Audition, Minigolf och grillning

Grattis Nicole, Cicci, Antonia, Linn, Henric, Ellen och Nikolina för att ni kom vidare till sista gallringen till balettakademiens dansarutbildning. Kör hårt nu den sista veckan. Innan resultatet var jag, Nicole, Henric och Linn på Tantos minigolfbana och fördrev tid. Vi hade det jätteroligt, innan jag kom på SISTA PLATS i minigolfen. Hur faaan hände det?? Haha, jag sög, men jag fick faktiskt 76 medan Henric som vann fick 69, så det var inte så stor skillnad. Jag gjorde iaf den enda spiken! (enligt mej heter det hole-in-one, men jag har blivit rättad av min kära pojkvän att det bara heter hole-in-one i riktig golf... besserwisser =P)
Nu har jag och Alex har firat med en mysig grillning ute på uteplatsen. Nu ska vi ta en sväng förbi älvsjöbadet för att se hur det ser ut med vatten i poolerna. Sov gött!<3

Första planterade fröet att blomma på uteplatsen. Stolt mamma <3
min kära besserwisser till pojkvän stod för grillningen som vanligt. <3

Sjuk magi

OBS!!!
Nästa klipp är INTE för blodkänsliga!!!!!!! Jag blev kräkfärdig när jag såg detta:

Akies audition

Alla mina grymma fina vänner som söker akies i dagarna kom vidare till nästa delprov. De e bra som faan, kämpa på! Ni e grymma! Nu ska ni in!!
<3<3<3<3<3<3<3<3<3 Nicole my baby, de e ditt år i år!!! <3<3<3<3<3<3<3<3<3

Brand på kilsmogatan

Helt sjukt. Jag och Alex bor på Kilsmogatan. Vi har inte märkt någon gång att det har brunnit. Läskigt. Man blir lite mörkrädd...
Förra helgen härjade ett flertal bränder på olika ställen i
söderort. Vid halv elvatiden på
lördagskvällen brann det upprepade gånger i en fastighet på
Kilsmogatan i Hagsätra. En man
i 30-årsåldern anhölls för försök
till mordbrand. Han släpptes efter förhör, men misstankarna
mot mannen kvarstår.
Några timmar senare stod ett
hotellrum i Västberga i brand och
kraftig rök spred sig. Ingen person ska ha behövt uppsöka sjukhus. Ytterligare en brand uppstod under natten i ett garage.
– Vi ser inget samband mellan
de tre händelserna. Generellt
har det brunnit mycket i söderort de senaste månaderna, säger
Peter Altgenug, brandutredare
vid Söderortspolisen.
"Förra helgen härjade ett fler-
tal bränder på olika ställen i
söderort. Vid halv elvatiden på
lördagskvällen brann det upp-
repade gånger i en fastighet på
Kilsmogatan i Hagsätra. En man
i 30-årsåldern anhölls för försök
till mordbrand. Han släpptes ef-
ter förhör, men misstankarna
mot mannen kvarstår.
Några timmar senare stod ett
hotellrum i Västberga i brand och
kraftig rök spred sig. Ingen per-
son ska ha behövt uppsöka sjuk-
hus. Ytterligare en brand uppstod
under natten i ett garage.
– Vi ser inget samband mellan
de tre händelserna. Generellt
har det brunnit mycket i söderort
de senaste månaderna, säger
Peter Altgenug, brandutredare
vid Söderortspolisen."
Mitt i Söderort Bandhagen

Akies audition

Idag börjar audition till Balettakademiens dansarutbildning. Lycka till alla som ska göra audition!!
"Dance like no one is watching!!"

Värme

I veckan blir det varmt igen =D Sooleeeen.
http://www.smhi.se/vadret/vadret-i-sverige/land?pp=http://www.smhi.se/produktportal-1.0//overview.do

Midsommar 2011

Åh, fint väder igen på midsommar, peppar peppar. Vi hade en jättemysig midsommar på tranholmen som vanligt. Jag och Alex åkte dit myste med Per och Katta dagen innan och sov över i deras vardagsrum. Sen började midsommar, vi var inte alls lika många där som vi brukar vara, men det var skönt och jättemysigt. Det var jag, Alex, Per, Katta, mamma och hennes kompis Mona. Vi började med sillunch på terassen, efter det gick vi ner till midsommarstången och tittade på alla som dansade och var med i alla tävlingar. Det var säckhoppning och dragkamp mellan både vuxna och barn. Sedan när alla hade gått va det dags för våran årliga kubb. När kubb-leken va klar och det stod 1-1 så slutade vi och gick hem för att grilla och mysa. Resten av kvällen blev det logen för vissa, men vi satt hemma och spelade kille. Här kommer lite bilder.

Gulliga klipp


Trööööött!!

Ojojoj. Idag har jag lekt TVspel, sen cyklat en bit in till stan för att ta karl&knut, som var bra, men jag gillar deras lyriska mer än de showiga koreografierna. Jag e ganska mycket show, men min absoluta favoritstilar är lyriskt och tung hiphop... haha, raka motsatser. Men de e nog bra för mej att ta lite såna här klasser, jag behöver lite släng och show. Iaf sen cyklade jag en bit hem och nu har jag dött lite hemma. Nu är jag trööööött!!
Imorgon ska jag och Alex åka till Tranis (tranholmen). Vi ska fira midsommar där tillsammans med mina gudföräldrar, mamma, mona, sen vet jag inte om det kommer så många fler... Vi sover där och har det mysigt i två nätter. Midsommar firas alltid på tranis. Det är ett riktigt typiskt midsommarfirande.

Buxomlips

Jag har köpt ett läppglans från id i London som e helt otroligt. Buxomlips. Det håller jättelänge, har jättefina färger OCH något innehåll i läppglanset gör att dina läppar svullnar upp, det har plumping effekt. Det känns som att ha ett lite mesigare tigerbalsam på läpparna. Och jag älskar tigerbalsam.
Det kommer från i.d bare minerals
Pris i Sverige: 275-330 kr
Pris i England: 18 pund (ca 190 kr)

Drömskon

AAAAHHH! Jag blir överlycklig när jag ser min nya sko. Oh, my babies. Såå fina!

Första krossade glaset

Nu har första vinglaset i våran lägenhet tappats och förstörts, attans!
Jaja... Nån gång måste ju va den första. =P

Frälst

Nu kan Philippa också gå med i klubben som blivit frälst av Karl & Knut.

Ytterligare en dag i mitt liv

Idag har jag haft klass på Kuhlers och sedan åkte jag hem till min pojkvän som fortfrande låg o sov skönt i sängen. Efter en skön film, umbilical brothers så åkte vi till globens galleria där jag äntligen hittade ett par vanliga sjyssta jeansshorts i min sotrlek. Dessutom köpte vi spel till PS3 move och ytterligare en kontroll så att vi kunde spela mot varandra, förut hade vi nämligen bara en. Så sen (efter ett omtumlande avsnitt av project runway) kan ni ju förstå vad vi gjorde... Nu är jag helt slut och det är dags för sängen. Imorgon väntar sommarens sista klass på Kühlers, sen till lidingö för att fixa ett paket och efter det blir det klass för Karl & Knut.
Sov gott!

Paranormal activity

Hm, jag vet inte, va den så himla läskig... Njae... Va det kanske för att jag hade för höga förväntningar på filmen. Jag var liksom redo att bli så himla rädd, men det var inte förrän i de sista minutrarna av filmen som jag fick rysningar genom kroppen. De första en och en halv timmarna var jag inte ens lite rädd. Mer intresserad, skulle jag väl vilja säga. De sista minutrarna var ju hur bra som helst, men det tog lite för lång tid att komma dit.

"Är skräcksuccén 'Paranormal activity' historiens otäckaste film? Många menar det." står det på Expressens hemsida... VAA!?! nej.
Så läskig va den defenitivt inte, och jag, Philippa Gjöres Clark, blir rädd av ALLT! 1408 är jätteläskig, gothika, saw, jag blev mycket mer rädd av de filmerna. Jag är rädd för mörker, jag är rädd för ormar, spindlar, getingar, tillochmed stora myror... HALLÅÅ!?!?! Borde jag inte då bli rädd utav historiens otäckaste film. Jag känner mej lite lagom förvirrad, har Philippa vuxit upp? Hm...
Det var ju en bra film, så den får 3/5 smileys av mej.
En bra skräckfilm? Nej, men en bra film? Ja.

Dansklasser, kuhlers jobb och skräckis

Den här veckan har jag undervisat på kuhlers och tagit dansklasser. Jag har verkligen inte gjort annat. Jag har tagit klasser för Val Suarez, Zain Odelstål och Thomas Benstem. Alla klasser med dem i veckan har varit tokbra. Det har känts väldigt skönt att hålla igång så duktigt, men samtidigt har jag inte hunnit träffa Alex så mkt. Så ikväll har vi en myskväll. Vi har precis ätit en toookigt saftig biff (med tillagnings instruktioner från Alex brorsa som är sous chef på riche) med klyftpotatis och en misslyckad brunsås (ala Philippa). Nu ska vi sätta på filmen "paranormal activity". Jag har hört att den ska vara riktigt läskig. Jag är så himla intresserad av spöken eller vad man nu ska kalla det, men jag kan också bli väldigt rädd för det. Aja, håll tummarna för att jag ska kunna sova inatt då...


Alice in wonderland

Jag sitter och tittar på alice i underlandet och kommer på att jag har ju faktiskt inte recenserat den, enligt mej är det bland de bästa filmerna jag någonsin sett. Och självklart gjord utav en av mina favoriter: Tim Burton. Han och Woody Allen är mina absoluta favoritfilmregissörer. Hela filmen är magisk, händelserik och fantastiskt fyndig. Skådespeleriet är sjukt briljant av alla. Johnny Depp (den galne hattmakaren) och Mia Wasikowska (Alice) är helt ljuvliga i filmen. Andra bra skådespelare är Anne Hathaway och Helena Bonham Carter. Se den om ni inte redan har sett den. Den e lite läskig, eller har en lite obehaglig vibb, vilket gör den till ett av tim burtons yyterligare mästerverk.
Alice får självklart 5/5 smileys av mej <3<3<3

London baby

AAAAHHAHAHAAAaaaaHH! Vilken resa. Så härlig. Jag och Carola fungerade sååå bra ihop och hade så roligt. Vi vilade inte ens när vi var bakfulla. Shiiit. När man tittar tillbaka på det så var det helt sjukt.
Dag 0, Tisdag:
Ankomst
Mys framför buckingham palace
Dag 1, Onsdag:
En dag i covent garden m.m.
4 dansklasser på pineapple, 2 av dem grymma, GRYMMA!!
Dag 2, Torsdag:
En dag i notting hill och oxfordstreet med galen shopping
1 dansklass på studio 68
Utgång, hysterisk utgång. Jag har aldrig blivit så uppvaktad i HELA MITT LIV.
bästa skylten EVERRR!!
Dag 3, Fredag:
GALET BAKFULLA, men inget stoppar oss.
Shopping m.m. i camden market (hur gulligt o fint som helst, kändes nästan som att va i mexico)
4 dansklasser på pineapple, varav 1 GRYM och 2 HOUSE, hur f*n pallade vi?
Sen dog vi
Dag 4, Lördag:
Ett misslyckat försök till tower bridge, blev istället mys.
1 klass på pineapple
Mys på bella italia
Avfärd
Det var slutet på vår lilla London saga.
Tips på dansklasser i London:
Nivåerna är typ samma i London som sthlm när det gäller hihop. På nivån "All" är klasserna olika, mycket olika, det kan vara allt från nybörjare till grymma dansare där, men alla får komma.
Bra street lärare: Animaineax (hiphop), alla Rudeye lärarna(commercial-hiphop), Sisco/Kim (hihop), Xavi (olschool hiphop), Supermalcom (house)... det finns säkert fler, men dessa blev vi mest nöjda med.
Åk till London och dansa, klasserna e grymma och defenitivt prisvärda ca 6-7 pund = ca 65-75 kronor.
I'LL BE BACK!!!

Im back

Nu är jag sedan i söndags tillbaka i sthlm. Förlåt för dålig uppdatering, men jag har så himla mkt att göra. Bilder och info från london kommer imorn. Kram

LONDON baby!

Om sex och en halv timma sitter jag förmodligen och väntar i ett flygplan tillsammans med carola på att flyget ska lyfta från skavsta och flyga oss till london. Jag vet inte hur mkt internet vi kommer att hitta där och det blir rätt så ordentligt dyrt att mobilblogga, så vi får se vad som händer. Det kanske dyker upp något blogginlägg, kanske inte, men så fort jag kommer hem uppdaterar jag er med hela london resan. See yall soon.


Amy + project runway

Faaan oxo. Amy åkte ur project runway. Min favorit. Här kommer en liten hyllning till min favorit-project-runway-designer med min nya favoritlåt. En sommarplåga, jag avskydde den ibörjan, men nu älskar jag den, den växer verkligen på en... happiness med Alexis Jordan<3
Amy Sarabi - bästa designern på project runway, punkt.

Sthlm en kortis

Japp, nu e jag tillbaka i stockholm, men bara en snabbis för att packa om. Imorgon åker jag till London med Carola  och vi ska dansa, parta, shoppa, dansa, dansa... dansa och dansa.Wiiiiii.
Jag e blond. Äntligen vitblond efter tre blonderingar.

Öland<3

Öland del1 i sommar. från torsdag-söndag var jag på öland och mös med mamma, morbror ackel, moster med familj och mona. Om man tog bort det faktum att jag som vanligt fick en urinvägsinfektion och kalmars sjukvård var idiotisk vilket gjorde att jag inte fick antibiotika, så var det sååå himla mysigt. Jag älskar att få komma till öland och mysa lite. Självklart så var det inte den enda vistelsen på Öland i år, men en liten försmak. Här kommer lite bilder.
Lilla katten janos som inte är så liten längre...
Fia jobbar bland buskarna
Var tog Fia vägen...?
mamma jobbar hårt med att klippa grenar
Ackel, en riktig kämpe... =D

Nu ska vi ha kul

Ett till umbilical brothers klipp... snart kommer dvdn 10/6...
+ett gammalt klipp jag har lagt upp flera ggr för carolas skull. <3
hon e ju såå söt att man dör. mitt favvoklipp genom alla tider.

Skolavslutning

Vad fan hände?!?! Va det skolavslutning häromdagen? i onsdags, herrgud, tiden rinner ur händerna känn det som, nu helt plötsligt går man inte i ettan längre, nästa gång vi kommer tillbaka hela klassen går vi i tvåan. stress, stress, stress!! Och alla säger att "tvåan e värst", "träna i sommarn annars kommer ni aldrig klara oc komma tillbaka", "jag ångrar såå mycket att jag inte tränade ordentligt sommaren innan tvåan", "det är det hårdaste året"... med mera. Jag ska verkligen träna...
Duktig tjej, första dagen och mer ska det bli... lite mage ikväll e de tänkt
Här är en söt bild precis innan treornas diplomering,
GRATTIS ALLA NYDIPLOMERADE DANSARE FRÅN BALETTAKADEMIENS FD TREA!!!!!
(stulen från rebecca blys blogg)

Mors dag

Jag har ju glömt bort att berätta om mors dag. Det var nog bland de bästa dagarna på detta år, so far. Jag och mamma träffades vid åhlens stora ingång och gick till muffin bakery, ett supermysigt café på drottninggatan. Där fick mamma sin duschcreme som luktar som ett av victorias secrets doftunderverk, och sen satt vi och fikade, focaccias och juice. Efter detta gick vi omkring lite i stan för att sedan bege oss till den huvudsakliga sysslan för dagen: Lars wallin fashion stories, en utställning ute på waldemarsudde. Om ni har möjlighet i sommar, GÅ DIT! Det var helt fantastiskt! Alla designer intresserade eller bara en anings intresserade av mode MÅSTE DIT!! Helt fantastiska kläder. Han är så nischad men ändå så bred lars wallin. Han håller bara på med lyx o fläd, men inom den kategorin är han så bred att vi blev helt fascinerade mamma och jag.
Efter detta gick jag och mamma hela vägen till Gröna lund för att sedan ta båten över till slussen, med oss hade vi varsin gooood mjukglass.
Väl framme i slussen så satte vi oss på en krog med varsin öl i handen och snackade och snackade. Sen bar det hemmåt med en underbart mysig känsla i magen, Grattis i efterskott en gång till mamma på mors dag!<3

RSS 2.0