Trött

Nu e man ku så sjukt trött. Jag jobbade till kl 22 igår o nu sitter jag på tunnelbanan påväg till skolan. Är så otroligt trött. Nu har vi mental träning sedan jazz. Efter det har vi lunch och då ska jag träffa mitt härliga fadderbarn. Sen kommer min pojkvän till skolan (jag kan berätta mer om det senare men han e med i våran musikal) Då har vi iaf teater och efter det har vi mentormöte. Hoppas min mentor, David Dalmo dyker upp. =D sen blir det dagens favoritsyssla... Åka hem o vila. Såååå skönt. Hade gött.

G4L

Tidigare i höstas när jag vickade för steg 4 på base23.

Igår

Så himla mysigt. Igår kom Nicole hem till mej och myste i min soffa medan jag städade och julpyntade. Vi gick dessutom hela långa vägen till Coop av den enda anledningen att köpa julpynt. Men Coop hade knappt nånting vad gäller julpynt, det mesta fick jag köpa på Ica som ligger ca 2-300 meter hemifrån. Haha. Ödets ironi. När Nicole hade åkt så kom Alex hem från jobbet, då drack vi glögg och tände det första advents ljuset. Supermysigt.


iPhone problem

Jag måste bara ge er ett litet garv. Jag hade lite problem med min nya mobil idag... Jag har köpt en iPhone =D men jag hade problem med att jag inte hörde ett strunt när jag pratade i telefon med någon. Jag frågade alla hur jag skulle göra och alla gav mej samma tips, vilket jag redan gjort 25 ggr. Så jag o mamma bestämde oss för att gå till typ phonehouse för att köpa ett skal o möjligtvis få hjälp med ljudproblemet. När jag kom fram till disken och berättade om mitt problem sa mannen bakom disken "du har inte funderat på att ta bort den här" och drog av plasten som täckte hela högtalaren.... Hahahahaha..


Tack mamma

Så himla mysig dag idag. Jag o mamma var på hennes vän ankis vernissage i gamla stan på galleri ängel. Man blev alldeles glad, hela utställningen handlade nämligen om hjärtan.

Efter det gick vi på en shoppingrunda med julklappshandlande, julhandlande och lite grejs till min nya iPhone =D.

Och efter det blev jag bjuden på jensens böfhaus av mamma. Vi hade en supermysig dag idag. Tack mamma <3


<3 NA NA NAH <3

Är så galet stolt över min koreografi och framförallt ni dansare som e med i den alltså fan vad bra ni är!! Tack för att ni är med och förverkligar mina fantasier. Jag är extremt tacksam för allt ni gör. Ni e verkligen bäst. Ni lyssnar, tar till er, frågar. Ni e alla galet bra och lätta att jobba med. TACK!!!!!

söta

Fortsätt titta till slutet. Det är bäst!!!!

Hej igen

Sorry bloggen igen. Men här kommer jag igen. Ni är så fina som går in trots så dålig uppdatering. Här får ni lite godis, det som jag har hållt på att repa till.
Igår va jag, Alex, Nicle och tusen av Alex kompisar på spybar. Rescension av spybar. Trångt och dålig dricka då det bara fanns torr äppelcider och ingen vanlig cider. Denna torra äppelcider var så äcklig att när nicole försökte ge bort sin cider till en random kille på klubben kom han tillbaka efter några minuter och sa att han inte ville ha den för att den var så äcklig. HAHAHA. För mej var det inget problem då jag dricker mest öl, dock så vill man ju kunna lätta lite på vuxen trycket med en god cider. Annars var musiken grymt bra, men en nackdel var att man INTE kunde dansa till den då man stod i en snubbes armhåla, en tjock tjejs rumpa tryckt mot min pojkvän så man fick liksom följa med hela stora dansgolvs gruppens gung. Inte särskilt trevligt.
Idag ska pappa komma hit och mysa lite, så vi måste diska o städa lite. Ha en najs dag. Kram <3

Förlåt

Förlåt förlåt förlåt för så väldigt dålig uppdatering. Det har varit så mycket denna veckan. Jag har inte varit hemma en enda kväll. Idag ska jag dansa på no limits. Jag hoppas ni kommer och tittar. Imorgon ska ni få mer info om vad jag har haft för mej denna veckan. Kram på er gulle fina som fortsätter klicka in på sidan trots så otroligt dålig uppdatering.. <3

föräldrar

de e ju fan inte konstigt att ungdomar hänger, springer o larvar sej när föräldrarna låter sina barn göra vad som helst i tunnelbanan när de e små. De e ju inte konstigt att barnebn inte lär sej... Skärp er föräldrar!!!!!

Mio och soffa

Sååååå.. Igår var vi och hämtade våran nya soffa. Alex snälla pappa Christos körde oss till Kungens kurva igår. Så snällt, Tack Christos. Vi skulle fått soffan efter 6-8 veckor och nu hade det bara gått 5 veckor, Tack MIO.
Jag svängde förbi IKEA och köpte en dragstav till våran gardinpanel meddan Alex betalade för soffan. Sedan var det dags att få in soffan i en släpvagn som vi hade lånat från MIO.
Detta var kaoset i våran lägenhet innan vi monterade soffan. Mkt fint. Montera soffan e väl överdrivet att påstå, vi hakade bara i schäslong sektionen i soffsektionen, men det var otroligt svårt att ta bort all plast och kartong runt soffan. =P
Sedan gjorde vi otroligt goda hamburgare. Alex gjorde sjukt goda biffar och jag hackade grönsaker. Tips, köp Texas steakhouse såsen och ailoli om ni ska göra hamburgare. De såserna slår ALLA andra såser i en hamburgare.
Sedan satte vi oss ner och myste i en soffa som ser en aning oversized ut för att vara i våran lägenhet, men det finns två STORA anledningar till att vi köpte en stor och fin soffa.
Anledning 1
Vi ville ha en soffa som vi skulle älska länge och dessutom i en  ny lägenhet också. Vi ville inte köpa en soffa som skulle vara för liten i nästa lägenhet. Skulle vi köpt en billig soffa att ha bara ett tag skulle vi lika gärna kunnat behålla den gamla.
Anledning 2
Soffan är huvudattraktionen i våran lägenhet vilket gör att vi borde satsa på att ha en mysmysmysig soffa. Det märktes tydligt när vi hade fåtöljer att våran huvudattraktion i lägenheten blev störd.

RSS 2.0