Back 2 school!

Nu är vi drygt en vecka in i trean på ackis och jag har redan fått en öroninflammation. Haha, så typiskt mej. Läkaren sa "ja, du e ju dansare, men du borde ju inte vara så fysisk under veckan med en infektion i kroppen" Hm... Om hon verkligen inte ville att jag skulle dansa så borde hon sagt det på ett annat sätt. =P

Det har nu gått en vecka in på skolan. Känns kul att komma igång igen. Men ett problem kvarstår.. Hur f£^#n ska man komma upp på morgonen. Nu går jag och lägger mej tidigt i hopp om att kanske.. bara kanske, komma upp lättare imorn.

Här en bild från pure i lördags.


Gotland - Fårösund

Jag vill passa på att tacka alla underbara elever, lärare och ledare på Gotlandslägret i år för ett underbart härligt läger. Enda nackdelen med detta års läger va att det var för kort!!! Det kanske dyker upp lite filmer på bloggen eller facebook med danserna. Vi får se.
Här kommer iaf lite bilder.

 


Back to Sthlm

Nu är jag tillbaka i Stockholm efter fem härliga och intensiva dagar på Gotland tillsammans med fantaaaaaastiska elever!! De e ju för fina!!! Och otroooligt begåvade!

Har precis tagit klass för Val. Åååh, fina, underbara Val! Känns mycket härligt å va tillbaka, men jag kääämpade mej igenom dagens klass. Jag var tvungen att kämpa riktigt hårt. Jag förstår inte varför det är så tungt? Jag har ändå undervisat ordentligt, gjort en massa styrka och jobbat riktigt hårt de senaste dagarna..

Vi gjorde min favoritkorre idag. En riktig jazzdans till musikalmusik. ☺ Skönt att jag hade gjort allt innan så att jag slapp jaga.

Jag tror att jag ska ut och jogga imornbitti och på söndag så att jag får upp flåset lite, för som det va nu så va det INTE okej 😲


Utmattad

Jag och Alex bestämde oss för att gå ner till IPn här i Hagsätra och träna lite. SÅ HIMLA SKÖNT. Alex tränade mest styrka. Han tillverkade egna tyngder på flera olika sätt. Use what you got. Jag sprang en massa, gjorde steps, tränade lite med Alex styrke grejer, vi gjorde situps med putt och liknande, sedan sprang vi 80 och 60 meter... han var liiite snabbare än mej. Okej, mycket. Men fan vad skönt det är såhär i efterhand.


Idag ska jag och Alex in till stan för att fixa lite sista grejer inför ett bröllop imorgon, det är i Knistad. Våra mexikanska primos har nämligen bestämt sej för att gifta sej i Sverige. Så kul. Efter det drar jag iväg till Gotland med Base23.


RSS 2.0