Mio och soffa

Sååååå.. Igår var vi och hämtade våran nya soffa. Alex snälla pappa Christos körde oss till Kungens kurva igår. Så snällt, Tack Christos. Vi skulle fått soffan efter 6-8 veckor och nu hade det bara gått 5 veckor, Tack MIO.
Jag svängde förbi IKEA och köpte en dragstav till våran gardinpanel meddan Alex betalade för soffan. Sedan var det dags att få in soffan i en släpvagn som vi hade lånat från MIO.
Detta var kaoset i våran lägenhet innan vi monterade soffan. Mkt fint. Montera soffan e väl överdrivet att påstå, vi hakade bara i schäslong sektionen i soffsektionen, men det var otroligt svårt att ta bort all plast och kartong runt soffan. =P
Sedan gjorde vi otroligt goda hamburgare. Alex gjorde sjukt goda biffar och jag hackade grönsaker. Tips, köp Texas steakhouse såsen och ailoli om ni ska göra hamburgare. De såserna slår ALLA andra såser i en hamburgare.
Sedan satte vi oss ner och myste i en soffa som ser en aning oversized ut för att vara i våran lägenhet, men det finns två STORA anledningar till att vi köpte en stor och fin soffa.
Anledning 1
Vi ville ha en soffa som vi skulle älska länge och dessutom i en  ny lägenhet också. Vi ville inte köpa en soffa som skulle vara för liten i nästa lägenhet. Skulle vi köpt en billig soffa att ha bara ett tag skulle vi lika gärna kunnat behålla den gamla.
Anledning 2
Soffan är huvudattraktionen i våran lägenhet vilket gör att vi borde satsa på att ha en mysmysmysig soffa. Det märktes tydligt när vi hade fåtöljer att våran huvudattraktion i lägenheten blev störd.

Kommentarer
Postat av: mamman

Vilken är den tredje anledningen då?

2011-11-06 @ 18:04:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0