En hjälpande hand

Jag tänkte att eftersom jag är något utav en expert när det gäller urinvägsinfektioner, så tänkte jag ge er lite tips på hur man hanterar en urinvägsinfektion.

När du precis får urinvägsinfektion är det viktigt att du dricker jättemycket vatten. Det gör skillnad, lita på mej. Om du kan klämma ner en massa citron i vattnet är det super (citronsaft hjälper inte eftersom den ofta är sötad och det är själva syran i citronen som hjälper mot infektionen) Om du dessutom orkar ta dej till affären så kan du köpa tranbärsjuice och dricka massor utav det. Försök att hålla dej från att kissa tills du veeerkligen måste.

Om du dricker en massor och gör allt som jag har sagt men det fortfarande inte släpper efter någon dag, så gå till doktorn, men fortsätt dricka vatten och tranbärsjuice.

När urinvägsinfektionen är över, försök lista ut varför du fick det. Jag får det när jag dricker dåligt. Men det finns många anledningar till att du får en urinvägsinfektion, vissa måste kissa efter sex, du måste kanske sluta med stringtrosor eller så kan det kanske vara så att dina urinrör inte fungerar på rätt sätt. I så fall måste du till en urolog.

Får du många urinvägsinfektioner så kan det vara bra att införskaffa tranbärskapslar. De finns att köpa på hälsokostaffärer. De e ganska dyra, men är jättebra. Tro inte på läkare som säger att dessa hemmaknep inte fungerar, för de underlättar verkligen, men har du en urinvägsinfektion som inte ger sej så måste du till doktorn tillslut iaf.


Godmorgon??

Njae inte riktigt. Vaknade 15 ggr under natten för att jag var tvungen att kissa, Det blir bara värre och värre, jag har fått urinvägsinfektion. Jag är så van vid detta, jag har tom gått till en urolog en gång. Där fick jag en burk med 100 st tabletter med antibiotika, vilket gör att jag kan ta antibiotika direkt när jag får det. Så nu har jag ätit en tablett och hoppas på att det går över snart så att jag kan gå till skolan efter lunch. Det känns redan lite bättre, peppar peppar, men jag fortsätter hålla tummarna.


asahi sushi?

senaste gången jag åt på asahi sushi i hagsätra åt jag dumplings och blev matförgiftad. Laxen på alex sushi var dessutom så pass tjock att den inte alls var god. Nu är jag så snäll att jag testar igen, kanske är det för att jag sååå himla gärna vill kunna köpa sushi där i framtiden. =P


Ny dag

Allt gick bra igår, ändå känner jag mej ganska otaggad, jag vet inte riktigt vad det är, men jag känner mej nästan gråtfärdig hela tiden. Jag vet inte om det är en lättnadssuck, jag vet verkligen inte, men det är något som nyper mej i magen hela tiden. Det är mycket möjligt att jag är lite uppriven efter massagen igår också. Allt släpper ju liksom.

Någonting jag är säker på dock är att jag i skolan aldrig någonsin mer ska äta norsk lunch!!!!! Aldrig. Jag åt nämligen norsk lunch igår innan audition (mackor, jag åt mackor med ägg och kaviar) och när audition tog slut och vi satte oss ner för att prata så kände jag hur j*vla ont i magen jag hade. Fruktansvärt ont hade jag. Det gick över efter att ha fått i sej lite mat innan badet. Så varje lunch oavsett audition eller inte så blir det varm mat.


NY BLOGG

För dej som vill söka in på balettakademien och undrar hur vi har det där, för dej som lätt tröttnar på att en och samma person skriver hela tiden, för dej som älskar dans, träning, mat och skojj eller för dej som bara ÄLSKAR DU2 på balettakademien, nu har vi startat en blogg där vi skriver om precis det vi vill. Kom in och titta på starstudents.blogg.se

auditionträning och spa

idag hade vi auditionträning. Härliga diagonaler och rolig koreografi. Det gick bra, och jag fick bra feedback som kändes vettig och ärlig. Nånting valde jag nog o slänga bort, men mycket av vad de sa gjorde mej väldigt glad.

Men det jag vill lägga mest vikt på idag är att JAG HAR PRECIS KOMMIT HEM FRÅN CENTRALBADET!!! Jag är som på moln. Så himla skönt. Jag satt i bubbelpool, massagestrålepool, vanlig pool, gick i iskall pool och varm pool. Men det som var BÄST av allt var min hotstonemassage. Det var så fantatiskt skönt. Helt otroligt, det går inte att beskriva. Tack älskade lillebror!! TAAAAAAACK!!!!! <3 <3 <3


Tidningar

Så najs att läsa lite tidningar när man sitter i centralbadets relaxavdelning, vilket jag ska göra tills de stänger idag. åååh, härliga liv.


auditionträning

Idag är en mkt speciell dag. En dag jag har längtat efter sen jul och en dag jag har fasat sen skolan började. Vi har audition träning på skolan. Ett fantastiskt, ska man kalla det ämne?, som förbereder oss för auditions i proffslivet. Charles Moore (<3), Val, Jeanette, Charlotta Öfverholm och Gregory kommer att sitta i juryn. Vi kommer att få individuell feedback i grupp, vilket betyder att vi kommer att få höra andras feedback, men framförallt så kommer andra få höra min. Det jag är mest rädd för är att jag kommer börja gråta... haha, =D. Men det är inte bara det som händer idag. Efter skolan så ska jag få min hotstone massage på centralbadet. Jag fick det i julklapp av min finaste lillebror och nu är det dags. Jag hoppas bara att jag slipper sitta där och gråta efter auditionträningen... =P

den fantastiska hamburgare jag stoppade i mej igårkväll. (jag åt tre=P)


hiphop

åååååååhhh!! Jag älskar hiphop. Jag undervisade på base23 idag, vickade för Alvaro i hiphop. Det var så härligt o få svänga på rumpan till tung musik. Jag saknar det. Jag längtar till period 4 då vi har hiphop på schemat. Men dessutom var grupperna jag hade idag så himla roliga och energi fulla. Blir bara så himla glad av att undervisa ibland... =D


myshelg

nu har det hänt mycket. I onsdags träffade jag Johanna för första gången på jättelänge, i fredags spelade jag in min koreografi nananah i skolan. Jag ska klippa den och försöka få till en snygg film. Igår jobbade jag lite på base23, åkte hem till en barndomskompis, Mathilda, för att fira hennes födelsedag och säga hejdå innan hon åker iväg på en 5-6 månaders resa runt iprincip hela världen. Sedan åkte jag till kista galleria och klippte håret, och när jag kom hem färgade jag utväxten.

Idag hjälpte jag en barndomskompis med att lära sej noter. Det va jätteroligt att träffa henne igen efter så lång tid. Sedan åkte jag och mamma till älvsjö mässan. Det var formex mässa och jag o mamma fick biljetter av Mathilda igår. Hon jobbade i en barnaffär, men hon kunde inte gå. Det var jättemysigt att vara där med mamma. Gav mej mkt inspiration, men man fick nästan ont i huvudet av alla intryck.


påväg

Okej, nu e jag påväg till skolan och hoppas på att det går bra. Det känns ändå okej nu. Lite snurrig, men annars e de okej. Jag har dock inte ätit frukost för att det enda jag kan äta på morgonen är gröt eller mjölk med havrefras, gröt har vi glömt å köpa och mjölk får jag inte dricka nu. Jag tänkte köpa en macka när jag kommer till rådmansgatan.


Lite skit rensar magen

Uppenbarligen. Visst låter det trevligt, jag blev matförgiftad. Denna gång av pizzastället i hagsätra och inte sushi stället. Jag var så nervös att det skulle vara kräksjukan, men det var det inte eftersom jag mådde bättre efter bara några timmar. Jag hoppas att jag mår tillräckligt bra imorgon så att jag kan gå till skolan. Vi har både ny balettlärare och samma lärare i partnering. vore inte så bra att missa.

mina fantastiska nya skor <3


Hot stone massage

Nu har jag bokat en hot-stone-massage. Jag fick ett presentkort av min brorsa i julklapp. Fina Hampus. Den 26 januari så ska jag till centralbadet och gosa rejäääält i relax avdelningen och få en hot-stone-massage. Det ska bli faantastiskt skönt!! Det är dessutom dagen då vi har vår första auditionträning, så jag kommer få en riktig belöning efter den. Jag hoppas bara att det går bra så att jag inte ligger och gråter på centralbadet =P.

Sjuk

Fan, att man ska bli sjuk den andra dagen i skolan.. Jag har varit småsjuk heeeela lovet och nu efter första dagen i skolan blev det lite värre. SUCK!! nu e jag hemma och kurerar mej till 1000 för imorgon ska jag till skolan. Det finns inget annat.

Godis och läskförbud

Nu har jag druckit för mycket läsk och ätit för mycket godis på senaste. Nu är det dags att leva ett hälsosammare liv. Inget godis och ingen läsk i minst en månad. Jag bestämde mej i fredags och i söndags började jag. Nu är det slut!!! SLUT!!

påväg till skolan

hoppsan. träffade therese på tuben nu. påväg till skolan. jag hoppas att jag inte e alltför otränad. vi får se hur det går. blev så arg imorse då jag insåg att nu är det slut med att sova 12 timmar per natt!!!! lite ångest faktiskt. det e jobbigt när man både längtar efter skolan men oxo fruktar den... nu är det ju kul, men man vet ju att inom en snar framtid kommer det att bli riktigt jobbigt igen. tillbaka till helvetet.... =D


DIF-Skellefteå

Galen match. DIF vann med 3-2.

Hockey med carola

nej, inte häggqvist... ax, min kompis... vi fick biljetter av min snälla gudfar. Så nu sitter vi på hovet och inväntar matchstart. dif-skellefteå. Detta ska bli riktigt spännande.


mentormöte 4/1

mentormöte med david dalmo, chai-te och en minibaguette


Tjuv&polis

Hampus i mamma kom hem till oss idag. Vi tittade på bridesmaids, åt tacos och spelade tjuv&polis. Härliga dag. Nu ska jag i Alex se the holiday. De e härligt att ha lov. =D


Nyår

Det blev en fin kväll igår. Vi åt middag hemma hos Anton, vilket var en riktigt najs middag. Sedan tog vi oss hem till Patrik. Det blev en massa tjafs om taxi som vanligt, det slutade med att jag, Alex och Edvin åkte tunnelbana, som vi ville. När vi nästan var framme fick vi höra att Patrik hade glömt sina nycklar någonstans... Vi kom iaf upp på hans terass till kl 12 och såg ut över hela Sthlm o alla fyrverkerier, de va jättefint. Sen in i hans lägenhet o festade lite. De andra drog vidare, men jag o Alex åkte hem efter det, var hemma redan klockan 2. Det blev lyckat för att jag och Alex hade världens bästa inställning till dagen. Men nu e vi väl kanske inte så glada när vi ligger i sängen i försöker komma upp med huvudvärk o illamående. De e ganska lugnt eftersom vi tog resorb innan vi la oss. =D


RSS 2.0