Absolute vanillah killah

Min nya nyårsdrink. Gott Nytt År!

Absolute vanillah killah:
1 dl absolute vanilj vodka
1 dl drinkmix lemon sour
1 dl granatäpple juice
1,5 dl sockerdricka
1 grön vindruva för dekoration (valfritt)

Ger 4,5 dl, alc. 8.9%

Enjoy!

Nyår

Gott nytt år allihopa. Jag brukar alltid bli så sentimental på nyår. Jag tycker så synd om det gamla året. Det värsta var ju när det var millenium när jag var tio. Jag grät för att jag tyckte så synd om 1900 talet. Herregud. Vilken tönt jag är...

Tanken med dagen: Nu ska jag göra iordning mej i ca femton timmar, sen kommer Alex hem från jobbet och gör iordning sej. Klockan 19 ska vi hem till Hanna. Wihii! Det blir nog en lugn trevlig nyårsmiddag. Sedan till tolvslaget träffar vi Alex kompisar i Kungsholmen och ställer oss väl kanske på långholmsbron och kollar raketer. Jag HATAR raketer som e nära mej. Det är det värsta jag vet! Jag får väldigt många bilder av att jag kommer att få en på mej och dö. Ett nyår var jag och Alex vid blå hallen. HERREGUD! Det var katastrof. Jag var så rädd. Raketer flög åt sidan och exploderade nere vid marken och det var bara en massa fjortisar som garvade och skickade raketer på varandra. ALDRIG IGEN!


men vackert, de e de!

Sen ska vi hem till Anton, Alex kompis på efterfest. Sen hoppas vi få tag på en taxi påvägen hem. Jag har försökt boka, men var försent ute...

Nyår är ÖVERSKATTAT och blir aldrig så bra som man vill att det ska bli, så jag har inga förväntningar. Har man låga förväntningar blir det väl ännu värre än vad man lågt förväntar sej och har man höga förväntningar blir det det värsta nyåret någonsin!

Springbock


Alltså, hur sköna e inte de här djuren. Springbock. Haha. Helt underbara. Och vackra.

Ännu en ledig dag

Idag ska jag gå till högdalens centrum. Jag har aldrig varit där tidigare, så vi får se hur centrumet är. Jag hoppas att det är ett bra centrum med bra människor och bra butiker. Jag måste köpa silvertejp till våra sängar som åker isär, så jag tänkte att vi kanske skulle kunna tejpa ihop benen. Jag vet inte om det fungerar, men det är värt att testa. Jag ska också köpa lite öl och drink mix grejjor för att få det bästa nyåret någonsin. Sen vet jag inte ifall bra dricka går ihop med ett bra nyår, men vi får väl se. Have a grrrreat day!

På jakt

Idag ska jag och Hanna på stan. Jag ska försöka få tag på en pennhållare, några papperssamlare, krokar och kanske några små skedar ifall jag hittar några som passar. Jag tror att jag redan har en nyårsklänning, men vi får väl se. Efter idag antar jag att nyårsklänningen är vald iaf.

Badrumsmatta

Idag har jag och Alex köpt en badrumsmatta och två handdukar. VUXENPOÄNG!!! Alex tyckte att vi kunde ha en vinröd matta och en lila handduk... ??!? NEJ, allt måste matcha! En mörkblå matta, en lilarandig och en blårandig handduk. Score! Nu är jag och Alex hemma hos Klondiras och snor mat. Jättegod gryta. Sen ska vi hem och titta på Coraline, som jag fick i julklapp utav kungsängen. Jag har ju faktiskt inte pratat överhuvudtaget om julafton...

Vi spenderade halva julen med min familj hos Ankan i bromma och halva hos Klondiras. Vi fick jättefina presenter och bjöds på supergod mat. Allt var suveränt, förutom att jag hade tappat bort min kameras minneskort, så det blev inga bilder... =( (det roliga var att jag hittade det idag i kameraväskan... hur dum får man bli? att jag inte tittade i väskan!?!). Höjdar presenterna var defenitivt en brödrost av morbror Ackel och en smoothie mixer av mor min.




Imorgon ska jag träffa min underbara Hanna. Har inte träffat henne sen hon kom och såg våran föreställning med musikalen. Och vi två är vana vid att träffas varje dag i veckan förutom söndagar...

Ha en bra kväll.

Lady gaga

Jag såg på oprah häromdagen, jag vet, ett skitprogram enligt mej, men jag fastnade för att hon hade lady gaga som gäst. Jag har alltid gillat lady gaga, men efter denna intervju älskar jag henne. Hon är ju inte den artisten som har blivit känd för hennes fantastiska utseende. Hon har talang och är väldigt konstnärlig. Hon har liksom en tanke bakom varje outfit. Det gör allt hon har på sej, sååå mycket coolare. Jag är gagafierad.



 

God jul



Romeo och Julia

Tänk så skoj. Jag hade bara tänkt sitta hemma och stirra ut i tomma luften idag, men man slutar ändå på göta lejon i publiken till Romeo och Julia repetitionen. Det var roligt. Det kändes lite konstigt att den var så komersiell. Det var enligt mej lite för mycket humor, på ett lite dumt sätt, jag vet inte hur jag ska förklara det, men jag tyckte att de tappade lite utav magin i historien Romeo och Julia. Men det var roligt. Riktigt duktig ensemble tycker jag. Dansen var grym!! Riktigt grym. Lite otajt här och var, men de har ju faktiskt en hel vecka på sej innan det är premiär. Överlag så gillade jag den.

Jag ger Romeo & Julia i betyg:    /5



Dessutom har jag hunnit färga håret idag. Kastanjebrunt. Visst e jag fin. Jag brukar alltid vilja vara brunett till vintern och blondin till sommaren. How do you like me now Larssan?!?! =p


LEDIG

Tänk att det alltid ska vara så att när man är inne i en process så längtar man tills den är klar, men väl ute ur den så längtar man tillbaka. Föreställningen gick bra igår och det känns bra. Sen hade vi världens fest hemma hos Tessan. Kul var det iaf. Kanske inte riktigt värt hur man mår idag, men vi hade riktigt roligt!! Jag kom hem klockan halv 6 inatt. När jag kom in i gången som leder till våran lägenhet träffade jag en snubbe som precis hade börjat jobba. "Godmorgon" sa han och småskrattade åt mej. HAhahaha. Jag sov till klockan halv ett idag. Trodde jag skulle sova längre. Men det är ju bra för jag har mycket att göra idag. Slänga sopor, betala räkningar, diska, fixa ICA kort och dessutom så ska jag färga håret. Så nu är det väl bäst att jag sätter igång. Nu har ju iaf det mesta utav bakfyllan försvunnit. Jag har ju faktiskt bara mej själv att skylla.




Sista föreställningen idag. Sen e vi ledig...

mms_img25369 (MMS)

Sista föreställningen idag. Sen e vi lediga. Tänk va fort tiden har gått. Jag har snart gått klart 1/6 utav min utbildning på akies. Känns kul men samtidigt stressigt :-/ hur får man ut så mycket som möjligt utav utbildningen? Aja, håll tummarna för våran sista föreställning, be there or be square. Förresten, hur kallt får det bli egentligen? De här e ju rena rama istiden!?!?


Första dagen med lite fritid

Hej hej! Idag har vi bara haft en föreställning på skolan och inte en massa genomdrag, men tänk vad extremt trött man blir iaf. Nu ska jag och Alex sätta oss och titta på en film, sen blir det väl läggdags. Imorgon har jag en lååång sovmorgon. Vi har inte föreställning förrän klockan 19. Så innan dess ska jag träffa min ääääälskade nicole. Saknar my baby. Gud vad jag ska sitta och titta på TV och bara mysa imorgon på förmiddagen.

PREMIÄR När två blir ett - När ett blir två

Dansarutbildningen med inriktning musikal på balettakademien (där hör jag till) har den äran att presentera "När två blir ett - När ett blir två". Kom och se våran musikal. Jag kan lova er långa ben, sensuella danser, dramatiska scener, skönsång, besök från graven och mycket mycket mer.

Idag hade vi premiär. Det gick superbra. Allting löste sej som tidigare hade varit problem. Nu är det bara några dagar kvar söndag, måndag och tisdag, sen är vi lediga, vi på musikallinjen. De andra fick ledigt i fredags.

Ifall ni vill se musikalen (ni e ju knasiga ifall ni inte blir lockade... jag vet att ni vet att ni vill kolla) så kan ni köpa biljetter på balettakademiens kontor eller i receptionen. Den är i scen studio 4, balettakademiens scen.

Välkomna!! =D

Lussespex och 40 vakna timmar

Herregud vilka dagar det har varit. Vi hade lussespexet imorse. Natten till idag var vi på skolan och repeterade hela dagen. Jag sov inte en blund under hela natten. Lussespexet blev riktigt lyckat. Bra jobbat klassen! Och Evelyn, vilken kämpe du e. Galet stark. Efter lussespexet åkte jag hem till hagsätra och försökte sova, men sov inte en sekund eftersom jag var så stressad över en massa saker. En timma senare var jag redan påväg till musikalrepetition, men jag och Evelyn som var helt förstörda efter natten hamnade i skolans vilorum i två timmar. Efter det började den andra delen av musikalrepetitionen som gick mycket bättre än väntat. Efter det så repeterade jag med mina elever på Stage inför deras föreställningar i helgen. Nu är jag hemma. Jag har diskat och städat lite, dessutom så har vi äntligen fått ett comhem kort. Vi har riktig TV inte mullTV längre. Ynderbart.

bilden e tagen från jackies blogg llegos.blogg.se

Bra dans

Så galet cool gängdans. C-WALK

Och min nya favoritkoreograf Jiri Kylian - falling angels  med NDT (Nederlands dance theatre)
Jiri Kylian - Sleepless med NDT (Nederlands dance theatre)

Ny adress

Förlåt för extrem, och då menar jag verkligen extremt, dålig uppdatering, men ni kan nog inte förstå i vilket kaos jag lever i just nu. Jag har precis flyttat till min nya lägenhet på kilsmogatan i hagsätra med pojkvännen. Det känns underbart men väldigt läskigt på samma gång.
Vi fick nycklarna i onsdags, sen gick vi och köpte färg, för att sedan börja måla på torsdagen. Väggarna gick från ljusbruna till vita och mörklila. Igår, söndagen den 5e december flyttade vi möblerna hemifrån lidingö till hagsätra. Efter det hann vi också med en tripp till härliga IKEA och köpte ett matbord, ett soffbord och en hylla + en massa små viktiga saker man behöver i hemmet. Idag kändes det mycket konstigt att vakna upp i något som kändes som någon annans hem. Det tar ett tag innan man vänjer sej.
FICK NYCKLARNA
BÖRJADE MÅLA
BÖRJADE FLYTTA MÖBLER
PÅ IKEA
SÅHÄR SER DET UT NU

RSS 2.0