GRATTIS MAMMA i efterskott

Igår var det morsdag och det måste jag säga att jag verkligen inte har haft någon som helst aning om, snacka om efterbliven, som vanligt. Mamma, du är finast i världen. Jag har defenitivt den bästa mamman i universum och det vet jag att det är många som håller med om. Särskilt alla elever på sweja, mammas skola =p. Jag älskar dej mest! Och det firar vi med roliga henrik dorsin klipp.

Friskintyg 1800 kr

Jag söker balettakademiens dansarutbildning i sommar. Och för att komma in där behöver man bland annat ett friskintyg. Häromdagen fick jag höra att jag kunde få ett friskintyg för 40 kr, men när jag ringde dem som jag hört att man kunde få det ifrån så sa de att det kostade 1800 kr. Förra gången köpte jag ett friskintyg för 850 kr. Tokigt mycket pengar och dessutom så gjorde de inga kontroller, han satt bara och frågade mej saker om min kropp och mitt psyke och skrev ner det på papper. Och för det betalade jag 850 kr. Hur är det möjligt, bara för att få veta att man är frisk. Undersökningen kostar ju inte mycket mer än en penna för dem. Det är ju till och med jag som kommer med pappret. Den här gången så kostar det 625 kr på lidingös mottagning. Jag ska dit imorgon och spendera pengar... Tokigt! Den här killen måste nog oxo till sjukan snart om han fortsätter såhär. Påminner mycket om mej när jag var liten.                                  


Fotboll på Lidingö

Igår städade jag mitt rum, tittade på avatar och sen åkte jag till lillebrorsan och kolla när han spelade fotboll. Kul. Jag har inte sett honom spela sen de bytte tränare. De här tränarna är extremt mycket mer kompetenta och bra. Hampus har verkligen börjat få upp suget för fotboll igen. Han spelar i ifk lidingö och igår mötte de lidingöpojkarna, de spelar nämligen i samma division, så det var värsta lidingöderbyt. Självklart vann Hampus och dem matchen med 3-1.

Här är hampus till vänster



Här är hampus till höger.

Sen drog vi till kista galleria och köpte Hampus student kostym hos Alex på dressmann. Hampus blev så snygg och Alex va jättebra på att matcha och hitta rätt grejer. Duktig pojke <3. Idag är jag helt ledig. Ska vara med Alex hela dagen. Myspys.


Stolt dansfröken och RAW

Jag var på kühlers dansföreställning ikväll. Det fanns en hel del nr som var bra. Älskade till exempel avatar och skönheten och odjuret. Det var verkligen en välanpassad och väl planerad föreställning. Jag blev så stolt över mina elever. Det var så väldigt rent och synkat. De va verkligen supertajta. Ja satt och log hela numret. Det var så bra!

Efter föreställningen gick vi lärare upp till en liten vip restaurang i göta lejon och satt och åt och hade det mysigt. Sen efter ett tag kom en kille och sa att "Nu är det andra halvan på RAW comedy club och ifall ni vill så får ni smita in och titta". Alla lärare satt lite kvar och pratade meddans jag och Carola snabbt smet in i salongen och tittade. Det var Björn Gustafsson och Henrik Schyffert som körde. Björn Gustafsson, som normalt är min stora favorit (det tar emot att säga) var lite utav en besvikelse. Henrik Schyffert var riktigt bra men favoriten var faktiskt programledaren, som jag inte vet vad han heter. Nu e jag hemma i alla fall och ska snart sova. Ha de bra.

Cabaret Kühler

Ikväll ska jag på cabaret kühler, stora elevshowen. Ska bli kul. Mina elever från juniorförintensiven dansar där, och en hel del andra som jag känner. Ska bli jätteskönt att få sitta ner och titta på en föreställning och njuta. Nu ska jag städa, fixa med en massa saker och sen iväg till stan och njuta.

Haha, melodifestivalfiasko

Självklart. Det är klart hon inte kom vidare. Sverige är verkligen idioter när det kommer till musik ibland. Och när vi sätter in en internationell jury för att hjälpa oss att veta vilken låt som går hem utomlands så väljer vi ändå en låt de inte har uppmärksammat alls. Första gången Sverige inte kommer vidare till eurovision finalen. Haha, så rätt.

 


Jobbigt oväntat

Det finns inget värre än när något oväntat händer. Något man verkligen inte vill ska hända. Eller något man aldrig trodde skulle hända.

Men så händer det i alla fall. Det kan vara vad som helst. Från en försovning till ett dödsfall.

Den här gången var det inget av det. Och även fast det kanske inte riktigt är så hemskt som man först känner, kan det ändå förstöra så mycket.

Jag jobbar 200%

Snacka om att ta efter sin mamma. Ni som känner min mamma vet att hon tidigare har haft ca tre jobb på heltid/deltid. Tokig kvinna. De här senaste dagarna har jag jobbat från klockan 9 till klockan 22 på kvällen, och jag överdriver tyvärr inte. Jag har gått från vikarierande vaktmästare till danslärare till dansare till barnvakt till audition assistent och vice versa. Nu kommer äntligen min första sovmorgon på ett tag.

Grease audition gick bra idag. Men de sökte en roll som ska spela teater, sjunga och dansa i turnén och jag vet inte om jag känner mej redo för det än. Och så kanske de sökte en dansare som skulle hoppa in för eva gardfors vilket lätt är en av sveriges absolut bästa dansare. Så jag tror inte att man har någon chans, men nu är man en erfarenhet rikare iaf.

Pussar å kramar

Grease audition

Igårkväll sent fick jag reda på att jag skulle gå på en audition till grease turné i höst. Jätteroligt, men jag jobbar ju. Så nu måste jag upp till jobbet jättetidigt för att göra det jag missar när jag är iväg på audition. Ska bli superkul. Håll tummarna. =D


Showen i söndags och packvecka

Hej bloggen! I söndags va de shower med kühlers. Det gick bra. Så skönt att det är över dock, för eftersom det va första gången jag arbetade bakom en kühlers show så visste jag inte riktigt mina uppgifter o så, men det gick jättebra. Eleverna va jätteduktiga och fina.



Här är barnmusikal gruppen jag va med och hjälpte bakom scenen.



I logen fick jag och karro massage utav de fina barnmusikal eleverna. Carro fick lite ont då honn hade en hel del knutar i ryggen... =p



Igår (måndags) började jag jobba som packflicka / vikarierande vaktmästare på mammas skola sweja. De ska byta lokaler ett tag så jag ska hjälpa med att packa lådor eftersom vaktmästaren så lämpligt blev sjuk till denna krävande vecka på sweja. Alltid bra med lite extra jobb.

Inatt sov jag 11 timmar och jag hade gärna sovit lite till ifall det inte va så att jag va tvungen att gå upp till jobbet igen. Sweja hela veckan... Sedan åkte jag och undervisade till tio på kvällen. Nu har jag ätit pizza som fanns hemma när jag kom hem. Underbart, hur länge har jag inte trånat efter pizza.

Nu ska jag sova <3


Mys hemma hos Hanna

Hej! Hade en så mysig kväll igår. Jag slutade tidigare och huvudet hade hunnit bli mycket bättre, så jag åkte till hannas 22 årskalas. Vi grillade ute på gärdet och sen gick vi hem till hanna och hade det supertrevligt. Det var några barndomsvänner till henne där, lite kusiner och annat trevligt.



Nu städar jag och mamma hemma hos tomas o eva. Sen ska jag till göta lejon för Kühlers mellanshower.

Ha en bra dag <3

Min första dagens outfit



Tubtopp från American appaeral
Tröja från hm
Cykelshorts från nike
Avklippta lee jeans
Nitbälte från New yorker
Strumpor från american appaeral

Lasse Kühlers mellanshow

Förlåt för dålig uppdatering, men nu är det så mycket att man knappt får någon som helst tid över.

Igårkväll skulle jag på Johannas 20 årskalas, (GRATTISGRATTISGRATTIS gumman <3) men sent på kvällen insåg jag att jag mådde piss. Jag hade ont i huvudet o feber så då blev det till att ligga hemma hos alex och sova när han kom hem från jobbet. Jag hade verkligen velat gå. Hade varit så kul, men ibland måste man inse sina begränsningar. Tänk att man alltid blir sjuk efter showerna...

Men ändå måste man upp idag, med huvudvärk och lite ork (som tur var utan feber) för idag är det repetitioner på Göta lejon med Kühlers mellanshow. Det ska bli kul, men jag hade väl önskat att man mådde lite bättre.

Nu sitter jag hemma i pausen och måste städa, flytta hem, laga mat, äta mat och sen är det in till Göta Lejon igen som gäller. Hoppas jag hinner, så nu måste jag sluta blogga.

Kramar




               


               

 

 


Single ladies dancer


Barnvakt och dansare

Hej svejs. Jag barnvaktade mina söta små barn idag. De satt och täljde en liten trästock med något som liknade en smörkniv. Så söta. Dessutom satt Simon, 3 år, och räknade till 20. Hur grymt e inte det? Brukar 3 åringar kunna räkna till 20? De va så fina idag. De hade varit så duktiga på morgonen så att pappan bad mej ge dem 2 lakritsnappar var, så de va superglada. Det är så gulligt det här med lakritsnappar, de säger lakritsnappar till alla nappar, de röda, de gula, de gröna och de svarta. Jag bara väntar på den dagen axel förstår att lakrits är en smak.



Finfina Axel. Den största.



Jag med Simon. Den minsta.

Efter att ha barnvaktat de små odjuren så åkte jag till Base där vi gjorde iordning oss för showen vi skulle gästa på. Det var nämligen mina elever från Stage som hade sin show på base, steg 2. Där hade vi på daglinjen ett nummer och jag, wanda och resten av hiphopparna körde öppningen också.

Nu e jag hemma och utslagen.  Fick precis ett sms om att vi inte skulle ha dans imorgon på dagen, vi får ett sista hejdå på fredag. Känns skönt faktiskt. Ytterligare en dag med sovmorgon. Hur skönt är det inte att slippa ställa klockan på morgonen. Helt underbart.



Nu ska jag mysa framför TVn och sen gå och lägga mej och sova utan att någon klocka ringer på morgonen.
Sov gott!


Fresh

Hade föreställning igår. Fan vad bra det gick. Det är klart att saker gick fel, men det finns alltid saker som kunnat bli bättre, och man strävar alltid efter mer. Men jag är iaf jättenöjd med hela föreställningen. Val Suarez va där och väntade på oss efteråt nästan med tårar i ögonen. Han va jättenöjd. Först så hittade vi honom inte och blev jätte oroliga. I måndags så sa han nämligen att "If im not there after it means im not happy with it". Men sen visade det sig att han hade gått runt bakom i logerna och letat efter oss.

Hela min familj tyckte att det va jättebra. Jag har fått jättefina kommentarer, tack alla som kom och tittade. Jag hoppas att ni hade lika roligt som jag hade.



Idag ska jag åka och barnvakta och sen åker jag till maxim för en ytterligare föreställning. Idag är det mina elever som går i steg 2 som har show och jag har två nummer som jag ska vara med i. Ett med hela daglinjen "Be italian" och mitt street nummer "fresh" som ska öppna hela föreställningen.

Ha en bra dag <3

D-day

Äntligen är det show dags. Idag klockan 20.00 smäller det på maxim. Det kommer vara den bästa showen i Base historia =D. Korsetter, klackar, långa ben, tamburiner, streetdans, jazzdans, showdans och klassiskt. Du kommer inte bli besviken.

Vill du se denna föreställning så kan du kanske köpa biljetter i dörren ifall de inte redan har tagit slut då. Så skynda er, den här föreställningen vill ni inte missa!!

Nu kör vi hårt daglinjen. Kötta!


MAXIM

Idag har vi varit på Maxim hela dagen och repat. Det har gått bra, men framför allt har vi haft det riktigt mysigt.

Vi myste i solen vid karlaplans fontän



Självklart skulle vi då oxo visa att vi va dansare



Coola Jackie =D



Men vi satt inte bara och hade det bra. Det gjorde vi i en halvtimma. Resten av tiden spenderade vi på scenen och arbetade så att svetten rann. HAHA. Det gjorde den. Hur mycket får man svettas egentligen. Förut så hade make up store små papperslappar som drog till sig svetten utan att förstöra sminket, men de finns inte längre. FAN, det hade varit så bra.


Imorn gäller det!! Klockan 20 på maxim. Pepp pepp pepp till alla danskompisar. Vi kommer va grymma.

Kom och kolla! Det kommer att bli en bred föreställning som underhåller på alla sätt. SHOW till tusen! Ni kommer inte att bli besvikna.

Nu ska jag sova. Imorn har vi sovmorgon till 14. Så skönt. Sov gott.

11-23

E helt slutkörd efter rep med base idag. Vi repade från kl 11-23. I 12 timmar och hade 2 raster då vi skulle sy och försöka hinna med att äta... Imorn börjar vi klockan 10 och ska va på teatern. Så nu måste jag sova. Lång dag imorn =S.

Natti natti


Nu e de mkt

Igår va jag på base från kl 11 till 21. Vi repade och sydde kläder hela dagen. Tiden räcker liksom inte till för allt man ska göra, trots att vi har två hela dagar kvar att jobba. Idag är det repetiotioner hela dagen. Först är det min koreografi "Fresh", sen Vals, sen Malins tror jag, Hans Marklund och sen Vals igen och sen är det Genrep. Kan hända att de lägger in nåt extra i sista sekunden. Vi kommer va på base från 11 - ca 23 och repa gärnet hela dagen.

Önska mej lycka till. =D Och kom och kolla på showen på Tisdag kl 20 på Maxim. Men man måste ju ha biljett förståss, säg till mej så fixar jag. Den kostar 130 kr för parkett och 100 kr för balkong.

Kramar



Repetitioner hela dagarna

Nu börjar de hela repdagarna. Imorgon har vi repetitioner hela förmiddagen och en bit in på eftermiddagen. På söndag är det rep 11-24 dessutom repar vi hela måndagen och hela tisdagen. Det kommer bli galet mycket, men jag ska inte klaga, det är jättekul. Det är väldigt mycket drama runt Val Suarez koreografin just nu men det kommer att lösa sej... Det ska lösa sej.

Idag har vi firat min pojkes födelsedag. Han fyller 21 år på söndag, men då jobbar han och jag repar så vi firade idag istället. Han fick sina presenter, han blev jätte glad. En lättnad för mej då vi brukar ge varandra så fina presenter, men jag hade inte riktigt råd i år.



Nu har vi suttit och ätit en god middag och sitter på deras nyligen inglasade balkong och glassar. Snart ska jag gå och lägga mej för att klara av morgondagens äventyr på base23.

Sov gott!!


Grillat på gården

Nu är jag hemma efter en mysig grill kväll med mamma och Alex. Vi åt grillad majs, fläskfilé och haloumi. Dessutom blandade vi keso med lite sweet sour sås, det blir verkligen supergott, testa det!! Vi åt gott, drack lite vin och pratade massor. Det va jättemysigt. Har verkligen fått vila från vardagen. Nu känner jag mej redo för alla repetitioner vi har framför oss på skolan.

Imorn har vi carlsson och catharina. Det är sista gången med Catharina. Det känns alltid lite läskigt med sista gången, man vill ju inte göra koreograferna besvikna... Nu måste man lita på sig själv.

Nu ska jag mysa med alex. Och snart ska jag lägga mej och sova. Kramar.







Min fina mamma<3

Fresh!!

Hejhej! Min hals känns bättre nu faktiskt, peppar peppar ta i trä. Dessutom har jag fått en uppgift, jag ska få göra en streetkoreografi till våran dansföreställning "fresh". Så kul. Känner mej ganska stressad och dessutom känner jag enorm press på att det ska bli riktigt bra. Men jag har redan koreograferat en hel del och det känns faktiskt väldigt bra. Nu ska jag, Alex och mamma sätta oss på gården och grilla. Gott gott gott!

"I want a lollipop"


En stor kopp te

Godmorgon! Gick upp imorse med ännu värre halsont än igår. Som tur var så slipper jag barnvakta idag på grund av min hals. Nu sitter jag och äter frukost, en stor kopp te och yoghurt... Är hemma från sången. Jag har lite dåligt samvete för det, men jag måste få bli frisk. Sen ska jag in till skolan för Gabbes repetition, den sista vi har innan showen. Galet. Och vi har bara en timma för hon måste springa sen. Efter det ska jag och Alex hem och mysa. Vi båda är sjuka, så det blir mycket te med honung.


Någon veckas frihet

Så skönt. Idag har jag flyttat hem till Tomas och Eva som är på Gotland i två veckor. Jag får nämligen låna deras lägenhet under den här tiden. Så nu kan jag komma någonstans och verkligen vila ut. Känns bra. Igår tog jag en mysig långpromenad med Alex och sen hade jag och några till rep med Val Suarez. Det kändes inget bra. Han är så dissig mot en och det känns som om han tycker att man ser ut som ett fån när man dansar, men efter några peppande ord av Hanna Leffler blev jag lite taggad igen i alla fall.



Idag började vi skolan klockan halv nio... hur idiotiskt är inte det. Vi hade sång och jag som inte ens kan sjunga just nu med min hals, jätteroligt. Men sen flöt dagen på. Rep med Emmoth och Catharina och sen va de jobb som gällde.

Nu e jag galet trött och ska snart gå o lägga mej för att behöva va i skolan kl 9... vill sova ju!!! suck.

1 vecka kvar

Hans Marklund hade ryggskott idag så repetitionen blev inte av. Haha, vi har haft 2/5 repetitioner med Hans.Tre utav de vi skulle ha uteblev för att han var sjuk, fick förhinder eller som nu ryggskott. Hur sjutton ska vi hinna lära oss allt på de få repdagar som är kvar?? Jag förstår inte hur de har tänkt. Är så stressad nu. Det är liksom bara en vecka kvar till show (lite drygt). Nu ska jag proppa i mig lite mat och sen ska jag iväg till repetition med val suarez ikväll. Har tränat mycket i helgen, så jag hoppas att det går bra. =D


Lovin is really my game


Rockigt

Fan oxo. Vaknade med halsont igen. Jag måste suga på zyx tabletter. Det här är inte okej. När man äntligen blivit frisk ska man bli sjuk igen. FAN FAN FAN!

Håller på och letar rockkläder till dansföreställningen. Jag är ingen rocktjej, någon som har något tips på överdel? Jag tror att det ska vara svart... och rockigt. Haha! Jag har ingen aning vad jag ska upptill.



Idag ska jag undervisa på Kühler och sen ska jag hjälpa till med att sy på Base23. Ha en bra dag. =D

Öva öva öva!!!

Oj, vad svårt det är! Att lyssna på ett klassiskt stycke där det är svårt att höra de olika melodierna och rösterna tydligt och plocka cues från det. Svårt, men det SKA fungera med mycket träning. Val sa till oss på förra repet "If I am at the show then you know that the piece is good. If i'm not then you know that it's bad." Så ifall han inte är där då kommer vi bli alldeles deppiga innan. "Now it's up to you..." =S. Fan vad jag ska öva!!!

Lik min idol

Prolog. Förra terminen började Jacob Oxenborg säga till mej att jag liknade Malin Emmoth när jag undervisar. Helt underbart för hon är nog världens coolaste människa enligt mej. Men jag tycker inte att jag liknar henne. Sen fortsatte andra Jacob (nu har vi en ny Jacob i klassen) och Jackie den här terminen att tjata om att jag är lik henne.

Haha, men nu måste jag ge mej. Jackie och Jacob, ni har väl lite rätt kanske. Jag höll i streetaudition på lasse kühlers dansskola idag och Emmie (en lärare) hjälpte mej med bedömning utav eleverna. Efter att hon hade sett mej undervisa sa hon "Vet du vem du liknar när du undervisar?..." haha. Jag visste ju självklart vem hon skulle säga, "Malin Emmoth". Haha. Jag tackar och tar emot, för denna grymma dansare är min idol!!!


MALIN EMMOTH


Ikväll ska jag träna på waackingen och val suarez koreografi. Sen ska jag slappa och titta på tv resten av kvällen. Jag skulle egentligen gå på Nicoles kompis 20 års fest, men jag är så trött att jag inte orkar ta mej in till stan efter jobbet idag.

Ha en fortsatt bra dag. <3

Rosé hos Chribbe

Mixningen idag hos Chribbe var mycket trevlig. Det slutade med att jag, Chribbe o hans kompis Tor stod med ett glas rosévin i handen. Det gick bra att mixa och dagen har gått bra i helhet. Repetitionen med malin emmoth på dagen gick bättre än väntat, men jag tror att man måste öva mycket för att få in det i kroppen. Är också lite stressad för Val Suarez koreografi. Det är mycket jobb kvar innan den blir så bra som den ska och måste bli. Imorgon är det streetaudition på Kühlers som gäller. Det kommer bli en lång dag. Men det ska nog gå bra. 

"I like you when you give me cookies"


Ett original

Så fruktansvärt cool. Catharina Allvin. Hon är ett original. Hennes koreografier är aldrig det man väntat sig. Jag undrar vad som händer i hennes huvud. Hon känns som en läskig och galen liten kanin. Grym dansare och koreograf.

Idag fick vi reda på att vi inte bara ska dansa på våran show den 18 maj utan på de andralinjernas shower på onsdag och torsdag oxo. Var tvungen att tänka om lite i planeringen, men det kommer att fungera.

Jag jobbade med mina elever idag de va så duktiga. Jag börjar känna mej lite lugn inför showen iaf. Efteråt satt jag i en evighet på busstationen och väntade. Frös nästan ihjäl. De va ju svinkallt. Men det är ju så dumt uder den här tiden på året för att mitt på dagen är det varmt, så då kan man ju inte dra på sej en tjockisjacka och sen på kvällen blir det kallt och då vill man inte gå med vårjackan... suck.





Imorgon ska jag till Chribbe och mixa musiken. De blir kul. Han är alltid så skön o snacka med.

Jag lovade förresten igår att visa bilder på mina fina barnvaktsbarn, så här kommer de.



Simon (3 år) till vänster, Magnus (5 år) i mitten och Axel (snart 7 år)
Bilden är från i somras så på bilden är de nästan 1 år yngre, visst e de söta. =D

Sov gott <3

Allt kommer igång

Nu känns det som om allt börjar rulla. Jag är inte lika orolig över showen längre. Nu börjar allt komma igång och man blir mer o mer säker på vad man ska göra. Idag repade vi med hans marklund. Tidigare har han blivit sjuk en gång och fått förhinder en annan gång, så eftersom våran senaste gång med honom var för två veckor sedan så var detta en efterlängtad repetition.

Sedan gick jag och barnvaktade. Simon (den minsta, 3 år) plockade blommor till mej när jag kom och skrek Lippa! Så söt. Jag ska lägga upp bilder på mina fina barnvaktsbarn när jag kommer hem imorn.

Sist ikväll tog jag Val Suarez klass. Det gick superbra, det kändes verkligen bra. Så skönt. Nu ska jag duscha och sen ska jag sova. Ha de bra.

Dans från 10-22

Ojojojoj, vilken lång dag. Men den var bättre än igår iaf. Först hade vi balett från 10-11.30, sen hade vi min längsta paus under dagen vilket var en halvtimma då jag åt. Klockan 12-14 hade vi repetition med Catharina (man kan inte fatta hennes stil om man inte sett den, men det är typ modern) Den koreografin kommer bli grym. Sen rep med Gabbes dans mellan 14.15-15.45 (som också kommer bli grym!!). Sen var de dags att skynda till stage och udervisa i 5 timmar. Nu är jag äntligen hemma och ska äta lasagne som mamma lagat. =D så gott!
















Hoppas ni sover gott. Jag ska iaf sova som en stock!!


Prestationsångest

Varför är det svårt att leva upp till sina egna förväntningar på sej själv, och så fort man inte gör det så trakasserar man sej själv psykiskt istället för att inse att man har haft en dålig dag och att imorgon blir det en ny dag där man kan ta nya tag. Tänk när man var ett barn och det största problemet för en var den där glassen man ville ha men inte fick. Dessutom kände man sej lätt som en fjäder. Nu känner jag mej tung som en flodhäst och idag kunde jag inte ens göra en tendu på baletten utan att misshandla mej själv psykiskt. Nej, dålig dag. USCH. Men imorgon är en annan dag då jag ska ta nya tag. Här kommer ett till gulligt kattklipp för att lätta upp stämningen lite. Jag blir gladare när jag tittar på de här technokatterna. =D så söta.


PS! Alex jag älskar dej så mkt. Du finns alltid där och stöttar mej. Du e bäst! Och tack Nicole för lite stöttande ord. De hjälpte. Du kanske märker det... <3

Shopping i nacka forum

Mina elever på kühler va jättefina idag. De tog i och verkligen kämpade. Det blev verkligen jättebra. Sedan åkte jag och nicole till Nacka forum och leta present till min pojkvän. Så skönt, nu är det klart. Jag köpte ett jättegulligt inslagningspapper med bakelser på från lagerhaus och ett par streetskor. Jättesnygga. Nu har jag precis ätit mycket god middag (borsin fylld fläskfile med smördeg runt och pommes). Snart påväg hem till Alex, vi skulle egentligen inte träffas ikväll men jag kan inte hålla mej =p. Sov gott.


"They dont really care about us"

Hejsan svejsan! Idag är det jobb som gäller. Ska repa "They dont really care about us" med juniorförintensiven. Som tur var är det rep och inte vanlig klass eftersom jag fortfarande känner mej dålig. Så jag har satt på mej jeans så att jag tvingar mej själv att inte dansa. Sen tänkte jag åka bort till Kista galleria och gå på newyorker och försöka hitta någon bra present till min pojkvän so fyller år den 16 maj.
Ha en bra dag<3

Nicole, jag tänker på dej gumman.

Brunch och juliarep

Hej! Jag vaknade tidigt imorse. Hur kommer det sej att man alltid sover så lite och dåligt när man har varit ute...? Jaja, kom i tid till brunchen med mina gamla klassisar iaf, Cassandra och Hanna. Det var mysigt att träffas igen. De e sej lika. Det känns skönt. Sen åkte jag och mamma och såg jakten på julia genrepet. Vi hade fått genrepsbiljetter och jag tyckte att det var kul att se ifall de va lika dåliga i verkligheten som på tv... Förlåt, men jag tycker verkligen inte att de är bra. Men jag fick två favoriter faktiskt, Lisette och Caroline. Nu ska jag, mamsen o brorsan äta tacos. =D Här kommer ett roligt kattklipp. Så söt. ENJOY!

Härlig valborg

Jag måste bara få säga att det har varit en riktigt bra valborg idag. Studsmattor, splithopp, godisremmar, nicole , club och dans. Vad mer kan begära...? Jag vet, Alex. Det hade varit perfektion med honom. Men det har verkligen varit en riktigt bra valborg. Jag tar tillbaka det jag sa innan. Valborg e inte överskattat. Mer detaljer kommer imorn. Nu ska jag sova och sen blir de brunch med gamla klasskompisar på morgonen... Jag kommer knappt komma upp men det ska bli kul i alla fall. Hoppas bara att jag är tillräckligt vaken för att öppna munnen =p.

Sov gott


RSS 2.0