Tack asahi

Och såhär till kvällen är både jag och Alex ganska så risiga i magen. Som sagt, ät aldrig dumplings på asahi sushi i hagsätra.
För några timmar sedan var jag sjuk, men så fort jag blev frisk var jag tvungen att bli matförgiftad också. Vilken härlig vecka jag har haft. Men det kan bara bli bättre. =D

Jersey shore och dumplings

OMG!!!! Jersey shore säsong 4 är heeelt galet. Jag fattar inte var all drama kommer från... Sam och Ron är tillsammans men de e inte de som bråkar. SHIT!! Jag och Alex sitter och tittar igenom alla avsnitt från säsong fyra och bara gapar. Jag har aldrig varit med om såhär mycket drama överhuvudtaget. Jag fattar inte hur de överlever!!!

OCH, jag har ätit fucking dumplings. Det var den tråkigaste, äckligaste, sämsta maten jag har ätit någonsin i hela mitt liv. Det slutade med att jag åt två-tre stycken, ställde de åt sidan och åt en billys panpizza istället. Jag frågade Alex om jag skulle slänga dem och han sa nej. Sen när han hade testat en så gick han och slängde dem... Ät inte dumplings från asahi sushi i hagsätra.
VISST SER DET ÄCKLIGT UT!!!!!!!! TÄNK ATT JAG AV ALLA HAR
TESTAT DENNA ÄCKLIGA MAT... TÄNK ATT JAG VÅGADE!!! MEN
NU KOMMER JAG ALDRIG VÅGA PROVA FRÄMMANDE MAT IGEN
EFTERSOM DETTA VAR SÅ HIMLA VIDRIGT. BACK TO VESUVIO
O CALZONE PÅ PIZZERIOR OCH OXFILE I SPANIEN.=P  =P  =P

Dumplings

Dumplings suger... Iaf hagsätras Asahi sushi dumplings. Så j***a tråkigt, och äckligt!!!

Duktig kille


Mitt sega liv

Fan då. Igår gick jag hem från skolan för att jag kände mej nästan som att jag hade fått en redig bakfylla men utan alkoholen dagen innan. Jag mådde ändå hyfsat bra på kvällen, så jag trodde att jag hade klarat mej, men idag så vaknade jag upp med världens halsont och huvudvärk. Vågar inte riktigt kolla om jag hade feber.

Så jag stannar hemma från skolan idag, men det dumma är att Larssan skulle giga idag och kunde därför inte ta hans Lena PH gig på kvällen, så jag sa att jag kunde ta det, men nu är det lite svårt eftersom jag mår piss. Carola har erbjudit sej att ta platsen, det kanske blir bäst så, men det känns så elakt mot stackars carola. Samtidigt så vill jag ju inte smitta alla på PH giget så ingen kan köra imorn... Jag ska försöka få i mej lite mat och känna efter hur jag mår efter det.

Här kommer tunnelbanan!!!

ÄääääääÄÄÄäÄääääntligen!!!!!! Jag dör. Nu kan man åka hela vägen från hagsätra till rådmansgatan (hem-skolan) på samma tåg. Dessutom tar det 10 minuter kortare tid = jag kan gå upp 10 minuter senare =P. HÄÄÄÄRLIIIGT!!!

Preventivmedelsdagen

Idag är det preventivmedelsdagen och det firades på ett sätt genom en sjudundrande show på Cirkus för gymnasieelever om preventivmedel, sex och relationer. Där dansade jag och Anton som vanligt. Vi har dansat där sen starten 2006. Här har ni länken till filen på your-lifes hemsida. Där kan ni se hela föreställningen med föreläsningar, musik, dans och roliga sketcher:

http://presenter.qbrick.com/?pguid=69502f03-5916-4b9d-afda-5709ce361450


Tips att titta på
18:50-32:00 (Bra rolig sketch)
43:13 Dans (Jag och Anton)
1:36:00 PETTER
.
.

SOFFFFFFA!!

I torsdags var jag och Alex på mio och ikea för att leta soffor. Tyvärr så föll ju jag och Alex för en soffa som inte fanns tillgänglig just nu, vi kommer få den om 6-8 veckor. HAHA, fail. Och imorgon bitti så hämta michelle våran gamla soffa så vi blir sofflösa i 1-2 månader. Men vi har en säng, så det blir nog inget problem egentligen. Vi får börja äta vid matbordet och soff mysa i sängen. Så det ska lösa sej.
Men tillbaka till våran nya soffa vi ska åka och beställa imorgon. Det blev den jag visade på bloggen häromdagen. Vi båda blev stormförtjusta i den. Inte nog med att den var snygg och skön utan den var enormt praktisk också. Men vi ska inte skaffa en i beiget utan i chicago 910 brown. En svart färg med en ton av brunt i sej.
Alltså denna soffa..........
..........fast i denna färg (bilden gör ifs inte färgen någon rättvisa alls, men den e mörk.)

Pizza

Så najs. Jag sitter och äter en calzone och tittar på simpsons the movie. NAAAJS!! Ha de gött ikväll.

Lorenzo Von Matterhorn

HAHAHAHA!!! Till alla sköna underbara how i met your mother fans. I säsong 5 episod 24 skapar Barney Stinson ett alter ego vid namn Lorenzo Von Matterhorn som är en känd man som räddar söta hundvalpar och har diagnostiserats med sjukdomen "Phallumegaly" som innebär att man har en stor penis. Jag tittar precis nu på det avsnittet och dessutom sitter jag vid datorn och tänkte att, hm... jag kanske ska kolla upp namnet Lorenzo Von Matterhorn. Alltså jag dör. Läs de här, både länken och bilden:

1.
http://www.lorenzovonmatterhorn.com/
.
.
2.

Kattmassage


Den gör allt för att göra mej lycklig

Den här låten gör mej lycklig. Så jäkla skööön.

SlappSöndag

Jäävlar vad skönt. Äntligen min sköna slappsöndag. Jag måste diska, men annars ska jag sitta och ta det så himla lugnt.

Jag och Alex ska till ikea om en vecka, så jag har suttit och stirrat in mej på en soffa. Jag gick ju bort lite från ikea och började kolla på MIO där jag hittade dröm soffan, aningens dyrare eller egentligen ganska, men det är en bäddsoffa med schäslong och det vore ju riktigt najs faktiskt och det känns som en soffa som vi skulle kunna ha väldigt länge.
Men den e ju lite stor... Samtidigt så vill vi ju inte bo här hela livet... Jaja, nu ska jag äta lite mer frukost, diska och sen slappa ännu mer. Ha de gött =D

Ooooo... lite kul


Lördag

Nu är det bara 9 fucking dagar kvar tills tunnelbanan går som vanligt igen mellan gullmarsplan och hagsätra. Faaaan vad jag längtar. Ska bli sååååå gött att kunna sitta kvar på en och samma linje hela vägen till skolan, till stan, till kompisar. Fan livet kommer bli såå mycket lättare..
Idag har jag undervisat på base23. Efter det så kom mamma och skjutsade mej till Lidingövallen där hampus spelade match. Fett kul å se hur brorsan utvecklas. De förlorade med 1-2, men han spelade grymt bra. Jag älskar att titta på fotboll. Jag vill göra det mer.
Nu har mamma så snällt skjutsat mej heeela vägen hem. Dock så var det vääärldens köer inne i stan, så det var ju inte superkul för hampus och hans kompis leffe som missade halva hockey matchen de skulle åka och titta på. Menmen, vad ska man göra.
Nu ska jag äta en kebab från det bästa kebab stället i stan, lägga mej på soffan vid TVn och sedan dra iväg till blackeberg på fest Vi får se hur långdraget det blir eftersom jag inte kan dricka alkohol just nu och dessutom är riktigt trött, men det blir nog bra iaf.

Lena PH

Fick se henne live idag och en av låtarna hon framförde var "stjärnorna". Jag blev huuuur glaaaad som helst!!!!! Den låten är min favoritlåt (ALLA KATEGORIER, så himla mycket nostalgi) och har varit sedan jag var 6 år gammal.

Mamma, pappa, barn

Förra helgen lekte jag och Nicole mamma, pappa, barn hemma hos min gamla barnvaktsfamilj i Kristineberg. De skulle till London på kalas över helgen, så jag och Nicole fick ta över rollerna som mamma och pappa och vakta de tre busungarna över helgen. Vi hade det mycket mysigt, galet, tröttsamt, sömningt, kul, frustrerande och ja många andra känslor också. Vi fick åt pizza, godis och läsk, vi tittade på so you think you can dance, vi fikade, tittade på fotboll, fick påhälsningar av spöken, lekte, läste sagor och ja allt sånt där man gör med barn och på kvällen när de hade somnat. Haha, ja det där med påhälsning av spöken kan ni läs a här om ni blir intresserade, http://nicle.blogg.se/2011/september/det-okanda.html#comment.

Men en sak var jag och pojkarna oense om och det var vem som var mamma och vem som var pappa av mej och Nicole. Jag påstod att jag var mannen och Nicole kvinnan eftersom att jag är bra på street och nicole är bra på balett och för att jag är mer manlig av mej och Nicole tycker om rosa... Men killarna tyckte defenitivt att Nicole var pappan för hon har mörkare hår än mej, och deras pappa har mörkare hår än deras mamma. Det var ett litet problem att Nicole var kortare, men Nicole var fortfarande mannen i huset.

Harry Potter

Okej, nu har det äntligen blivit dags för Harry Potter rescensionen. Det var en mycket bra film och då jag inte hade läst boken innan, (jag vet förlåt) så blev jag mycket nervös och spänd på vad som skulle hända i slutet. Sjukt att alla är slut nu. Men jag måste faktiskt erkänna att jag faktiskt på ett sätt skulle vilja att det hade slutat liiite mera olyckligt. Men jag äääälskade slutet egentligen väldigt mycket och tvisten var typ den bästa i världshistorien. I löööööved it! Det gjorde jag verkligen.

Harry Potter får 4/5 smileys från mej =D

SOFFAN ÄR "SÅLD"!!!

Är det någon som vill ha en soffa? En mossgrön tre sits soffa från ikea, fothult. Vi har haft den i lägenheten i ca 9 månader innan dess var den iprincip ny.

Storlek
Bredd: 198 cm
Höjd: ca 85 cm
Djup: ca 88 cm
-
maila om du är intresserad till: [email protected]

Hjärtats rum

Jag vet att många undrar över hur helgen i leken mamma, pappa och tre barn har varit, men det kommer i ett senare inlägg. Nu ska jag prata om i tisdags då jag och rebecca (http://www.finest.se/RebeccaBly) var på en seans efter skolan.
Jag vet att många som läser detta inte tror på vad jag har att säga. Om ni redan har bestämt er för att detta är påhitt så behöver ni inte läsa.
<3
Jag har hela mitt liv vuxit upp med en medvetenhet om den andra sidan och att andar existerar. På grund av upplevelser och känslor så har jag alltid vetat om att det finns en sorts annan sida. Mer tänker jag inte säga om de. Alla människor måste skapa en egen uppfattning om livet och jag har skapat en egen liten värld eller om man vill uttrycka det som en egen liten religion.
Men iallafall. Efter skolan i tisdags åkte jag och Rebecca till Mia Bruto på en seans, ett medium som länkar från andra sidan (att länka är att medla mellan folk från andra sidan och oss på jorden). Jag som verkligen tror på detta och själv hoppas kunna länka en dag skulle kunna falla för vad som helst tror ni, men inte då. Jag bestämde mej tidigt att jag inte skulle tro på allt som mediet sa och dessutom vara ganska ordentligt kritisk för att få ut så mycket som möjligt utav situationen.
Nu skulle man kunna tro att seansen skulle äga rum i en mörk lägenhet med ljus överallt och gamla möbler, men inte det. Det var en helt vanlig lägenhet med helt vanliga människor i, konstigt va =P.
Under seansen var det andar som stod i kö för att få fram sitt budskap. Varje ande som kommer till dessa seanser har något att dela med sej av till den person de kände i rummet när de levde. Först tog hon kontakt med en ande och började smått beskriva den (jag säger den för att det kan vara vad som helst, djur, man, kvinna, flicka, pojke... vad som helst med själ). Efter det försökte hon få fram vem utav oss (vi var väl kanske 8-10 personer i rummet) som anden skulle till. Sedan beskrev hon anden mer ingående och frågade efter ett tag om personen i fråga visste vem anden var. Antingen var det någon annan som satt och grät för att de kände igen en avliden släkting eller kompis eller så hade hon träffat rätt och personen i fråga var gråtfärdig.
<3
Nu undrar ni säkert om jag träffade någon som jag kände. Jag hade som sagt bestämt mej för att vara kritisk, men det jag fick höra gjorde att jag släppte allt och bara lyssnade. Allt hon sa var så mitt i prick. Det var helt sjukt. Saker hon inte kunde veta visste hon. Jag fick verkligen bevis på att Mia Bruto absolut ÄR ett riktigt bra och verkligt medium. Helt fantastisk var hon. Jag tyckte ofta att det var ganska random saker hon berättade för alla andra och att, jamen det där kan ju vara vem som helst, men när hon pratade med mej var det så självklart. Allt hon sa var så träffande. Jag visste precis vem det var hon pratade med och hans budskap var också så träffande.
<3
Och vill man ha mer information eller boka tid för en seans som jag gick på, eller andra behandlingar som Tibetansk Faceliftning, tarotkort m.m. Så ring och snacka med Mia Bruto 0732 - 03 10 63 eller på 08 - 777 4441
annars maila: [email protected]
<3
Morfar, jag älskar dej <3

Barnvaktande hela helgen

Har hänt mycket i veckan. Jag har gått på en sians, har sett den sista harry potter, jag har hunnit vara både sämst och bäst på klasser så ja... nu är veckan snart över. Nu är jag och Nicole hemma hos Louise och Bernt och ska vakta odjuren hela helgen. Kommer troligtvis både vara frustrerande och roligt. Men vi får se vad helgen har att bjuda på. Jag skriver mer om veckan på söndag. Nu ska jag och Nicole försöka komma överrens om en serie att titta på trots våran extremt olika smak på tv-serier.

Godnatt!!!!!!
/ Phille & Nicle

Tvätten är klar!!!!

Fan va skönt. Nu är tvätten klar. Finally! Nu har första dagen på tredje veckan på akies startat, jag känner mej pigg, trött, klartänkt, förvirrad, vilsen, hemma, glad, ledsen... Man får bara vara i nuet och göra det bästa utav alla klasser. Då mår man som bäst, utvecklas som mest och är som gladast. Nu snart är det dags att sova. Godnatt alla <3

Såhär vackert uttryckte sej förresten min kära pojkvän om våran årsdag...
...den idioten. <3

Star wars


7 år firades igår

Imorgon fyller jag och Alex 7 år. Helt galet. Så igår sa han till mej att "ta på dej fina kläder och ställ dej utanför akies klockan 18". Och det gjorde jag. Där mötte han mej uppklädd i kostym för att sedan följa mej till stureplan. Där tog han en liten förvirrande promenad runt, och sedan slutade promenaden på Teatergrillen, en utav stockholms absolut finaste restauranger för er som inte vet, (och bland de dyraste)...

Eftersom Alex brorsa faktiskt är sous chef på teatergrillen/riche så fick vi en egenutformad meny och allt på denna meny var nog det godaste jag har ätit. Det var en helt fantastisk kväll och det riktigt pirrade i magen. Så otroligt romantiskt <3 Tack älskling.

RSS 2.0