Tampa dag 1

Okej, så jag kom till Tampa igår. Flyget gick bra, det var bara världens jobbigaste incheckning. Jag kom till lägenheten som för övrigt är jättefin. Jag sover i samma rum som Sophie.

Igår gick vi in till ett litet LITET shopping centrum. Åt på subway köpte lite smoothie och gick in till en Halloween shop, som var enorm. Den hette "Spirit Halloween" Haha, vår båt heter spirit, så det var ju lite kul =P. Där testade vi lite kostymer såklart, haha.

Sen på kvällen gick vi på vad vi trodde var en liten dricka kväll, men det visade sig vara en enorm fest med ca 4 caster där. (vi är en cast spirit 12 pers) så det var ganska mycket folk där och det var sjukt intensivt. Vi hade säkert haft jättekul om vi var redo på det, men vi blev aningens chockade över hur stor den festen var, och folk var redan tokfulla kl 9 på kvällen. Vi va dr i kanske en timma, sen gick vi till vårt rum och somnade gott.

Idag är det dags för den första rep dagen. Vi kommer repa från kl 12-21. Så vi hoppas att jag orkar stå på benen under hela den tiden.

Önska mig lycka till!!

 
 

Imorgon åker vi

Såå, nu är vi klara med aerial training!! Hallelujah!! Otroligt skönt! Men sista träningen så skadade jag handleden i en liten olycka. Kommer ta för lång tid att förklara, så jag väljer att inte förklara alls. Det är ingen fara med min hand, det gör bara ont.

Nu sitter jag på hotellet med en ceasarsallad och ett glas vin. Imorgon flyger jag till Tampa kl 8:45 så jag måste upp tiiiidigt kl 5:30.


Sista dagen i Toronto

Äntligen är det dags för sista repet i Toronto, alltså sista repet med aerial training. Ska bli så skönt att slippa dra upp alla sår.

Imorgon flyger jag till Tampa... själv!!! Jaha, varför undrar ni... Jo, jag med. Mina vänner är på ett flyg ca 2 timmar efter mig 👍. Gud vill tydligen jävlas med mig. Jaja, jag får väl anta den utmaningen dah. Men det verkar som om jag har en tv på sätet framför mig, så det blir nog bra ändå...

Nu är det bara en dag till av aerial training. Kom igen! AaaaaaaaaaAAaAaaAAaAaAaargh!!!!


Äntligen lättare!

Idag blev det äntligen lättare att klättra upp för repet. Och allt annat med repet. Nu känns det som den där första gången. Det är en slags hatkärlek, men nu är det mer kärlek än hat. Bungy blir jag bara frustrerad på.

Vi får inte ta bilder på stället vi repar, annars skulle ni fått se, men sådana bilder kommer så småningom. Ni får en bild på ett move jag gör i spanish web.

Vi har fortfarande två dagar kvar med rep efter denna, och vi är iprincip helt färdiga, så vi hoppas på en ledig torsdag. 😜


Dag 6

Nu är det dag 6 av repetitioner. Blåmärkena, såren och blåsorna blir bara värre och värre. Inte så konstigt dock. Varje gång man sätter sig i bungy är det som att slå på ett blåmärke och varje gång man går upp i webben är det som att trycka repet rakt in i ett sår och mosa in det. Jag längtar verkligen tills att sluta mata akrobatik. Det är varken hälsosamt eller skönt. Suck. Men nu är det dags igen. Värma upp och sedan plågas. Lets do it!


Middag

Sophie med sjögräset på huvudet. Tydligen så är det bra för håret. Haha. Jag ville ha sushi egentligen, men det var snuskigt dyrt med den enda sushin jag tycker om, saki (lax sushi), så det blev en slags macka för mig. Men jag smakade på lite sjögräs av Sophie och det var inte lika illa som jag kom ihåg det. Ja, jag smakade. Otroligt! Jag är tydligen "fussy" alltså kinkig på svenska. Haha, jag håller med.


Jobbigt

Nu börjar det bli jobbigt. Jag saknar Alex. Nu de närmaste dagarna känns som om det kommer bli en jobbig period. Det är det där fysiska, att kramas och hålla om varandra. Och sedan att veta att det finns någon i sin omgivning som älskar en. Jag har någon som älskar mig (förutom mamma pappa och brorsan) men jag har honom inte nära. Och det som är jobbigast är att veta att jag kommer inte att ha honom nära förrän som tidigast om 3 månader.... Tack och lov för skype!

Nog med kärleksbabbel. Här kommer lite bilder på hotellrummet.


Ikon

Som avskedspresent fick jag en ikon av Alex pappa. Blev så glad. Så tack! Den ligger vid sängen.


Träningsvärk

Efter repet igår har kroppen fått 10 blåmärken, 5 till skrubbsår och dragit bort huden på 1 ställe. Dessutom har jag aldrig haft en så extrem träningsvärk som jag har idag. Ja, vi får se hur detta går idag.. Det är tufft med luftakrobatik. Och nu är det dags igen om ca 2 timmar. Jag längtar så mycket till Tampa för att få börja dansa.


Mitt liv består just nu utav att repa, äta, sova. Jetlag i mängder. Är trött hela tiden. Nu har vi sena repetitioner men om en vecka i Tampa kommer vi att börja riktigt tidigt, så jag vill inte ställa om dygnsrytmen heller.


Första repet

Nu har jag träffat två till från casten. Sophie Gigg och Stefano Alessandrino. Båda är riktigt trevliga och sköna. Tror att jag kommer att trivas riktigt bra med dem.

Igår hade vi dessutom första repetitionen av luftakrobatiken. Det är ju helt sanslöst att jag ska upp i luften och göra coola saker... Ni som känner mig vet att jag är en riktig fegis när det kommer till sådana saker. Det roliga är att jag var riktigt dålig på att bungy hoppa, med sele och allt, men när vi kom till ett rep som jag skulle klättra upp flera meter för utan någon säkerhetslina gick det mycket bättre.. Förstår mig inte på mig själv ibland.


Toronto

Framme! Det var inte en rolig resa, men jag är äntligen framme i Toronto. Jag är helt slut och alldeles skakig. Jag har än så länge träffat en från casten. Ariel Prochilo, super trevlig. Det här kommer förhoppningsvis att bli bra tillslut. Men jag saknar Alex något otroligt mycket.


Imorgon

Jag hade en perfekt dag igår. Jag kunde klämma in hela 12 vänner att säga hejdå till. My, Carola, Nicole, vi träffade Johanna på jobbet, sen gick vi förbi ackis där vi träffade Nelly och Lärke. Sedan gick vi hem till Tessan och fyndade, där vi träffade vi Cecilia och sedan gick vi och mötte Maja och påvägen träffade vi Caroline. Sedan gick Maja och jag till Hanna där jag gjorde iordning mig för att träffa Alex på teatergrillen. Och efter teatergrillen Jackie. Det blev verkligen bra.

Men det bästa med dagen var ju att fira 9 år tillsammans med min pojkvän på teatergrillen. Vi åt så otroligt gott och hade det så sjukt trevligt.

Just nu ligger jag i sängen och skakar. Resfebern har absolut checkat in. Jag har kommit på saker jag inte har gjort och måste fixa idag, det är ju ifs bara telefonsamtal, men jag vill inte ens tänka på sånt. Jag åker imorgonbitti. Det är helt sjukt. Just nu är allt tyvärr bara jobbigt. Jag mår inte alls bra. JG är orolig för varje liten etapp av livet just nu. Ingen skön känsla.


Mitt år

Här kommer en sammanfattning av det som har missats i bilder.

 


Hon e tillbaka!!!!

Jahapp, då börjar man blogga igen. Bestämde mej för ett tag sen att sluta, men nu har det hänt mycket vilket har gjort att jag bestämt mig för att komma igång med bloggandet igen.

Det senaste året i några meningar. Det var ett tufft sista år på balettakademiens yrkesutbildning. Jag åkte till Thailand med min fina pojkvän och hans familj, tillsammans med klassen åkte jag oxo på nordenturné med föreställningen and so we fly... som landade på dansens hus, jag tog examen från balettakademiens yrkesutbildning och jag har dessutom fått jobb på ett kryssningsfartyg.

På onsdag ska jag åka till Toronto för luftakrobatik träning. Vi ska bo där i ca 1 vecka. Sen bär det av till Tampa i en månad. Efter det åker vi till Barcelona och går ombord på fartyget. Sedan kommer jag inte hem förrän i april.

Här kommer jag lägga upp bilder och berätta om hur jag har det på båten. Det kommer säkerligen bli en massa blödigt längtande efter pojkvännen oxo.

Nu ska jag fixa ny header och börja sätta mig in i hur man bloggade igen😋.
See ya!


RSS 2.0