NEW YORK, NEW YORK

Nu har jag fått vääärldens bästa praktikplatser. För det första så kommer jag att få praktisera hos Benke i bounce. Vilket kommer att bli sjukligt roligt. En vecka hos honom. Sen har jag fått världens bästa praktik med Wes Veldink, en dansare i New York. Jag är så otroligt lycklig över att jag äntligen kommer att åka dit. Och att få praktisera med just Wes Veldink är ju rena drömmen. Det var han jag tog två små klasser för i sommar och bara ääääälskade. Tagga!!! ska bli så grymt kul.


Nu flyr jag

Nu är mitt slit på sommarjobbet över. Det har varit sjukt lärorikt och nyttigt för mej. Jag hade mina upp och ner perioder, men såhär i efterhand är jag otroligt stolt över mej själv och vad jag har lyckats med. Jag, dansaren Philippa har alltså suttit på ett kundcenter inom ett företag som sysslar med investeringar av alla dess slag, och hjälpt kunder med diverse saker. Jag är stolt och glad över tiden som har varit. Jag går dessutom ifrån sommarjobbet med en ännu större kunskap om att det absolut enda jag vill göra med mitt liv är att DANSA!!!! Jag struntar i hur hårt och jobbigt det är. Det är det jag vill göra med mitt liv. Det är lättare att ta att det är jobbigt när man har ett syfte med slitet, trots att dans slitet tär på mej mycket mer. Nu ska jag kämpa så hårt för att komma nånstans. Jag tar ett stort steg ut i världen i höst. Jag ska till New York och praktisera (mer om det i ett annat inlägg). Nu flyr jag alla sorters aktier, fonder och likvidkonton och tar mej ut till Öland! Jippiiii! Är på bussen. Just nu finns det ett plock av alla möjliga charmiga typer där ute. Lite gudföräldrar, mexikanska primos och annan härlig familj.


Dance dance dance..

Fyfaaaan vad härligt! Efter att ha suttit på ett finanshus och pratat investeringar, banker och försäkringar dagarna i ända så har jag äntligen fått tummen ur röven och tagit en dansklass. Aaaaaaaaaah, jag älskar att dansa. Och klassen var typ den bästa första klassen nånsin. Tog för Wes på balettakademien. Jag måste ta imorn oxo!! Ääääälska DANS!!! Jag har oxo hittat det bästa sättet att värma upp foten innan klassen... gå dit i UGGS med sockor i. Asgött!! Kanske lite skumt på sommaren, men viktigt för foten. =D Nu har jag bara två veckor kvar på sommarjobbet, sen ska jag kötta klasser som en took!


Förlåt

Jag har känt att jag ska lägga bloggen åt sidan lite, vilket ni kanske har märkt. Men nu känner jag att jag har mycket att prata om och få ut.
 
För det första så ska jag opereras. Det känns lite läskigt och obehagligt. Jag och ortopeden har inte kommit överrens om någon tid än eftersom jag inte vill att det ska gå ut över skolan och någon sådan tid finns inte riktigt. Är lite stressad över det.
 
För det andra har jag sommarjobb. Ett sommarjobb som inte riktigt skriker Phille, men det är intressant. Jag jobbar på ett finanshus och hjälper kunder.
 
Ja, nu fick ni en liten update. Jag kanske kommer igång igen och bloggar. 

RSS 2.0