Ingenting

Jag har verkligen suttit och gjort ingenting idag. Jag e verkligen helseg. Jag har knappt ätit. Jag måste verkligen göra middag. Men det går så mycket tankar i huvudet. Vad ska jag göra med jobbet? Pengar? Lägenhet? Studielån? Stipendium? Mat är liksom det sista jag tänker på... Ingen är hemma. Mamma och Hampus är på Öland och Alex jobbar till och med tisdag. Just nu sitter jag hemma ensam, men jag tror att jag ska gå över till Tomas och Evas lägenhet och sova där (de är fortfarande i Gotland, så jag har deras lägenhet för mej själv också). Men jag vill egentligen hellre vara hemma för jag känner mej så ensam och här känner jag mej som hemma iaf. Men det är så himla stökigt här... Aja. Nu måste jag äta.

Peanut!! =D



Hemma

Nu är jag hemma hos mej. Idag ska jag slappa och titta på tv och bara vara lat hela dagen. Klockan 18 börjar family guy marathon på 6an. Såå grymt. Det ska jag sitta och stirra på. Ha en härlig dag. <3

Dagens outfit


Svart linne - Bikbok
Kofta - Gina tricot
Jeans leggings - Kappahl
Väska - Från Mexico
Halsduk - Gina tricot
Solglasögon - H&M

Utekväll i Götet

Bryggeriet. Vad kul vi hade. Här kommer lite fler bilder från den härliga kvällen i Göteborg.


Avenyen!!! =D

Jag och Jackie på avenyen i göteborg.

Bryggeriet

I väntan på bussen

Gaaalen väntan på bussen


Saknar er tjejer!! Fan vad kul vi hade!!!! PUSSAR Å KRAMAR//Phille


Inget vattenskydd i vattenattraktionerna

Haha, själva meningen med flumride och kållerado är att man ska bli blöt. Vi blev blöta =D. Vattenskyddet var till våra väskor. Idiotiskt att man inte kan lägga av sig dem i flumride och kållerado...

Saaba är tillbaka

Jaaa! Hon kom tillbaka. Finfina saaba.

Saaba, var är du??

Älskade fina lilla Saaba har inte varit hemma på två dagar. Mamma ringde imorse och berättade att Saaba var borta. Nu har jag skickat bilder till mamma så att vi kan sätta upp lappar. Jag är hemma men mamma är fortfarande kvar på öland. Hon kommer hem på onsdag och har Saaba inte kommit fram innan dess kommer hon bara få med sig Frasse från Öland. Så hjälp mej med att hålla tummarna för våran älskade Saaba. Hon måste komma hem. <3



Älskade lilla Saaba. Håll tummarna med mej! <3

Resan till Göteborg

Hej alla fina. Nu ska jag berätta mer om Göteborgsresan. Nicole kom o mötte oss på perrongen. Sen gick vi till Mc donalds och åt middag och sen åkte vi hem till Nicole. När vi var hemma hos Nicole så såg vi på Base 23 filmen. Äntligen så har den kommit.
 
Självklart så tycker man alltid att SHIIIT vad dålig jag är och den här gången var inget undantag. Sen kollade vi på Sandor/Ida. Jackie hade inte sett den, fina fina filmen. Och sedan gick vi och la oss.

Morgonen därefter så åkte vi iväg till liseberg. Vi var där klockan 12. Det var gaaaaaalet mycket folk. 90% av tiden stod vi i kö. Men varje attraktion var värt varenda sekund i kön. Mina favoriter: Balder och kanonen. Sååå galet roligt. Balder är ju träbanan och kanonen hänger man uppochned i. Hihi. Sååå kul! Vi åt middag på en restaurang där man fick äta hur mycket panpizza man ville. Sååå värt och sedan åkte vi lite till, tills det att klockan blev 22 och Liseberg stängde. Vi va där i tio timmar, men vi åkte bara 7 attraktioner, men vi åkte kanonen två gånger, så det blev 8 åkturer.

Efter Liseberg tänkte vi gå ut en liten kortis på krogen. Vi gick till bryggeriet en liten krog på avenyn. Den kvällen blev en stor succé. Krogens golv förvandlades till ett dansgolv som vi regerade på, vi drack gott, Jackie bjöd på tequila och musiken var gryyyym! Ett grymt slut på en underbar resa.


Coola tjejerna på Liseberg

Den extremt långa kön till Flumride (där pilen pekar va det 40 min kvar till en båt)

Innan kolorado

Efter kolorado

Nicoles fina bildspel

Kanonen

Balder

Coolingar i kön till balder

Spinrock

Nicoles andra fina bildspel

Underbara Göteborg

Faaan vad kul vi hade. Dagen efter isbadet så åkte jag och Jackie och hälsade på Nicole i Göteborg. Vi tittade på filmen från våran föreställning, vi gick på Liseberg och festade lite smått på kvällen. Tänk att varje gång man har så små förhoppningar på festkvällen så blir den alltid så underbart perfekt. Vi hade skitkul! Nu är jag och Jackie dock tillbaka i Stockholm. Ska sova hos Alex inatt. Vi har inte träffats på en hel vecka så jag e så glad. Imorgon lägger jag upp bilder och skriver mer om härliga Göteborgsresan. <3<3<3<3<3

Göteborg och liseberg


Båt och isbad

Hejhejhej! Nu är jag och Jackie tillbaka från båten. Och det första vi gör med familjen är att hoppa i vattnet. Och nej, vädret har inte blivit bra. Det var svinkallt i vattnet. Heelt galet. Det verkligen stack i benen när man gick ner i vattnet. Men när man gått upp ur vattnet gick blodet rakt ner i benen så det fungerade ungefär som tigerbalsam. Suverän rehab. Jackie badade dock inte för hon har tidigare varit sjuk.

Ni e väl inte vana at se mej i klänning... =p

Åh, lilla söte Fride som önskar att hon fick följa med på isbadet

The walk of fame till vattnet, med mej i täten.
(Tro de lr ej men jag doppade mej först)

Rasmus min säger allt.

Superkul... Men kallt!

För er som vill veta om båtfärden, (som ifs inte var en färd), så var den supermysig. Jackie var jätteglad för att träffa hennes pojkvän Ludwig. De hade inte setts på två veckor, så det var ju jättebra att vi kom iväg. Vi var på pizzerian Ernesto och åt pizza, dyrt men supergott och sen sprang vi tillbaka till båten i ösregn och tittade sen på film. SÅÅÅÅ BRAAA! Match point", absolut att rekommendera. En romantisk thriller. Scarlett Johansen och Jonathan Rhys Meyers, det kan ju inte slå fel. Sen spelade jag och JAckie MIG och sen gick vi och la oss. Jag sov bra, fick en egen hytt. Jag vaknade då och då av kluckandet men kunde somna om snabbt.


Idag gick vi ut och åt sushi, sen lämnade vi Ludwig då jag och Jackie gick på stan i Kalmar. Jag hittade en kort jacka, en kofta och en trådlös mus till datorn. Jackie köpte ett par jeans och ett par gummistövlar. Kan vara bra att ha just nu. Sen åkte vi hem till stugan. Det kommer lite bilder på stugan i senare inlägg. Här lite bilder från mej och Jackie på båten.


Fick låna en regnjacka. Den var lite för stor...

Jackie och jag. =D

Byxorna var liksom lite blöta efter att ha sprungit i regnet. =p

Hicka


Jackie!!! <3

Nu har Jackie kommit. Wohoo. Superkul. Ikväll ska vi iväg och sova på en segelbåt bara en natt. Jackies pojkvän har nämligen lagt till i Kalmar. Han jobbar som skeppare på en segelbåt varje sommar.

Det regnar gaaalet mycket här på Öland... suck. Jackie får uppleva Sveriges vattenland Öland just nu. Trist när det är första gången, för Öland brukar vara så fint. Men det är fint iaf =D.


Jättefula på morgonen mysmys.

Hej svejs

Nu börjar jag bli nervös inför skolan. Hur mycket kan jag jobba egentligen? Jag måste ta bort lite grupper. Jag kan inte jobba som danslärare för mycket när jag går i skola på akies. Jag får tänka på det under natten. Jag har fått ett givande samtal med Alex och imorn ska jag prata med mamma. NU ska jag lägga mej och titta på "Fucking Åmål!!" Så härligt underbar film. Sen ska jag gå och lägga mej. Sov gott! <3


Alex påväg hem

Åh, nu e Alex påväg hem... =( Inte kuul! Han sitter på bussen och är framme i sthlm om två timmar. Igår tog min käre gudfar lite dansbilder på mej att ha till stipendie sökningar och liknande. Här är några =D



Efter sol kommer ösregn

Nu sitter vi här på altanen och det ösregnar. För två timmar sen låg vi nere på fäholmarna och solade. Haha, vilken tvärvändning. Ikväll ska det bli grill iaf. Vi får grilla under taket på altanen. Imorgon åker Alex =(. Vill inte!!! Jag tycker att han ska vara kvar, men hans jobb håller nog inte med.

Älskar den här låten


Shakira - Waka waka

MOËT CHANDON

ÅÅh, fina fina Gudföräldrar. Per och Katta kom igår och när vi skålade för att jag kommit in på Balettakademien så räckte de fram en champange, moët chandon, äkta, riktigt fin champange för er som inte vet. Så härligt. Fina fina Per och Katta. Tack tack tack!<3<3<3


TV show i Thailand

Nu har jag fått ett erbjudande från någon Rysk porrtjej om någon TV-show "World's hottest trainer" där man ska spela in ett flertal sensuella workout routines. Så sjukt. Nej. Jag blir så less på det där. USCH!!!

Idag har vi varit runt på Öland och kollat i krukmakerier, Linne affärer, vi var nere i Ölands skräpstad Mörbylånga (jag vet inte om jag har sett en tråkigare/äckligare stad!!Man fick inte ens bada i vattnet för att det fanns för mycket bakterier). Vi va dessutom nere på Stora rör och åt lunch. Hamburgare med pommes och sedan en rabarberpaj. UUUUUnderbart.

Frasse jagar möss

Åhhh. Så hemskt! När jag gick upp imorse och ut från stugan som jag och Alex bor i här på Öland så ser jag Frasse ligga på stige ner till stora huset, så jag ropar på honom, men han bryr sej inte. Sen när jag går närmre ser jag att han har en mus som ligger och lider framför honom. USCH! Så hemskt. Musen låg och pep när Frasse petade på den. Stackars lilla mus.

Katla<3

Katla är ju bäst, haha. Och djurkillen bredvid sååå skön. I love!

Sandvik

Idag var vi på Sandvik restaurang och åt fiskrätter. Jag åt en jättegod laxpaj. Efter det åkte vi till borgholm och jag köpte en jättebillig äkta fred perry väska. SÅ fin. Igårkväll kom mormor. Mysigt att ha henne här. Hon pratar mycket men hon e fin ändå. =p

Kusin Fia och morbror Ackel

ÅÅÅSKAA

Hej svejs. Imorse åskade det rejält här på öland. Jag vaknade klockan 8 av att det mullrade utomhus. Jag brukar älska åska men eftersom jag och Alex sover i lilla stugan enebacken som är omringad av träd så blev jag orolig för att åskan skulle slå ner i ett träd som skulle ramla ner på stugan... jag vet jättelöjligt men mamma kom upp med ett paraply som iof inte hjälpte alls men då gick jag och Alex ner till stora stugan. Alltså ingen strand idag, idag blir det kortspel och städning.

Jag har gått in i någon dum depp period när jag börjar gråta för allt som rör sej. Vilket e idiotiskt för jag har inget att gråta för. Såå jobbigt. Jag tror att all press och stress släpper nu. Men jag hatar när det händer. Jag börjar gråta för ingenting, jag är egentligen inte ens ledsen men jag börjar gråta iaf. Det är så frustrerande men jag antar att det måste komma ut som mamma säger.

Söta Frasse bara en meter ifrån igelkotten... söt

Alex

Igår va jag och Fia på IKEA i Kalmar. Sen gick vi till modehuset. Jag köpte ett knall rosa läppstift (jag ska visa er senare), ett linne, ett par leggings, ett anti blemish medel (som e GRYMT), ett par skor och lite till. Det där anti blemish medlet är något varje tjej måste ha i fickan. Såååå bra. Clinique anti-blemish solutions. BÄSTA medlet mot finnar!

Sen när vi kom hem så var det bara en timma kvar till att Alex skulle komma. Såå härligt. Idag har vi varit nere på fäholmarna. Alex har badat. Han brukar ha väldigt svårt för att bada på Öland men inte idag eftersom vattnet var runt 27 grader varmt. UUUnderbart. Sen kom det däremot lite moln så vi fick cykla hem ganska tidigt. Ikväll ska vi grilla panbiffar. "Dotte dotte" Som Fia säger. Ha de bäst. KRAMAR <3


Lite smådugg

Idag va jag och Fia nere på fäholmarna igen och pressade. Självklart blev jag bränd igen trots mycket solfaktor. Vi badade dessutom hela 3 ggr, inte bara dopp utan vi badade verkligen. Under eftermiddagen kom mamma och Mona ner med lunch. Jättegott med kyckling, baguett och fetaröra.

Nu under kvällen har det börjat droppa lite vatten från himlen. Det är väldigt skönt. Jag hoppas att det blir lite kallt under natten så att man kan sova. <3

Jag och älskade katt Frasse <3

Rädd för sin egen skugga


Jättetrött

Hahaha... så söt. kolla klart hela.

Såå söt

Älskar den här tjejens utstrålning. E hon inte gudomlig?!? cutiepie.

Shopping i Kalmar

Idag åkte vi till Kalmar och shoppade under dagen. Jag köpte örhängen, ögonskugga, kläder och lite compeed att sätta på blåsorna från mina nya klackar... =p Sen cyklade jag och kusin Fia ner till stora stranden och tog ett snabbt dopp för att sedan cykla upp tillbaka. Skönt skönt skönt.


Nu håller jag på att titta på studentbostäder och csn lån. Om man lånar allt som man behöver så kommer man ha lån på nästan 300 000 kr efter tre år. GAAALET!! Och det ska man betala av genom att vara dansare LYCKA TILL!! Jaja. Det är det värt när man får göra det man älskar.
Och vi ska inte tala om att leta efter en lägenhet... Det går ju bra. I Stockholm går det ju såå lätt att hitta en lägenhet. USCH! Ångest.

Bränd

Va i solen idag igen. Skönt. Badade också. Jag brände mej som vanligt. Ajajaj. Det kommer vara svårt att sova med en tokbränd rygg och bakre lår. Som tur var är jag en naturlig mag-sovare.


Idag ringde Alex. Han kommer till öland på onsdag och egentligen skulle han åka hem på lördag, men han tog ledigt sön-tis så han kan vara här i nästan 10 dagar. Ååh, fina kille. Jag längar såå mycket efter honom.

De här två sista vm matcherna har haft helt rätt utgång. Ganska trista matcher, särskilt den sista finalmatchen, dötråkig första halvlek. Den där bröststämplingen skulle ju utan tvekan vara rött kort. Holland spelade såååå fult.

Första ölandsdagen = Första doppet

Sååå mysigt. Vi var nere på fäholmarna idag och badade och åt en jättegod couscous middag. Såklart supergott. Hur kan det annars gå med couscous<3. Jag tog mitt första dopp. Jag har bildbevis... Helt seriöst vi mätte temperaturen i vattnet, 25,5 grader. HELT SJUKT VARMT. Som vanligt var jag badkruka i början, men det blev riktigt varmt när man kom i. Har haft en supermysig dag.

Nu är det fotboll. Jag hejar på Tyskland för att jag tycker att Uruguay inte riktigt vann mot Ghana, det var en ren fusk vinst. Att man gör en klockren hands på en boll som annars solklart skulle gå in i mål... Det borde finnas regler som dömer det till mål istället för straff. YEEEEEEEEEEES! 1-0 till Tyskland än så länge.

 
Där är jag, den lilla pricken i vattnet... =P

Blöt i håret

Jag och kusin Fia

Min kusin Annas danska man med barn, Hugo och Julian.

Min störtsköna morbror Ackel

Lite dans såklart för att fira

Jag och fina mamma

Ingen sommar utan en igelkott på tomten.

Flätorna är borta

Det blev inte så galet som jag hade trott Jackie, tyvärr.
Men jag ser lite ut som ett troll... =p

Öland

Öland öland öland. Härliga öland. Det är så skönt att vara här, särskilt när man har en så härlig känsla i kroppen. Jag kom in. Det enda jag kan tänka på just nu är att JAG KOMMER ATT BLI SÅ BRA. Det här är bara början på ett liv som riktig proffsdansare. Nu ska jag njuta av solen och lugnet på öland. Ha en härlig dag.

JAG KOM IN PÅ BALETTAKADEMIENS DANSARUTBILDNING. JAG ÄR SÅÅÅ GALET LYCKLIG!!!! NU SKA JAG OCH MAMMA NJUTA PÅ ÖLAND. JUST NU SITTER VI I BILEN PÅVÄG.


Klockan 19.00

Nu är klockan 16... Om tre timmar får vi resultatet. Just nu sitter juryn och pratar om oss och vilka de ska ta in. Shit shit shit shit!! Jazzen gick superbra idag. Det kändes jättebra. På intervjun igår fick Karl och Knut mej att börja gråta efteråt, det har jag glömt att berätta. Men man lämnar ut sej själv sååå mycket, så när man får frågor eller kommentarer så gör det så ont på något sätt. Jackie drog världens bästa parallell till det där idag "Den här audition är som om man har ett öppet sår och varenda kommentar och blick man får är som en tesked salt". Men iaf eftersom Karl och Knut är de som inte känner mej så väl så bestämde jag mej att jag skulle flörta in mej extra mycket hos dem, så jag satsade på kickarna och flörtade med dem hela tiden, så jag tror och hoppades att de gillade de... Hoppas iaf, hahah. Men hela jazzklassen gick jättebra. Det kompenserade verkligen för baletten igår.

Nu packar jag, sen ska jag duscha, diska, packa bilen och sedan bär det av till balettakademien och den läskiga listan som sätts upp klockan 19. Tydligen så är det nu ändrat till att det är 30 som kommer in i år, så 8 personer får ett nej, 8 en reservplats och 30 kommer in, så chansen är iaf hyfsat stor. Nästan 2 av 3 kommer in. Håll tummarna. <3


Audition är igång igen

Nu är jurn med igen på Akies audition. Idag hade vi balett och modernt framför jury för första gången den här veckan. Kändes ganska konstigt faktiskt man blev så van att inte ha juryn där ett tag. Baletten gick inge bra alls. Jag missade massor av steg och saker jag vet att jag kan. Moderna dock gick superbra. Det kändes jätteskönt och stadigt. Sen visade jag mitt solo. Jag hade ett streetsolo vilket ingen annan hade. Jag hoppas att det var bra. Efteråt på intervjun ställde de en massa konstiga frågor där jag var tvungen att bevisa att jag ville dansa jazz och modernt oxo, så jag vet inte hur mycket fördel det var egentligen. Men solot gick bra iaf. Det var ju det viktigaste.

Men nu har jag som vanligt lite smått panik... Therese Carlsson pratade med oss efteråt och sa att "det är väldigt jämn nivå på dansarna i år". Åh, jippi! Nu måste man verkligen visa sej på jazzen imornbitti. Efter jazzen imorgon finns det inget jag kan göra, så jag måste verkligen KÖÖTTAA!!! Håll tummarna.

Efter jazzen åker jag hem och packar, för några timmar senare sitter jag och mamma i bilen, först påväg till Balettakademien för att kolla på listan med resultatet (som kommer upp kl 19.00) och sedan oavsett hur listan ser ut så åker vi till Öland. Det känns verkligen mysigt att få komma till öland, antingen i lycka eller i sorg. Mamma har sagt att antingen så sätter jag på en massa detektiv ljudböcker så att jag slipper prata med dej, eller så sjunger vi glada sånger hela vägen ner. Jag vill inte lyssna på detektiv böcker imorgon... =p Nu ska jag bara äta middag och sen ska jag gå och lägga mej så att jag e utvilad och kan kötta på jazzen.

Kram kram

En bättre dag

Idag gick klasserna bättre än igår. Baletten kändes bättre när man hade gått igenom övningarna för sej själv hemma. Jazzen var närmare min stil än jag trodde. Det var Jan, balettakademiens rektor, som var jazzlärare. Han har en annorlunda ganska gammeldags jazzstil. Koreografin vi gjorde var väldigt pampig. Musiken var liknande BWO, haha. Efter klasserna gick jag, Hanna, Jackie och Anna och åt korv på korvmojjen. Sen hade jag bokat sal till mitt solo och de tittade på det och hjälpte mej. Det kändes jättebra att de gillade det. Det stärkte mitt självförtroende i solot. Jätteskönt.


Nu har jag legat och tittat på film hela kvällen och nu är det So you think you can dance på TV =D. Imorgon är det de sista klasserna på akies audition utan jury, det är information om utbildningen och sångaudition. Så imorgon får ni håla tummarna ändå från kl 8.45-18. Ojojoj, vilken dag. Sov gott!

Härliga söndag

Igår vaknade jag upp bredvid min pojkvän på kungsholmen. Efter att vi ätit frukost så fick jag ett sms av Nicole "vad sägs om att följa med ut i solen och bada?" Badade gjorde vi ju inte Alex och jag, men vi följde med ut till rålis och solade i 4 timmar och hade en supermysig eftermiddag. Efter det tyckte jag att de va rent hyfs att gå hem till Alex familj (som hade gäster) för att kolla om det var middag, men de hade redan ätit. Så jag och Alex gick ut och åt middag. Jag trånade efter sushi så vi letade upp ett ställe som hade både sushi och wok (han gillar inte sushi). Han bjöd mej på en tallrik laxsushi<3 och sedan tog vi en härlig strandpromenad. Världens härligaste dag med världens finaste pojkvän.

Denna dagen till ära har dock inte gått lika bra... Akies proven började igen, tredje och sista provet. Man märker att man måste trappa upp två nivåer till, för nu är de flesta riktigt bra. Idag var det balett och modernt och imorgon är det balett och jazz. Jag vill verkligen komma in i år.

Ikväll så har jag, mamma och pappa suttit på gården och ätit räkmacka och efter ett tag joinade även Eva och hennes syster yster Ulla. Nu tänkte jag sätta mej och titta på meangirls, (kalla mej töntig för det e jag men jag älskar såna filmer) och sen ska jag sova. Imorgon får ni hålla tummarna för mej igen.
Sov gott <3


Mer Björn Gustafsson


Wow Jocke

Jag har fått reda på att vissa av mina kompisar och familj har inte sett det här klippet. Det måste man. I <3!

Tredje provet

YEEES! Jag är vidare. Förra året åkte jag ut efter andra provet så jag var super nervös denna gången, men jag gick vidare. Jag är så lättad och glad att jag gick längre den här gången. Nu är det en hel vecka kvar. Måndag-fredag sen får man reda på det sista resultatet. Nu har vi en hel helg att vila och sen är det dags. Imorgon kommer älskade kusin Fia till Stockholm och ska bo hos oss under helgen, så jag ska hem och mysa med henne och min familj imorgon. Sov gott <3


RSS 2.0