Base23 ettårsjubileum

På onsdag har Base23 ettårsjubileum på cirkus. Vi lärare ska på mysig middag innan och sen ska vi åka till cirkus. Där har jag fått äran att dansa på scenen med karl dyall!!! Hur coolt e inte det?!? Jag ska dansa med Karl Dyall... =D Vet ni inte vem Karl Dyall är, vilket ni borde... så läs detta!

Karl Dyall

Gränsöverskridare är ett ord som förkroppsligas av Karl Dyall. Under många år har han rört sig mellan idrottens, streetdansens, musikalens, musikens och balettens värld.

Från att representera Sverige i Tae Kwon Do och koras till svensk mästare i streetdance har han burit upp en rad huvudroller inom teater och musikaler, till exempel A Chorus Line, West Side Story, Cabaret, Othello, Little Shop of Horrors och Singin’ in the rain. Han har också gjort musik till Peter Flacks revyer och till en rad dansnummer.

Som koreograf har Karl bland annat arbetat med Pippi Långstrump på Kungliga Operan, Ainbusk Singers och Stjärndamm på Folkoperan ooch en rad tv- och filmproduktioner. Han var också med och bildade succédansgruppen Bounce och har genom åren utbildat många dansare.

 

texten och bilden är tagen från Base23s hemsida.


Kommentarer
Postat av: Mamman

Jag är så glad och stolt över dig. Skriv det i din må bra bok

2011-03-04 @ 19:05:10
Postat av: n.

AGREE WITH MOMMIE!

2011-03-07 @ 09:21:18
URL: http://rydellnicole.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0