, hotellet e fint, vi e fina och nu e de dags för middag. Det ska bli najs.


rött hår city akuten a la carte

Japp. Ganska förvirrat. Sitter på cityakuten med Alex. Han har något knas i halsen som vi ska kolla upp. Mitt hår har magiskt blivit rött. Jättenöjd. Blev kanske lite mörkare än menat, men jag älskar att ha mörkt hår, så det e lugnt för mej. Efter cityakuten ska jag och Alex till stallmästargården där vi ska sova en natt och lyxa till det ordentligt. Där kan jag kanske vila ut någorlunda, hoppas jag på. Vi ska äta lyx middag (a la carte) och frukostbuffé på morgonen... JIPPIE!!!!!!! Den längtar jag nog mest till =P.


Vilken morgon

Härligaste morgonen på länge. Vi vaknade, duschade och tog god tid på oss. Gick till konditoriet och köpte frukost för att sätta oss ute i solen och äta, höra på fågelkvittret och bara mysa liksom. Underbara dag. Nu går jag på stan i jakt på ett par sneakers. Verkar inte bli lätt... =S


är det vår??

8 grader stod det på termometern imorse och varmt e de. Skinnjackan har kommit fram och det ligger inte kvar så mycket vitt på marken. Härligt. Jag e påväg till skolan för att ansöka om ledighet trots att jag vet att den inte kommer att beviljas som Jan så fint meddelade mej, men det hade jag inte förväntat mej heller. Kram <3


Hår

Åååååh, jag är så trött på hår. Jag vill ha en speciell frisyr. Jag vill ha en stark färg och en ganska galen frisyr, men jag har inte hittat nån jag litar på som kan klippa och färga plus att jag inte har pengarna till det. Suck. Jag vill liksom klippa, färga och slinga håret... Hahaha, det blir aningens dyrt. Jag kan ju färga själv, men det blir ändå dyrt med både slingor och klippning om det ska vara på en bra salong som jag litar på... =S

Övertränad

jahapp. tydligen redan sportlov för mej. Jag är övertränad och har fått tipset av militärhårda Jeanette att vila i minst två veckor. Jag har mått dåligt de senaste veckorna. Jag har tvingat i mej mat för att jag vet att jag måste äta, inte kunnat sova och jag har inte haft någon som helst kontroll på kroppen. Dessutom har min koncentrationsförmåga mystiskt försvunnit och jag är så trött hela tiden. Jag hade utvecklingssamtal med våran modernlärare, Jeanette och hon e nog den som är mest mån om att alla ska vara i skolan hela tiden, så när hon sa att jag måste vila i minst två veckor för att kunna fortsätta utvecklas så blev jag oerhört förvånad, men också lättad och imponerad. Det är inte många lärare som har koll på sina elever på det sättet. Det ska bli skönt att vila, men jag är lite rädd också ändå. Två veckor är en lång tid att inte dansa på... Men jag måste vila och ta hand om mej själv nu!!!!


IDIOT!!

Jag är en sån j***a idiot!! Jag har gjort ungefär samma sak 4 ggr bara denna veckan. Jag sitter på tunnelbanan och tar det lugnt, e påväg hem. När jag tittar upp så ser jag att stationen jag lämnar inte är sockenplan som jag trodde, utan blåsut... Jag har alltså hoppat på ett farsta tåg istället för hagsätra. IDIOT!!! Två gånger denna veckan har jag följt med det röda tåget till mariatorget, jag har liksom glömt att kliva av vid slussen och byta till Hagsätra tåget. Plus att när jag skulle hem till Hanna i onsdags så tog jag ettan mot stora essingen istället för mot frihamnen. VAD ÄR MITT PROBLEM?? Jag har varit sååååå himla disträ de senaste veckorna.


Sportlovsmys!

Nu har jag och Alex bokat ett hotelrum på sportlovet. Stallmästaregården ska vi bo på en natt. Mysigt, bara för att komma iväg en aning och inte leva samma tråkiga liv i samma tråkiga lägenhet. Det ska bli mysigt.

Dåliga dagar

Gud vad jag längtar till bättre dagar. Jag känner mej så opepp och galet trött. Man går ju alltid uppochner i sin motivation, men jag vet inte om jag nånsin har varit såhär långt nere. Jag måste börja ta tag i mitt liv nu. Allt löser sej inte av sej själv. Man måste hjälpa sej själv på traven, och nu är det dags!!!!
Jag ska nu och för all framtid:
  • Gå och lägga mej tidigare
  • Äta mer
  • Titta mer på och bli inspirerad av dans

RSS 2.0