Lyckliga stunder

JAAAAAAAAAAAA!! En soffffaaaaa! Imorse fick Alex ett sms från mio "Nu har era varor kommit till varuhuset, ni kan komma och hämta leveransen under våra öppettider, mvh mio". AAAAAHHAHAHH!!!!!! Jag hade skickat ett mail och frågat när de trodde våran soffa skulle komma och de sa i mitten av november, och det är inte ens november än. Lyckliga stunder


Göta källare

Det var sjukt kul igår. Jag och Nicole stack ut efter Lena Ph. Först hängde vi med Mikaela som går 3an på akies (hon gick med mej på base oxo) och Richard i min klass. Det var sjukt trevligt. Vi var på treat, ett förkröksställe nära skolan. Sedan vid halv ett drog jag och Nicle oss in till stan och hade kul på Göta källare, fan vad najs de va. De va längesen jag o min baby gjorde något sånt ihop. Det var sjukt kul faktiskt. Det MÅSTE vi göra oftare.
Idag har jag kört Lena, bakis och på en helt annan plats än min vanliga. Jag hoppade in för Mikaela som har dansförbud pga skada och behövde därför göra en massa steg på helt annorlunda sätt än jag brukar.. Sjukt svårt, men en rolig utmaning. Nu är jag äntligen hemma. Imorgon ska jag på kalas hos Elsa, sedan ska jag repa med Wanda. Men det första jag ska göra imorgon är att sova ut, läääänge =D.

Formula 10.0.6 + MAC

Idag har jag varit på stan och shoppat till mej något som förhoppningsvis kan ge mej lite mer självförtroende i mitt utseende. Jag ska snart betygsätta och rescensera denna produkt när jag har använt den, men jag har redan en bra känsla av den efter första gången jag har använt den. Formula 10.0.6 är mitt nya hopp. Jag vill inte längre ha en massa finnar i mitt ansikte. "Best face forward", "So totally clean" och "Seriously shine free". Än så länge verkar det bra.

Dessutom köpte jag en mac foundation. Jag hade tidigare mary kay, som var riktigt bra, men det var otroligt jobbigt att få tag på. Mellan dessa köpte jag en foundation från nivea som påminde mej om hur mycket finnbesvär jag har och har haft, så nu är det dags för att prova på mac. Jag hoppas att den fungerar bra.

Längtar såååå

Jag längtar så himla mycket till en soffa. Jag vill ha våran underbara och bästa soffa i världen. Åhh så jag längtar. Imorgon har det gått 4 veckor, då är det bara 2-4 veckor kvar. =D

Nedräkning till höstlovet

Min hjärna är helt otroligt peppad. Jag har aldrig kännt mej såhär tillfreds med mej själv som nu. Jag är så stolt över mej själv hur jag jobbar nu och allt jag hinner med och gör, men jag tar fortfarande hand om mej själv och bryter faktiskt inte ihop när jag har en dålig dag, det är klart jag klagar på mej själv och kritiserar mej mer än vad jag borde göra, men det är ett stort steg för mej att inte åka hem för att sedan stortjuta hemma.

MEN någonting som verkligen behövs nu, och fort, det är ett höstlov. Min kropp är sååå himla trött. Det finns liksom ingen energi kvar, alls. Jag känner mej som om jag precis har sprungit ett marathonlopp i benen hela dygnet runt. Men det här är livet som dansare, jag ska inte klaga, för JAG ÄLSKAR DET!!! <3 Men ett höstlov är varmt välkommet gärna redan nästa vecka, men det är faktiskt en vecka kvar till med HÅRT kämpande, Blod, Svett och tårar.. (dock inte så mycket tårar längre, peppar peppar, och det brukar faktiskt inte vara jag som blöder... men ni anar inte hur mycket svett... det är absurt hur mycket svett våran klass svettas ut på en klass)
<3<3<3<3<3<3 Iaf så ser jag mycket fram emot höstlovsveckan <3<3<3<3<3<3

Bättre

Idag hade jag en bajsdag i skolan. En sådan där dag då jag bara inte klarade av något. Rent mentalt var jag helt slut, dessutom ville min kropp inte förstå saker, den fungerade liksom inte. Sjukt ostadig och allt var bara ett stort NEJ!! (Perfekt dag för hela ettan och förberedande att komma och titta på våran klass... SUCK) Vilket gjorde att jag fick sunkigt dåligt humör på jazzen. Jag e nöjd över att bara tagit mej igenom dagen utan att ha brutit ihop. Imorgon är en ny dag=Nya tag.

Efter skolan så försökte jag lyfta upp mej själv lite genom att köpa nya balettskor, nya balettshorts (prasselshorts), ett par störtsköna mjukisbyxor och lite vitaminer för att boosta imunförsvaret.

Astma-luftrörskatarr-förkylning

Jaha, förra veckan så fick jag extrem astma som jag nu har fått bättre medicin till, senare fortsatte det med något som iaf liknar luftrörskatarr och nu har det även tillagts en stor fet jävla förkylning på det. URK! E såå sjukt trött på det, men jaja. Jag tror att det börjar bli bättre. Jag hoppas på det iaf. Men luftrörskatarr smittar ju till tusen så har jag det på måndag kan jag fortfarande inte gå till skolan.

Bästa födelsedagen

Efter att ha blivit "firad" på morgonen (Alex vaknade utav ett sms och började sjunga "ja må hon leva" och när han var klar frågade han "får jag sova nu?") tog jag mej till skolan där jag blev sjungen för på 6 olika språk:
Svenska
Engelska
Norska
Danska
Finska
Spanska
När jag sedan kom hem så stod Alex och lagade mat, entricot med ugnsbakade rotfrukter och aioli. SÅååå himla gott, sedan fick jag min födelsedagspresent som var Jiri kylians  dansfilm black & white som jag verkligen har velat ha så himla länge. Han hade faktiskt åkt hela vägen till Dansmuseet (som han inte hittar till) och köpt den filmen. Fina pojke.
Sedan fick jag också en flaska champange som hette Alexandre Bonnet...
...som vi sedan skålade med.
Slutet av kvällen satt vi framför TVn och tittade på Sverige-Holland... HUR F*N GICK DET TILL?? Ett av världens bästa fotbollslag och sverige vinner med 3-2... Inte för att holland spelade dåligt, för det gjord de inte, men sverige spelade jävligt bra. Kanske vann de för att en väldigt speciell tjej hade födelsedag. Alex sa faktiskt innan att "jadu om Sverige vinner den här matchen då är din födelsedag fan magisk"
Såhär lät det innan matchen började:
Såhär såg det ut när såg det ut när sverige gjorde målet 3-2 mot Holland. Vackert!
Tack för en underbar födelsedag, Svenska landslaget, Akies och Alex! (Mest Alex <3)

På önskelistan

Så jag har redan fått presenten från mamma och Hampus, som INTE hade kunnat bli bättre. Jag har önskat mej en Diana provdocka i ca 5 år, minst. Dessutom vet jag att jag behöver den, för precis som mamma sa, nu när det är OTROLIGT mycket med dansen så behöver jag en tillflykt, någonstans att vila ifrån att dansa. Min vilostund är när jag pysslar eller syr och min underbara Diana provdocka kommer gör det så enkelt.
Men det finns en sak som också står på önskelistan och det är ett presentkort på nelly.com. Men nu kan jag ju faktiskt sy likadana klänningar själv också. Jag bruka alltid använda nelly.com som en inspirationskälla. Så här kommer en del av önskelistan/inspiration.
One Sleeve Cut Out Dress SEK 399, Rare Fashion - NELLY.COMThree Colour Tube Dress SEK 449, Rare Fashion - NELLY.COMSequin Tie Back Dress SEK 499, Rare Fashion - NELLY.COMFloral Mesh Dress SEK 499, Rare Fashion - NELLY.COMDay Dress With Buttons SEK 379, Rare Fashion - NELLY.COMBandeau Jersey Mesh Dress SEK 399, Elise Ryan - NELLY.COM

Loukanikou + mammas bullar + Diana

Idag var mamma här och bakade de faaaantastiska bullarna som bara hon kan göra. Dessutom åt vi loukanikou (grekisk korv) som har legat i frysen sen vi fick dem av christos och inger som var i grekland tidigare i år, världens godaste korv på världens mest underbara dag.

Dessutom så fick jag min födelsedagspresent idag från mamma och hampus. Jag fyller inte år förrän på tisdag och vi hade sagt att jag skulle få den på lördag då mamma har fixat lite kalas hemma men de tog med den idag så jag blev lite förvånad. Det var en present över ALL förväntan. Jag kan fortfarande inte förstå att jag faktiskt har provdockan Diana ståendes bredvid mej. ÅÅÅÅHH! Så jävla glad e jag!! Nu ska sys!! Jag började faktiskt helt seriöst gråta när jag fick den. HAHAHA. Här kommer lite bilder från dagen.
Min bakandes mamma
Lite glaze på bullarna...
...och självklart lite pärlsocker...
...in i ugnen...
...och sedan färdiga att njutas av.
Min kompis Diana.
Min kompis Diana i närbild.
Min kompis Diana från en annan vinkel

Tivoli på hagsätratorg

Hallåååå, hur fint är inte detta? Typ en gång kanske varannan månad är det tivoli på hagsätra torg. Så himla mysigt för alla barn. Hörde ett barn skrika idag "Pappaaaaaa, pappaa, man kan vinna jättestora gossedjur". Haha söt. Idag har jag undervisat. Nu är jag hemma för att städa lite o så eftersom mamma kommer imorgon. Sen ska jag iväg ikväll igen till Cirkus för att köra Lena PH. Idag ska jag stå längst fram.. =D lycklig tjej, haha.

Ansiktsblind... wtf?

Jag är troligtvis ansiktsblind... HAHA!!! Det var ju humoristiskt. Det är ju inte otroligt förvånande för mej då jag mest tycker om tecknade filmer för att jag aldrig fattar vem som är vem i riktiga filmer. Dessutom kan jag inte minnas varken min pojkväns (vi har varit tillsammans i 7 år), min mammas eller flera andras ansikten i huvudet bara sådär. Jag har dessutom apsvårt för att lära mej namn, inte för att jag är dålig på namn, ofta kan jag alla mina elevers namn, men inte vem som heter det...

Här kan du testa dej ifall du också tror att du är ansiktsblind:
http://www.faceblind.org/facetests/index.php

Lite talangfulla sötungar

Babys got some swaaag.
Så himla go.
En gammal goding bara för att han e BÄST!!!

Bästa reklamen


Shopping på alla sätt och fotboll

Jahapp. Idag har jag varit på IKEA. Jag och Alex insåg efter att ha försökt bädda rent med påslakanen vi köpte förra veckan att det var dubbellakan, när vi hade öppnat den ena förpackningen och upptäckt att påslakanet var gjort för en dubbelsäng så vek vi ihop den och la den i en påse som jag tejpade ihop. Så idag åkte jag till ikea för att få tillbaka pengarna för dessa. Jag trodde att det skulle vara jättesvårt att få tillbaka pengarna för den öppnade förpackningen, men fel hade jag. Jag åkte till IKEA och ställde mej i kön för återköp. När jag kom fram och frågade om det var möjligt att få tillbaka pengarna för påslakanen svarade han "självklart" BÄSTA IKEA!!!!!
Sedan köpte jag ett nytt påslakan set för pengarna vi fick från det vi köpt innan. Sedan åkte jag till lidingö vallen och tittade på min brorsa, Hampus, som spelade fotboll. Tyvärr så spelade han inte andra halvlek på grund av en skada i hälsenan. När matchen hade slutat med 3-1 till Lidingö (SCORE!!) så åkte jag iväg till Kista galleria för att köpa present till Hampus. Han fyller år om två veckor drygt, den 18 oktober, en vecka efter min födelsedag =D. Nu är presenten klar, dessutom köpte jag ett par fejk uggs att mysa med i höst. Riktigt sköna. Nu är jag hemma. Måste städa lite innan Alex kommer hem från jobbet. Sov gott.

<3Tack Pappa<3 (ärligt)

Jag menar det. Inte som till asahi sushi, utan jag menar verkligen tack pappa. Idag efter jobbet möttes vi på karlaplan och köpte det som behövdes. Sedan åkte vi hem till mej i hagsätra där pappa efter mycket krångel med hans fiende-vårat tak, satte upp våran nya kvartal gardinskena från ikea. Pappa verkade inte älska vårat tak eftersom det gick från gips till plåt och därför fick han lite problem med att borra hål, men vad ska man göra??
UTAN BLIXT
MED BLIXT

Såhär blev det tillslut. Nu har vi nästan som ett litet sovpentry. De e najs. Nu börjar det äntligen se ut som jag vill i lägenheten. Jag trivs som fisken i vattnet. Det känns bra. Men när soffan kommer så kommer det bli så j***a snyggt alltså. Jag älskart!

Till jobbet

Så himla skönt!! Nu ska jag åka till mitt jobb på base23 och jag kan sitta och slappna av större delen av resan, dessutom behöver man inte försöka ta sej ner på gullmarsplan bland ett gäng stressade människor som vill hinna på ett tåg som kommer bli alldeles proppfullt... Nu tar jag en plats när tåget sitter i hagsätra och sedan sitter jag där. Visst när jag åker till jobbet måste jag ändå byta vid slussen, men tidigare har jag behövt byta två gånger.

Egentligen handlar det bara om tio-femton minuter och lite mer komfort, men det gör så mycket en trött morgon. Nu har man ju faktiskt chansen att njuta lite av det man har. Snart går vi ju tillbaka i rutiner och tar det för givet.
Jag mår iallafall mycket bättre idag. Magsjukan är över och halsen är bara torr, så det blir till att dricka MYCKET vatten idag. Idag ska jag träffa pappa efter jobbet som ska hjälpa mej att sätta upp en gardinskena mellan våran TV-del och Sängen. Jag förstår mej inte riktigt på honom då han ringde igårkväll:
-
P: "Philippa jag har tänkt och jag borde kanske inte hjälpa dej imorgon med gardinskenan, vi kommer störa grannarna"
J: "Men pappa, vi kommer göra det på dagen"
P: "Nej, vi kommer att komma igång runt 15/16"
J: "Ja precis"
P: "Man kan inte hålla på att borra så sent på kvällen"
J: "Men det är inte sent, om jag skulle göra det en vardag så skulle det bli sent eftersom jag slutar skolan 17"
P: "Jaja, okej, det är du som bestämmer och tar ansvaret, jag skulle inte göra det då. Jag skulle hellre göra det på en vardagkväll än en helgkväll"
-
HAHAHA, jag går det mycket hellre mitt på dagen en lördag istället för kvällen en vardag. Jag gör det nog hellre på kvällen på en lördag också än på en vardag. Då ska ju folk till jobbet dagen efter... Jaja, han är ett mysterium min pappa. Nu ska jag iväg. Ha det gött.

RSS 2.0