Blir gaaalen!

Jag är så trött på detta nu. Jag orkar inte tvätta, jag orkar inte städa, jag orkar FRAMFÖRALLT inte sortera massa grejer, och det mest underbara eller rättare sagt mest irriterande är att jag har fortfarande kvar att sortera det jag allra minst orkar sortera, mina väskor... Grrrr! Nej jag dör på det här nu. Jag önskar att man hade en dator som man kunde sköta allt ifrån istället, olika knappar för att lägga de olika sakerna i lådor, slänga eller lämna hemma, dessutom en knapp för att rengöra föremålet. Tänk vad mycket enklare det hade varit. Nej, jag har för mycket att göra. Jag kan inte sitta framför datorn hela kvällen.

Misslyckad tvättid...

Så irrrriterande. Här går man upp klockan 07.00 för att jag ska kunna tvätta iprincip hela min garderob och när vi kommer ner till tvättstugan inser vi att det är söndag, så tvättstugan öppnar inte förrän klockan 10, och våran tid är mellan 07-12 (10-12). Två timmar för hela min garderob i tvätten... lycka till! Dessutom är det då vi ska köra och lämna soffan och sängen hemma hos Ulla och Paul. Fan, jag har liksom ingen annan tid denna veckan. Jag får helt enkelt försöka köra några maskiner uppe i lägenheten och sen ta någon sen tid på kanske onsdag och tvätta lite mera.

F f f flytta...!!

Herreguuuuud! De e så mkt som ska göras att jag håller på att bli tokig! Imorgon ska jag tvätta iprincip alla mina kläder och flytta soffan och sängen vi köpt till ett garage innan vi flyttar nästa helg. Jag längtar till jag kan flytta över alla mina saker, kläder, skor och grejjor så att jag någon gång får lite styr på denna oändliga röran!! På onsdag får jag nycklarna och då ska jag och Alex dit för att bestämma färg på väggarna. Efter det ska vi till en färgbutik och sedan är det dags att måla väggar torsdag-lördag. Jag vet inte hur min tid ska gå ihop, men jag får kämpa.

Base23 och Therese Carlsson

Idag va jag och undervisade på base23. Efter mina klasser där träffade jag THERESE CARLSSON!!!! Min tidigare danslärare på bsae23 som nu fått barn. Sååå härligt, min dansmamma. Jag har inte träffat henne på jättelänga, faktiskt inte sen audition till balettakademien. Jag träffade hennes lilla bebis, som satt och skrattade glatt när hon tittade på eleverna som dansade. Det är så konstigt... carlsson är en mamma. Gaalet.

R.I.P Stig östberg. Jag har precis sjungit...

mms_img24261 (MMS)

R.I.P Stig östberg. Jag har precis sjungit på hans begravning. Det är alltid lika jobbigt, men det gick bra iaf.


Astma+afromodernt=trött tjej

Det här var första gången på väldigt länge som jag fick ett ordentligt astma anfall på klass. SUCK! Tack fina Jackie och Yasse som hjälpte mej lugna ner mej, och tack snäll hanna som hjälpte mej efteråt. Pussar till er alla. Nu sitter jag hemma och vilar. Snart måste jag iaf tillbaka in till stan och mixa musik hos Chribbe.

När mörkret faller

Jag har aldrig känt så mycket känslor av en film. Jag har aldrig blivit så förbannat arg, äcklad, illa berörd och liksom känt sån sjukt stor frustration som jag kände utav den här filmen. Jag blir så arg och ÄCKLAD utav människor som lever på denna jord. Hur kan man göra sådana här grejer. Se på när ens dotter blir överkörd, till och med putta henne ut i vägen för att hon ska dö, bara för att hon kanske har legat med en man... Jag började gråta i panik och chock efter just denna scen, och det finns en hel del andra scener som är heelt fruktansvärda som jag såg från den. Jag orkad inte se hela filmen, men jag tror att det är viktigt att inte blunda för detta. Jag vet att film inte är på riktigt, men dessa händelser sker på riktigt!! Att det är katastrofalt är en total underdrift.

Outta your mind och My chick bad

Idag har jag repat med mina hiphoptjejer i klassen och det blir faktiskt riktigt bra. Vi satte hela koreografin idag. Så nu har vi måndag att cleana den på, sen ska vi gå igenom den på onsdag och första visningen av koreografin är på torsdag. Är RIKTIGT stolt över the girlzz som har plockat upp korre mkt snabbt och gör det grymt bra. Det känns micket micket bra!!! =D - Pe crew äger!!


Hiphop philippa

Åhh, jag har varit så extremt trött idag! Jag har inte alls haft en särskilt bra dag. Allting har varit kaos. Jag har bara känt mej deppig och trött på allt. Suck jag hatar de dagarna. Sen nu när jag kommit hem från skola och jobb och satte på mej extremt stora mjukiskläder så kände jag mej genast lite bättre, som om jag hade kommit tillbaka i mej själv, mej själv som hiphopare. Jag borde dansa mer street. Det mår jag bra utav. Bara freestyla lite, någon gång i veckan eller så. Det är så skönt att få ut aggressioner, att få ta i med musklerna ordentligt och... ja, jag vet inte hur jag ska förklara det... Det är ALLDELES, ALLDELES.. Underbart =D

Sov Gott, Yo =P


Nya ballet kläder?

Tyra i klassen tipsade om en extreemt bra sida för alla som känner att man tappat lite balettdansglädje... (jag) och känner för att göra sej fin till balletten. Tyvärr så är jag trött på att spendera en massa pengar just nu, men till nästa termin så ska jag defenitivt ha köpt balettkläder från denna hemsida, de hade verkligen superfina saker: www.dancedirect.com/uk

No limits

Recensionen för no limits blir tyvärr lite sådär halvbra. Yeyas danskompani och ragdollz var såklart grymt bra, men de flesta andra va sådär... Det de flesta numrena föll på var inte att dansarna inte var bra utan det blev dåligt för att det inte var tillräckligt tajt. Så det ska jag verkligen ta med mej till mina koreografier: att cleana, cleana, cleana ordentligt!!! Tyvärr så fick jag inte så mycket inspiration iaf. Carola var grym dock.. Min lilla hiphoppare. Hon är med i min koreografi som jag gör på skolan också.


Danskväll

Idag jobbade jag på base23, sen åkte jag direkt hem och duschade. Ikväll ska jag se på no limits.. wohoo! Heja Carola. Jag hoppas att det är grymt och att jag får galet mycket inspiration till min streetkoreografi jag gör med klassen och avancerade.
see ja.

Hej igen

Förlåt för extreemt dålig uppdatering... Har varit mycket nu. Idag har jag varit på dance & gym shop och köpt en massa skor. Tänk vad irriterande att när ett par skor försvinner eller går sönder, så ska det hända med alla mina skor. Nu har jag köpt ett par nya balettskor, ett par footundeez (små tåskor för att kunna dansa barfota) och ett par dansklackar med mjuk sula i guld =D. För alla er danslärare som inte visste det så har vi 20% rabatt på dance&gymshop. Jag har gått omkring och sagt att "jag dansar på Base23" eller "jag dansar på stage på lidingö" och fått 10% rabatt, då jag egentligen har haft möjlighet till 20% rabatt för att jag har undervisat i mer än 5 år... SUCK! Jaja, det är bra att jag vet det nu iaf.



Den här veckan på skolan har faktiskt varit riktigt rolig. Det är kul att få träffa kompisar igen. Dessutom har vi börjat få Emilio Perrelli i jazz och det är verkligen sjukt kul och nyttigt, många många snurrar och många många hopp. It's hilarious. Så nu börjar veckorna rulla iväg på balettakademien. Nu är det bara 3 veckor kvar tills att jag och Alex ska flytta till Hagsätra.

Påväg till skolan, en vacker morgon.

Larsan påväg uppför trappan.

Jag i min röda outfit.

Idag träffade jag och mamma Victór och Tanya (på bilden). Victór är mammas kusin från Mexico. Min mormors syster, Mariann, bor nämligen i Mexico och gifte sej med en Mexicansk man, Raul. Så mamma har fyra kusiner från Mexico, Martin, Andrés, Victór och Oscar.

V 4 Val! Jag fattar inte varför jag inte h...

V 4 Val! Jag fattar inte varför jag inte har gjort detta tidigare. Älskar val suarez klasser. Det var mer än 10 veckor sen senaste klassen jag tog för honom. Jag e så glad så glad så glad. Jag hoppas att jag orkar ta hans klasser mer den här perioden än förra. Nu passar ju faktiskt dagarna in bättre. Förut hade vi mördardagar i skolan när han undervisade. Nu e de ganska lugnt måndagar och onsdagar.


Slut på höstlov

Nu är höstlovet slut, så imorgon börjar skolan. Jag har hunnit göra en hel del förutom att bara slappa. Jag har packat böcker, filmer, skor, köksartiklar, smycken, CD skivor, sorterat och slängt kläder med mer. Jag känner mej lite panikslagen eftersom den enda egentliga tiden jag har att packa på är nu, sen kommer jag inte att ha lika mycket tid. Så då tänker man att, ja då packar jag väl nu... Nej, det är inte så enkelt. Jag kan ju inte packa alla mina saker eftersom jag behöer det allra mesta under denna månaden när jag fortfarande bor hemma. Jag har iaf packat nästan allt som jag inte använder och en del saker får jag helt enkelt strunta i att använda under den här månaden.

Nu till annat, PANIK! Jag börjar skolan imorgon vilket innebär blod, svett och tårar. Nu har vi 5 veckor kvar innan jullovet, och vi musikalare går en liten extra vecka efter alla andra, då tokrepeterar vi till våran musikal. Det gäller att tagga till. För imorgon börjar vi med Danshistoria klockan 9, sen blir det balett och modernt och till sist mötestid, ingen aning om vad vi ska göra då.

Nu ska jag lägga mej och titta på en film. Efter det ska jag sova. Måste verkligen få sova ut inatt.

Nya frillan

Har ju glömt att visa bild på min nya frilla. De blev någonting mittemellan snelugg och raklugg =p, så går det när man inte kan bestämma sej =p.

VUXENPOÄNG

Jag har köpt en dammsugare!! =D I min favoritfärg, orange. Jag vet att det är mångas hatfärg, men jag älskar oranget. Den där H2o vac turbo var tydligen skit, detta enligt en väldigt pålitlig källa, Råd&Rön.


Niklas Tour

Satt och tittade på världscupen i simning och så helt plötsligt så ser jag min gamla klasskompis Niklas Tour som tävlar. Vad sjukt. Jag visste ju att han höll på med simning och att han var riktigt duktig, men vad coolt att han verkligen lyckades.



Nu sitter jag och tittar på dammsugare. Det känns verkligen sjukt konstigt.. en dammsugare.. haha. Galet. Jaja iaf. Eftersom jag har problem med astma så tror jag att den där vattenfiltrerande dammsugaren från TV-shop faktiskt skulle vara bra. Jag vet, jag vet, man ska inte lita på TV-shop. Det är därför jag försöker gå in på internet och kolla tester, fungerar den verkligen? Det sjuka är att man får två helt olika sidor, en sida som säger att den suger hårt och en annan som säger att det var mitt bästa köp någonsin. Kan ju vara ett säljknep från båda sidor. Men som astmatiker tycker jag att det vore super att ha en sådan, om den fungerar... E de någon som vet något om den?...


Tantrum To Blind



Min absurt coola kompis Melanie och hennes band "Tantrum To Blind" skriver kontrakt med Goatbridge Productions. Lyssna på deras musik. Jag antar att det inte bara e jag som kommer att springa till skivaffären för att köpa deras skiva när den släpps. Jag älskar deras musik. http://www.tantrumtoblind.se/ GRATTIS!


Till frisören

Idag hade jag tänkt sticka till frisören och klippa mej. Jag funderar på lugg. Jag har fått höra av en proffsfrisör att min panna är ganska hög och att mitt ansikte skulle passa med en lugg... Vågar man? Jag har haft lugg tidigare, men det var ett tag sen faktiskt. Och vilken sorts lugg? Snelugg, raklugg...? Har någon något förslag? Jag tror att det är något sådant här jag vill åt. Lite mer lugg kanske.


The last airbender

Filmen var helt okej. Kanske lite barnslig för min smak som 21 åring, men helt okej. Det var en nickelodeon produktion, de hade gjort en film utav en barnserie "Aang, den siste luftbendaren". Eftersom jag är så frrrruktansvärt barnslig så har jag självklart sett den serien. Ganska rolig serie men lite mer för killar än tjejer (nu ska man ju inte döma så, men det är mycket häftiga slagsmål, sånt som inte jag riktigt faller för) och ganska så barnslig. Men filmen blev lite mer mogen vilket det ifs alltid brukar bli, men den här filmen var faktiskt bra. Jag skulle faktiskt kunna tänka mej se fortsättningen. Inte på bio då kanske...















Jag ger the last airbender:

För mej:      
För killar som e 8-13 år:    


På bio med Tom

Idag ska jag på bio med Tom, en super skön liten kille på 10 vårar. Vi ska se "The last airbender", jag har märkt att jag gillar sådana där dramatiska action filmer. Nu vet ju jag inget om den här, men vi får se vad som händer. Jag blev ju iaf absolut förälskad i avatar filmen.

Men iaf om du heter Tom och e en helskön kille på 10 vårar så får du gärna ringa mej så att jag har ditt mobilnummer. Din mamma har mitt nummer, men jag har inte din mammas nummer =D.


Lite nytta

Nu har jag gjort lite nytta idag i alla fall, inte bara legat och latat mej. Jag har myst med en suuupergosig katt (han e iaf gosig när han vill ha mat...), Frasse. Dessutom har jag sorterat böcker som ska stanna hemma på Lidingö, som ska slängas eller som ska med mej till Hagsätra. Dessutom har jag gått igenom notpärmar och papper från grundskolan och gymnasiet. Jag hittade en bok med några låtar jag skrev när jag var liten, ett pappershäfte med schema och ritning på globen till Lucia veckan och ett gammalt manus till en teaterföreställning jag hade en stooor roll i när jag gick i antingen ettan, tvåan eller trean. Och nej inte gymnasiet. Jag spelade "älvan" och hade en vit klänning på mej med vitt tyll som det var guldiga små stjärnor på. Jag kommer ihåg att jag kände mej såååå fin.



Slöööö vecka

Det här är helt sjukt skönt. Jag gör verkligen INGENTING. Jag ligger hemma, tittar på film, TV, spelar The sims, äter rabarberpaj och glass. Haha, jag låter som värsta latmasken, men jag har faktiskt insett att det här är precis vad jag behöver för att bli peppad till period två på balettakademien. I slutet av period ett var jag helt mör och jag tror faktiskt att jag var en aning övertränad (50 % av våran klass va det iaf). Jag ska fortsätta såhär hela höstlovet. Sen tillslut tröttnar jag precis i tid för att skolan ska börja igen =D.


På Fridhemsplan

Jag är superpigg och vill bara iväg och fixa med en massa saker och gå på promenad i friska luften. Men min pojkvän som e precis som en gammal gubbe sitter i fåtöljen och är seg som en gammal sirapskaka. Suck. Jag får heller inte gå iväg själv för "vi ska ju va me varann idag. jag vill va med dej".

Jag måste köpa ett par hörlurar. Mina gamla inear lurar e borta. De var denon hörlurar, de bääääästa någonsin! Så typiskt att man ska tappa bort dem. Så idag ska jag iväg till HIFI butiken och kolla ifall de fortfarande inns kvar, (jag hoppas verkligen det och att de inte e allt för dyra). Men butiken stänger väl kanske innan Alex e på sina fötter... Jag smyger nog ut när han sitter på toa... =P.


RSS 2.0