Melodifestivalen

Vilken vecka. Det känns så himla konstigt att inte gå i skolan. Längtar verkligen tillbaka. Men jag har så svårt att slappna av när jag vet att de andra står och kämpar i skolan och jag bara ligger hemma.

Nånting som var otroligt jobbigt var att Jobbet ringde mej och frågade om jag ville jobba på lördag och eftersom jag egentligen inte ska dansa ny så tänkte jag duktigt att "nej" men när de sa att det var på melodifestivalen så kunde jag inte motstå!! Det gick inte. Melodifestivalen e ju en dröm.

Så nu e jag påväg till rep. Det är ju inte många rep som är på skoltid.. Det är mest fredag och lördag, då vi ska vara där hela dagen, men jag känner mej pigg och lugn jämfört med förut, så det ska nog gå bra. Jag fattar ju att Jan, rektorn, e lite arg på mej (jag mailade honom och berättade) men det får man ta. Jag måste också som min mentor säger våga gå emot skolan lite och skapa min egna väg istället för att gå helt enligt alla andras regler.

 


Höga monki jeansshorts

Nån som vill köpa ett par höga blå jeansshorts från monki för 50 kr? Jag har gått ner storlekar och de passar mej inte längre och tar plats i garderoben. Storlek xsmall, men e stora i storleken. Jag skulle säga att de passar small/medium. Jättefina och har en lite sliten look.


RSS 2.0